Spor bildirimi yapayım
3000 ip atlama 600 point
45 dk lessie baciyla 135 point
10 dk plank 30 point
Toplam 765point
@hepfit @MiuLegobegum75 nehirnil111
Hangi grupta olduğumu bilmediğim için canlar ikinizede etiket yaptim
Sabah vinner2017 ile 45 dakika dans ettim
Allahım bana akşam a dayanma gücü ver kontrolümu kaybetmeyim
Hadi sarayca sen ne durumdasin sana bol bol hareketli parça gönderirim bak kıkırdak harekete geç geride kalacaksın boş oturmak yok sıkı rakip olmalisin
@MiuLegonehirnil111 @Sarayca Whiteblacklife
25 dakika bisiklet yaklasik 300 kalori gosteriyordu 9 km
15 dakika yuruyus
@MiuLegonehirnil111 @Sarayca Whiteblacklife
Ne tatlı olur şimdi o güldükçe iki diş :)) benim büyük paşam da azıları çıkarıyor ondan morarmış diş eti, üçünün ucu çıktı.Ayyy kızlar kızımın 2 dişide çıktı çok komik bi halde alttan iki diş çat çat kasığa vuruyor yaramaz bi de isirmasa emerken ve artık.koltuktan tutup ayağa kalkiyor
Vecealna nevmekum subata oku canım.
Anlamı: uykunuzu size dinlenme kıldık.
Ben uyuyamadğm zaman bnu okuyorum sürekli.
Artık hepp Nevooo gelecek aklınagörünce
Icraatimla değil mi bebegim lafa değil işe bakıyorlar
Tabiii kiii Nefs kazanacak tatlım.
Merak Etme sen aklında Sallayan Nevooo kalacak.
Salladigim kadar sallatacagim.
Sallattigin kadar Sallayacaksinn bebegim içimde ki cadı ortaya çıktı kork benden
Selam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Antepia27 kuzummm
Seninlede ilgilenemedim ama aklim hep sende.Bi degisiklik hissettinmi.Bi hafiflik daha cok aclik
Bu ağır yasamlardaki doktorun kitabı varmıdır demin bişey dedi
Erica zayiflamanin hayalini kuruyor ama bunun için bişey yapmiyor dedi aynı ben ama bu yıl farklı olacak
Çektiğin zahmetler rahmete dönüşür inşallah en kısa zamanda...
Bir daha buraya yeniden başlıyorum diye gelirsem almayın beni kabul etmeyin
Vurun kapıyı yüzüme
Spor yapıyorum ama ama yeme de kendimi frenleyemiyorum
Menü mü yazıp geri siliyorum
Yoksa her gün sizi okuyorum takip ediyorum
Eşim de bugün birşeyler söyledi içime işledi resmen
Onca emek verdin şu haline bak dedi
Gururla anlattığın diyet maceranı nasıl kendi kendine mahvettiğini mi anlatacaksın herkese dedi
Artık menülerimi kendisi hazırlayacakmış her an işteyken mesaj atacakmış uyarı amaçlı.
Emeklerine nasıl deli gibi istekli olup kilo verdiğin günlerine acıyorum dedi
Hadi toparlan dedi
begum75
@MiuLego
Spor bildirimim
Cuma
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 120 dk 300
TOPLAM : 435
Cumartesi
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 90 dk 225
TOPLAM : 360
Pazar
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 140 dk 350
TOPLAM : 485
Pazartesi
Leslie 45 dk 135
Tempolu yürüyüş 100 dk 250
TOPLAM : 385
Sporlarımı yaptığım gibi yememi de düzene soksam ahhh ahhh
Ama artık eşim de yanımda inşallah bu defa yine yeniden olacak
Belki de benim gibi sertlikten anliyordur birinin silkelemesi gerekiyor bazen beni belki de eşi o silkelemeyi yapiyordur kendine gelmesi farketmesi için. Eşine kontrolü eline aldigini göster seni bir başkası zayiflatamaz sadece sen yapabilirsin
Geçen hafta 66. 8
Bu sabah 67 çıktım
@Nevreste karidesi kendin pisirmeden(piserkenki koku kötü) baskasindan ya da restoranda bi dene.
@CocoChanelmademoiselle cocom kendi pişirdiği için tiksinmistir.
Kızlar restoranda karides güveç
Kalamar tava deneyin muhakkak
Amaaaa
Siz pisirmeyin
P
Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin
Gunaydin kizlar 3 gun tatilden sonra cok zor geldi bugun ise gitmek.
Sağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))
Canım favori lerine ekledim teşekkürler
De bakalım çerez yiyonmu
Ayy cok sevindim handecim kendin için kizin için inşallah doğru kararı vermissindir canım
Ayy canım kalp kalbe karşı listemi uyguluyorum az yemeye ciddi alıştım cok şükür açığım oluoyor arada ama
Bu hafta listemi seninle yapıp yinede Dr diyetisyen deniycem inşallah
Hadi bakalım canım olacak inşallah
Ne güzel soz
Canım senin kilo vermeni deli gibi sporlarını biliyoruz daha önce oldu yine olacak inşallah moral enerji motivasyon cok önemli enerjini düşürme canim
Canım eşler o zayıf halini görünce
Yine öyle olmasını istiyor
Eşim bak Fatma kilo alırsan bundan sonra böyle olmaz diyor yıllarca ignelerdi ama direk rahatsızlığı gibi yüksek sesle dile getirmedi
Canım her insanın bir yapısı var
Benim içinde sertlik beni gerer
Kilolu insanların geneli bisverip görünümlü hassas ve duygusal insanlar 2015 te buraya geldiğimde ameliyat a karar vermiş öyle ölürsem böylede ölüyor um dedim son anda ameliyat tan caz geçtim buraya tanıştım kendimin jendime güvenim kalmadığında buradaki arkadaşlar abla yaparsın sana güveniyoruz vs gibi sözler bende yapabilirim hissini oluşturdu ve o yıl 32 kilo gitti cok şükür şimdide burada sizin desteklerinle görmediğim rakamları görüyorum
Canım yeni aldığım kilolar çabuk gider inşallah ben 20 yıldır yaklaşık üzerimdeki kilolarla uğraşıyorum eskiye göre jacamaklarim gece nobetletim bitmedi ama cok azaldı
Her gece uykudan uyanıp yerdim iki haftadır gece yemedim cok şükür
2 haftada 2 gün kaçamak yaptım
Moralimi bozmadan 2 güne değil 13 gün yaptığımda ki basarina odaklanıyor um çünkü stres güven enerji düşüklüğü yasarsam yanlış şeyler yiycemmm biliyorum
Hayatımda hiç karides yemedim ama yemeğinde düşünmüyorum
Ayyy bende cok etkilendim izledim ağır yaşamların sıkı takipcidiyim bazı duygular cok tanıdık geliyor
İşte dikkat et canım
Özledik hulyacim
günaydın
sizi çok özledim ya pc den girmek daha rahat oluyor telden takip edemiyorum
kötü bir 3 gün geçtii aslında yeme konusunda
dün çok kötü oldum uyuyamadım ya , sinirleirim bozuldu
gece 12-1 gibi uyudum
Günaydınlar herkesehayırlı seneler Rabbim bugünlerimizi aratmasın Kaptanım @MiuLego yeni yıl o yüzden aşırı bir yoğunluğun içine girdim mutabakatlar faturalar yıl kapanışı stok sayımı devri derken bir kaç hafta özellikle bu hafta çok çok yoğunum mümkün mertebe gelmeye çalışacağım ama gelemezsem affola Herkes iyidir inşallah
Sağol canım Allah razı olsun nasılsınHadi banum yeni yıl yeni hedefler yeni heyecanlarida dünü birakalim ve başlayalım inşallah
Nasılsın canım diyete basladinmi
Günaydın kolay gelsin canım
Yokkkk Fatma yemiyorum valla hele cevizi 1 bazen hiç yemiyorum
Ama ciddi anlamda etkisi oldu...
P
Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin
Sağol canım Allah razı olsun nasılsın
Ooo süper kaç kilo olucan ne kilosu vericen bilmiyorum amacunku zaten minnaklar ve zayifsin hadi bakalım seninde kendini iyi hissettiği bir kilo var demekki
Sağlıcakla varalim hedeflerimize
Kolay gelsin canımİyiyim canım cok şükür şimdi salona spora gidicem
Günaydınlar herkesehayırlı seneler Rabbim bugünlerimizi aratmasın Kaptanım @MiuLego yeni yıl o yüzden aşırı bir yoğunluğun içine girdim mutabakatlar faturalar yıl kapanışı stok sayımı devri derken bir kaç hafta özellikle bu hafta çok çok yoğunum mümkün mertebe gelmeye çalışacağım ama gelemezsem affola Herkes iyidir inşallah
Ohhh be hande sevindim bazen kıyamet şart evde herkesi kendine getiriyorrr nisanda net ayril ama sallatmaSelam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Senin için herşey senin uğruna DermisimmmmmmNiye bu kadar kendini yoruyorsun
Evetttt ezikledinn benii..Çok fena gaza getirdim seniAma korkmuyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?