- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
O o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acabaBen bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem
Günaydın canım inşallah
Bunu ogrendigim iyi oldu bizr de fazla geliyor en azindan yarisini sonra kullanirim limonlu suda bekletip buzluga atacagim o kadar harikaymisCanım haşlamadan saklaman daha iyi olur
Karnabaharları parçala sonra limonlu suda beklet sonra süz ve direk buzluğa at..Ama illa haşlayacağım diyorsan limonlu ve tuzlu suda 2-3 dk haşla fazlası iyi olmaz.Kullanacağın zaman direk buzlu buzlu kullan..Yani yemek falan yapacaksan
İyileşti şükür işe de gitti
Hadi gözün aydın olsunhalam geldi sonunda
halanın gelmesine katkıda bulunan ve fikir veren @Floweroflife @ada81Nego @Nefs e teşekkürü bir borç bilirim
buarada @Floweroflife gerçekten tam on gün gecikti 42. günde geldi. beni rahatlattığın için ayrıca sağol
Çok geçmiş olsun hülyam 4 gün uzunmuş o duyguyu yaşamaya, birkaç gün bende yaşadımda ...
Rabbım tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin inş ..
Geçmişler olsun temiz çıkmasına çok sevindim rabbim hep şifa sağlık versin
Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz
çoook geçmiş olsun hülyam.. çok sevindim sonuçlarına.. çaresi var ya olsun ömür boyu hap iç.. Rabbim beterinden korusun..
ve seni aramızda yeniden görmek harika
çook çok geçmiş olsun hülyam ..gelmiş geçmiş zaten şükür
içerim canım ... kan değerim iyi
sen istersen olursunnnnnnnnnnnnnnn ... 2 ay var nerede ise yahu ...
bilemedim .
eskisi gibi samimi olamam belki ama .... ararsa da şimdi de ben yokum , hadi bye demem herhalde ... yani başıma da geldi .. hoş benim ki aramadıama arasa da umursamam yani .. kazık mı attığı kazık evet .... onca emeğe, dostluğa .... ama herkes biz değil .. bazı kadınlar maalesef eşlerinin sözünden korkudan çıkamıyor ,belki o da çok üzüle üzüle görüşmeyi kesti seninle ..
Daydream- hülya geçmiş olsun çok çok
bende tel bozuk giremeidn diye düşünmüştüm
beklemek zor bir süreç ama temiz çıkmış şükür
hülyam canım geçmiş olsun
bendede var haşhimato
boşver takma
Canim cook gecmis olsun
Amiiinnnn korkuların gelmiş geçmiş olsun.
Daydream- hulyacim alintilayip yazamadım canım geçmiş olsun nasıl oldun
O o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acaba
Hadi gözün aydın olsun
Sağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))
Canım sen bununla nasıl ayakta kalıyorsun emziriyorsun birde, şimdiden kuş kadar beslenirsen 6 lı 5 li rakamlara gelince ne yiyeceksin, bu kuş menüler o zaman sana kilo verdirmeyecek, biraz daha cesitlendir derim menünüBugunki menüm
Sabah 11.00 1 dilim ekmek domates salatalık çarliston biber maydanoz . Kıymalı iki yumurta 1 şekersiz çay
Ara 16.30
1 elma 4 ceviz 1 mandalina
Akşam 19.30
Bir kase yoğur
Bir tabak salata
1 küçük tabak ıspanak
2.5 litre su @MiuLego
Geçmiş olsun hulya simdi nasilsinSağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))
eau borique %3 solusyonu canım bunu yaptır eczaneden, anında söndürüyor, eski bir formül. Kadir Tuğcu var nette o doktorun tavsiye ben kullandım. Birde ultralan pomad sabah akşam diyordu ama o üretilmiyor artık, muadilini sorarsınız.Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis
Excipial lupo kullan canım. Benim çocuklar kaşınıyor hep alerjik ciltleri. Bunu sürünce sakinleştiriyor cildi. Losyon bu sabah akşam sür hatta her kaşınmada.Wayt kuzum bu ilaç kaşıntı yaralarına da iyi gelir mi karnım kaşımaktan yara dolu.ölüyorum kaşıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?