- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Tamam bitanem cok sagol,hislerine guveniyorum umut doluyum suanTank oyunu
Bi de şunu diyim herkeste oluşmuyor bu duygu, normalde pozitif bi insan değilim hatta pesimist sayılırımama bu sene istediklerin olacak gibi geliyor ama bu dediğim akışına bırakmak değil, elinden geleni yapıp gerisini akışa bırakmak tamam mi kuzum
Ay evet kaçtı dediğim ikinci bardakKız ben listedeyim diye icmedim, afiyet bak şeker olsun. Çok lezzetli hemde hafif icki
Normalde de dikkat ediyorum benO zaman daha çok dikkat ediyorsun
Insallah cigerparemm❤❤❤❤İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım.
Kilo veriyor musunNormalde de dikkat ediyorum ben
O zaman cektirsemmi ki acaba önümüzdeki ay?cunku ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyodum.o zaman cektirip oyle mi yaptirsam ki?yada cektirmeden yaptirayim da,eger yine hamile kalamazsam tup bebege başlamadan cektireyimAyyy gelsene online oynuyoz, hâlâ oynuyoz
Kuzu yapisiklikla adetin alakası yok. Tedavi sürecine girersen çektirmeden tedaviyi başlatma
kuzucum deme oyle dua et umid et sabret... 18 yildir bekliyorum bak... Yasim ilerlesede bekliyorum belki imkansizi bekliyorum yada belkide hayırlısını... Rabbim biliyor nedir hakkimizda hayirli olan... Tevekkul ettim havale ettim. Bekliyorum bikmadan usanmadan. Arada kirilsada umudum yine de bekliyorum... Hakkimizda hayirlisi... Yeni yil sana 've tüm dostlarima huzur mutluluk saglik ve hayırlısı ise hayallerimizi getirsinBirsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık
Önce çektir sonra ne yapacaksan yap canımO zaman cektirsemmi ki acaba önümüzdeki ay?cunku ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyodum.o zaman cektirip oyle mi yaptirsam ki?yada cektirmeden yaptirayim da,eger yine hamile kalamazsam tup bebege başlamadan cektireyim
6.5 kilo verdim ya ,yeterKilo veriyor musunHayır O dikkat sayılmaz
Amiiiiinnnnnn inşaaallllllaaahhhhhkuzucum deme oyle dua et umid et sabret... 18 yildir bekliyorum bak... Yasim ilerlesede bekliyorum belki imkansizi bekliyorum yada belkide hayırlısını... Rabbim biliyor nedir hakkimizda hayirli olan... Tevekkul ettim havale ettim. Bekliyorum bikmadan usanmadan. Arada kirilsada umudum yine de bekliyorum... Hakkimizda hayirlisi... Yeni yil sana 've tüm dostlarima huzur mutluluk saglik ve hayırlısı ise hayallerimizi getirsin
Bahanesi hemen hazır6.5 kilo verdim ya ,yeter
Kış günü yağlarım hep giderse üşürüm sonra
Ama tüm gün açtım ben bi de dayanamadim masada herkes 19.00 da başladı masa da tek Ayık olan kişi olmak çok sıkıcıydi katlanamayacaktim bi de herkes kalorili şeyler yedi benimki diyetti özel yapilmis nasıl Hayır diyim diyemedim ay bide 12 de pasta kestik onu menüye ekleyemedimLan kofte ben takım için icmiyom sen gommussun, hak mi bu
Yaaaaa çok kötüsünüz
Ben de biraktim uslu duruyomTamam içmiyom artık
Normalde araştırma hastanelerinde eşinin spermiogram testi,senin hormon ve rahim filmin olmadan aşılama yapılmıyor.O zaman cektirsemmi ki acaba önümüzdeki ay?cunku ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyodum.o zaman cektirip oyle mi yaptirsam ki?yada cektirmeden yaptirayim da,eger yine hamile kalamazsam tup bebege başlamadan cektireyim
Bide 12 den sonra kibrit kutusu kadar pasta yedim onu ne ara yedim hatırlayamadımMenum
Sabah 9.00
2 yumurta 20 gr beyaz ekmek
Saat 14.00
5 tane cilek 3 tane ceviz
Saat 19.00
3 kasik karnabahar kisiri
2 tane islim kebabi
2 kasik barbunya
2 kasik kozlenmis patlican salatasi
1 kase yesil salata
1 baget tavuk
3 dilim patates firinda
Saat 21.00
Azicik fistik
2 balon kadeh sarap
Simdi cay demledik cay icecegim
Sanirim bugunu kurtardim daha kotu olabilirdi
Saydinimm cok haklısın,rabbim önce sana versin canim benim 2018 bize sans getirsin hayirli evlatlarımız olsun insallah.senin yasadiklarinin yaninda benimki bir hiç elbette.vardir bunda da bi hayır haklisin.ama yinede insan kafaya takmadann yapamiyo beni cok iyi anladığına eminim.cok sagol kiymetlimkuzucum deme oyle dua et umid et sabret... 18 yildir bekliyorum bak... Yasim ilerlesede bekliyorum belki imkansizi bekliyorum yada belkide hayırlısını... Rabbim biliyor nedir hakkimizda hayirli olan... Tevekkul ettim havale ettim. Bekliyorum bikmadan usanmadan. Arada kirilsada umudum yine de bekliyorum... Hakkimizda hayirlisi... Yeni yil sana 've tüm dostlarima huzur mutluluk saglik ve hayırlısı ise hayallerimizi getirsin
Doğru söylüyor ben de tüm siseyi bitirmek istiyordum ama bıraktım icmeyecegim uslu duracağımYarım şişe icmissiniz bi de kandırıyor küçücük konuyor bardağa diyekaptan içki içmiyor olabilir ama içenler ve bourbon sevenler var, orda ucuz tabi
Önce çektir sonra ne yapacaksan yap canım
haklisiniz o zaman ben cektireyim önümüzdeki ay.cok korkuyorum çünkü anestezi olmadan cektirmistim bikeresinde geberecektim nerdeyse.anestezili çektiririm artik.bu ay normal deniyorum.olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cektircem.bide şu maydonoz süt buharini deneyeyim de yarin.Normalde araştırma hastanelerinde eşinin spermiogram testi,senin hormon ve rahim filmin olmadan aşılama yapılmıyor.
Tamam canım hakkınızda hayırlısı olsunhaklisiniz o zaman ben cektireyim önümüzdeki ay.cok korkuyorum çünkü anestezi olmadan cektirmistim bikeresinde geberecektim nerdeyse.anestezili çektiririm artik.bu ay normal deniyorum.olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cektircem.bide şu maydonoz süt buharini deneyeyim de yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?