Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

25 dakika bisiklet yaklasik 300 kalori gosteriyordu 9 km
15 dakika yuruyus
@MiuLego nehirnil111 @Sarayca Whiteblacklife

Bende yoksunuz kızlar begum75 Begüş sendeler mi @MiuLego

Ayyy kızlar kızımın 2 dişide çıktı çok komik bi halde alttan iki diş çat çat kasığa vuruyor yaramaz bi de isirmasa emerken ve artık.koltuktan tutup ayağa kalkiyor
Ne tatlı olur şimdi o güldükçe iki diş :)) benim büyük paşam da azıları çıkarıyor ondan morarmış diş eti, üçünün ucu çıktı.

Günaydınlar herkese hayırlı seneler Rabbim bugünlerimizi aratmasın Kaptanım @MiuLego yeni yıl o yüzden aşırı bir yoğunluğun içine girdim mutabakatlar faturalar yıl kapanışı stok sayımı devri derken bir kaç hafta özellikle bu hafta çok çok yoğunum mümkün mertebe gelmeye çalışacağım ama gelemezsem affola Herkes iyidir inşallah

Vecealna nevmekum subata oku canım.
Anlamı: uykunuzu size dinlenme kıldık.
Ben uyuyamadğm zaman bnu okuyorum sürekli.

Canım favori lerine ekledim teşekkürler

De bakalım çerez yiyonmu

Ayy cok sevindim handecim kendin için kizin için inşallah doğru kararı vermissindir canım

Antepia27 kuzummm
Seninlede ilgilenemedim ama aklim hep sende.Bi degisiklik hissettinmi.Bi hafiflik daha cok aclik

Ayy canım kalp kalbe karşı listemi uyguluyorum az yemeye ciddi alıştım cok şükür açığım oluoyor arada ama
Bu hafta listemi seninle yapıp yinede Dr diyetisyen deniycem inşallah

Bu ağır yasamlardaki doktorun kitabı varmıdır demin bişey dedi
Erica zayiflamanin hayalini kuruyor ama bunun için bişey yapmiyor dedi aynı ben ama bu yıl farklı olacak

Hadi bakalım canım olacak inşallah

Çektiğin zahmetler rahmete dönüşür inşallah en kısa zamanda...

Ne güzel soz

Canım senin kilo vermeni deli gibi sporlarını biliyoruz daha önce oldu yine olacak inşallah moral enerji motivasyon cok önemli enerjini düşürme canim

Canım eşler o zayıf halini görünce
Yine öyle olmasını istiyor
Eşim bak Fatma kilo alırsan bundan sonra böyle olmaz diyor yıllarca ignelerdi ama direk rahatsızlığı gibi yüksek sesle dile getirmedi

Canım her insanın bir yapısı var
Benim içinde sertlik beni gerer
Kilolu insanların geneli bisverip görünümlü hassas ve duygusal insanlar 2015 te buraya geldiğimde ameliyat a karar vermiş öyle ölürsem böylede ölüyor um dedim son anda ameliyat tan caz geçtim buraya tanıştım kendimin jendime güvenim kalmadığında buradaki arkadaşlar abla yaparsın sana güveniyoruz vs gibi sözler bende yapabilirim hissini oluşturdu ve o yıl 32 kilo gitti cok şükür şimdide burada sizin desteklerinle görmediğim rakamları görüyorum

Geçen hafta 66. 8
Bu sabah 67 çıktım

Canım yeni aldığım kilolar çabuk gider inşallah ben 20 yıldır yaklaşık üzerimdeki kilolarla uğraşıyorum eskiye göre jacamaklarim gece nobetletim bitmedi ama cok azaldı
Her gece uykudan uyanıp yerdim iki haftadır gece yemedim cok şükür
2 haftada 2 gün kaçamak yaptım
Moralimi bozmadan 2 güne değil 13 gün yaptığımda ki basarina odaklanıyor um çünkü stres güven enerji düşüklüğü yasarsam yanlış şeyler yiycemmm biliyorum

Hayatımda hiç karides yemedim ama yemeğinde düşünmüyorum

P

Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin

Ayyy bende cok etkilendim izledim ağır yaşamların sıkı takipcidiyim bazı duygular cok tanıdık geliyor

Gunaydin kizlar 3 gun tatilden sonra cok zor geldi bugun ise gitmek.

İşte dikkat et canım

Sağolun bacılarımmm....hepinize güzel Mutlu sağlıklı süper bir yıl diliyorum :)))

Özledik hulyacim

Yokkkk Fatma yemiyorum valla hele cevizi 1 bazen hiç yemiyorum
Ama ciddi anlamda etkisi oldu...

Hadi banum yeni yıl yeni hedefler yeni heyecanlarida dünü birakalim ve başlayalım inşallah

Nasılsın canım diyete basladinmi

Günaydın kolay gelsin canım

Yokkkk Fatma yemiyorum valla hele cevizi 1 bazen hiç yemiyorum
Ama ciddi anlamda etkisi oldu...

Ooo süper kaç kilo olucan ne kilosu vericen bilmiyorum amacunku zaten minnaklar ve zayifsin hadi bakalım seninde kendini iyi hissettiği bir kilo var demekki
Sağlıcakla varalim hedeflerimize

P

Programda hepsi tacize ugramistir durumuna gitmeye basladi nerdeyse hepsi ugramis cocuklari korumak cok zor. Ben ikizlerde uzuldum en cok ikizinin uyutulmasi. Cok zor allah yardim etsin

Öyle ama o tarz kilolu olanlarin geçmişinde bi şey var.
Taciz cogunluksa bile terk edilme veya yakın kaybı gibi durumlarda var..

Ooo süper kaç kilo olucan ne kilosu vericen bilmiyorum amacunku zaten minnaklar ve zayifsin hadi bakalım seninde kendini iyi hissettiği bir kilo var demekki
Sağlıcakla varalim hedeflerimize

Aminn canım inşallah hepimiz.
Tam bir kilo yok kafamda dediğin gibi iyi hissettiğim zamana kadar devam.
Şimdilik ilk 50 sonrasına sonra bakcem..

Sana da iyi yıllar canım.
Kolay gelsin şimdiden.

Ohhh be hande sevindim bazen kıyamet şart evde herkesi kendine getiriyorrr nisanda net ayril ama sallatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…