Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl balon kadehlere tavim çok seviyorum onu avuclayip icmeyi
Hele varya arada söyle calkaliyorsun ya öf deli bişi müzikler de vurdu iyice zor durdum diyebilirim şarkı söyleme söyleye ...
Hoşgeldini söyledik ağır bağıra offf ki ne öf vurdu şarkılar bu gece

cok iyi anliyorum kuzucum onun için diyorum sabret canım benim. Dualarinada Amiiin ecmaiiin tatlım

Canım ben olsam asilamadan önce tuplerden emin olurum. Tupler kapalı olursa boşuna aşılama yaptırmış olursun

Hayatimda gecirdigim en kötü yılbaşı.hiçbir anlami yok benim icin.mutsuzum.canım cok sıkılıyor.siz neler yapiyorsunuz canlar nasil geciyor yilbasi keyiflisinizdir insallah.

Son 6 dk yeni yila
Valla 2 kadeh şaraptan sonra hersey güzel geldi bana ihtiyacım vardı rahatlamaya iyi geldi bi kafanı dagitabilsen şarkı söyleyen bağıra çağıra iyi geliyor hadi eşlik et bana

Canım ben olsam asilamadan önce tuplerden emin olurum. Tupler kapalı olursa boşuna aşılama yaptırmış olursun
Cektircem karar verdim kuzum,onumuzdeki ay Allahin izniyle cektiricem.insallah birsey cikmaz dua et emi dualara ihtiyacim var

Cok sagol nevosuuummmm bitanemm benimm
Kasa kendini ben 5 yıldır bekliyorum kendini çok kasarsan zor oluyor stres yumurtanin taslasmasina neden olurmus stres yapmamaya çalış kendini serbest bırak ben ne zaman tüp bebeğe karar verip denemeyi bıraksam hamile kaliyorum. Sonra stres olup yine kaybediyorum.

Valla 2 kadeh şaraptan sonra hersey güzel geldi bana ihtiyacım vardı rahatlamaya iyi geldi bi kafanı dagitabilsen şarkı söyleyen bağıra çağıra iyi geliyor hadi eşlik et bana
Bizim icin artık bunlar lüks oldu bebeğim suan esim uyudu bende takiliyom telefonla ama suan kulaklikla acicam muzigi ve tabiki sana eslik edicem sessizcetesekkur ederim

Bi de doktor tüm tahlilleri yaptı mı tüm hormonlar yumurta ölçüsü rahim kalınlığı herseye baktılar mi o oy, e hadi deyince olmasi 20 li yaşlarda yaygın bizim dönemlerde zor

Bende 5 yildir bekliyorum cakilim hamile kaldiktan sonrada kaybetme korkusu oluşuyor iste en kotusude bu.bu sefer iyice zarar veriyor insan

Doğru söylüyor ben de tüm siseyi bitirmek istiyordum ama bıraktım icmeyecegim uslu duracağım

Çiçek değil çilek çarptı galiba sandığımdan çok :)
Onu ben anladım kuzu afiyet olsun balim

Cektircem karar verdim kuzum,onumuzdeki ay Allahin izniyle cektiricem.insallah birsey cikmaz dua et emi dualara ihtiyacim var

Inşallah bebeğim gerek kalmadan olur bu ay

Bi de doktor tüm tahlilleri yaptı mı tüm hormonlar yumurta ölçüsü rahim kalınlığı herseye baktılar mi o oy, e hadi deyince olmasi 20 li yaşlarda yaygın bizim dönemlerde zor

CocoChanelmademoiselle cakilim sana yazmış yanlışlıkla beni alintilamis araya gitmesin

Bizim icin artık bunlar lüks oldu bebeğim suan esim uyudu bende takiliyom telefonla ama suan kulaklikla acicam muzigi ve tabiki sana eslik edicem sessizcetesekkur ederim
Biz bu yolda beraberiz hayırlısı ile 2018 de kucagimiza alacagiz ama bebek işi mucize gibi hemen olmayabilir 1 yıl denemen gerekebilir stres yapıp üzme kendini bebeğin bir zamanı var o zaman gelince kucagimiza alırız. Ama doktor a tüm tahlillerini yaptır ondan sonra dene iyice kontrol olursun. Ben yeniden o kontrollere o strese girmemek için bebek olayından kaçmaya basladim doktor çağırıyor ben gitmiyorum ben hayattaki herseyden kaçar oldum ki. Neyse hadi devam edelim

Bi de hoşgeldini soyleyelim oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…