Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O o kadar kokan bisey degil ki ben haslanmisini salatanin ustune koyuyorum hafif oluyor bi de diaarda yiyoruz hic kokmuyor neden oyle oldu ki acaba

Bunu ogrendigim iyi oldu bizr de fazla geliyor en azindan yarisini sonra kullanirim limonlu suda bekletip buzluga atacagim o kadar harikaymis

Çok geçmiş olsun hülyam 4 gün uzunmuş o duyguyu yaşamaya, birkaç gün bende yaşadımda ...
Rabbım tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin inş ..

Geçmişler olsun temiz çıkmasına çok sevindim rabbim hep şifa sağlık versin

Çok geçmiş olsun, ben de kolesterol için ömür boyu ilaç kullanicam. Şükür hapla hallolan bi durumdayiz

çoook geçmiş olsun hülyam.. çok sevindim sonuçlarına.. çaresi var ya olsun ömür boyu hap iç.. Rabbim beterinden korusun..
ve seni aramızda yeniden görmek harika

Daydream- hülya geçmiş olsun çok çok
bende tel bozuk giremeidn diye düşünmüştüm
beklemek zor bir süreç ama temiz çıkmış şükür

hülyam canım geçmiş olsun
bendede var haşhimato
boşver takma

Canim cook gecmis olsun

Amiiinnnn korkuların gelmiş geçmiş olsun.

Daydream- hulyacim alintilayip yazamadım canım geçmiş olsun nasıl oldun

Sağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))

@MiuLego güzel ve aziml kaptanım Orda burdaydım ben yine çok şükür bugün evdeyim.

Abartı zararlı bişey yemedim ama bulgurdu barbunyaydı şişirecek şeyler yedim.
2 kerede gözlerim dönerek çikolata yedim.
Sana yenilsem bile benim yeniden diyete spora asılmama vesile oldun çoktan.
Tabi henüz yenilgi konuşmak için erken dimi inş erkendir

Az spor yapayım ben sonra yine gelirim inş. bügün +90 da da çok işim var hiç bakamadımyetişirse spordan sonra yetişmezse okuldan sonra.

Gittim

Canım sen bununla nasıl ayakta kalıyorsun emziriyorsun birde, şimdiden kuş kadar beslenirsen 6 lı 5 li rakamlara gelince ne yiyeceksin, bu kuş menüler o zaman sana kilo verdirmeyecek, biraz daha cesitlendir derim menünü

Hametan da kullandım olmadı. Travozol ıyi geliyordu ama oda pek bi ise yaramadı. Şimdide sudokrem kullanıyoruz bakalım cnm. Bide az önce bacağının yan tarafları da fosur fosur kizarmis
eau borique %3 solusyonu canım bunu yaptır eczaneden, anında söndürüyor, eski bir formül. Kadir Tuğcu var nette o doktorun tavsiye ben kullandım. Birde ultralan pomad sabah akşam diyordu ama o üretilmiyor artık, muadilini sorarsınız.

Wayt kuzum bu ilaç kaşıntı yaralarına da iyi gelir mi karnım kaşımaktan yara dolu.ölüyorum kaşıntıdan
Excipial lupo kullan canım. Benim çocuklar kaşınıyor hep alerjik ciltleri. Bunu sürünce sakinleştiriyor cildi. Losyon bu sabah akşam sür hatta her kaşınmada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…