Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aldım mesajı kıpss kıpıss
Kıpsını sevdiğimmmmm
@MiuLego beni görmedi ama olsun
Oyu teiplim gördüm ağlama
Herşey güzel olacak
Harika atlatmışsın kuzummm

Peki anladı mı yani işe yaradı mı konuşman
Valla can ister anlar ister anlamaz.Ben yaktim gemilerimi cokta sey yapmiyorum.Toplar esyami gider modundayim.Rahatim
Ohhhhh ne güzel dmeişsin ben bile rahatlaıdm. Umarım algılayabilmiştir handecim
Valla miu ister anlar ister anlamaz.
Eeeeee handeyi gördüm hem de epey ama menüleri yok???? Hande Shut Up unuttun zaar dimi bir anlık unutkanlık.. yoksa atlamazsın?!
Unutmadim kuzu vakit olmadi.
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen,5 zeytin,1 kasik lor peyniri,10 badem,1 salatalik
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
8 kasik zeytinyagli pirasa yemegi ve 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Bitki cayi 3 bardak(papatya ve rezene)
Spor 1 saat yuruyus yaptim.

Sucuk ve kasar
Himmm

P
ada81 cakil80 kızlar bende ilk seyrettigimde itici gelmişti Erica..
Daha sonra ki gelişmelerden sonra fikrim değişti...
Allah kimseye yasatmasin genelde hep bir travma saklı bu tarz yasayanlarin yasaminda
Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin

P

Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin
Onlarında annesi alkolik ondan oyle olmuslar...evet hepsinde olumsuz bir gecmis var...gecen erkek birinde de anne cocuk yasta terk etmis bunlari oda ondan boyle olmus..

Iki gündür menünde incecik 1 tanecik olmasına rağmen sucuk görmem dışında ...menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…