- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım benim Allah razı olsun sanada kolay gelsinSana da iyi yıllar canım.
Kolay gelsin şimdiden.
Canım bunu değerlendir ne güzel destek eşine. Kimin eşi böyle uğraşır ki. Bir kere yaptın yine yaparsın, sonu yok Megi yemenin sonu yokBir daha buraya yeniden başlıyorum diye gelirsem almayın beni kabul etmeyin
Vurun kapıyı yüzüme
Spor yapıyorum ama ama yeme de kendimi frenleyemiyorum
Menü mü yazıp geri siliyorum
Yoksa her gün sizi okuyorum takip ediyorum
Eşim de bugün birşeyler söyledi içime işledi resmen
Onca emek verdin şu haline bak dedi
Gururla anlattığın diyet maceranı nasıl kendi kendine mahvettiğini mi anlatacaksın herkese dedi
Artık menülerimi kendisi hazırlayacakmış her an işteyken mesaj atacakmış uyarı amaçlı.
Emeklerine nasıl deli gibi istekli olup kilo verdiğin günlerine acıyorum dedi
Hadi toparlan dedi
Toplamak zorundayız kedimiz içinGünaydın canım inşallah
Toplamak zorundayız kedimiz içindiyorumki biz öğün öğün yazalım hatta fotoğraf bile atalım kendimizi kontrollü olmak için ne dersin
Hadi hadi B planına geçiyoruz toplanıyoruz
Eşi onu düşündüğü için söylemiş bence. Verdiği emekleri gördü ne kadar uğraştığını, bu kadar emek verdiği şey puf uçtu ve bu durumda megiyi çok fazla üzüyor, eşi üzülmesini istemediği için öyle konuşmuş diye düşünüyorum. Yoksa sen niye kilo aldın hııı tarzında söylememiş.Eş öyle yaptıkça daha da strese girer insan,moral bozulur
Zaten Triplinin öyle fazla bir kilosu yok ki
Iyyyy böcek o yaBen bugün dondurulmus karides aldim nevom,tadi aynıymis yani dondurulmus veya olmamis birsey farketmiyormus.herneyse merakima yenildim o kadar lezzetli denilince20 liraya aldim bol tereyaginda yaptım tam tarifi aman yarabbi o nasil bir koku o nasil bir tat asla ama asla tavsiye etmiyorum hicbir zmaan yeme nevom bu zamanaa kadar yememekle birsey kaybetmemisiz bence sevenlerde vardir elbet damak tadi farklidir ama,seninde sevecegini sanmam.hatta eminim.hic deneme cicegeeeem
Beynini yıkıyordur kesin ve net. Tecrübe ile sabit. Benim kv ve görümce annen bizi sevmiyor istemiyor o yüzden size gelmiyoruz demiş. Oğlum dedi. Bende babannen gelince kovdum mu. Ona bir şey söyledim mi dedim. Evet sevmiyorum herkesi sevmez zorunda değilim bu babannenle benim aramda sizi ilgilendiren bir durum yok dedim.Kötü davranacagini degilde.yanlis yönlendirecegini düşündüm
Bide.tabi kumanda istedigindeki hasta cocuga tavrı ayrica hastanedeyken.arayip.sormamasi enterasan.geldi.
Ama bu kvler boyle.ben 1hafta iki cocukla hastanede.yattim bir telefon acmadi birak gelmeyi
Bir 3aylik biri 2yasindaydi
Sabah vinner2017 ile 45 dakika dans ettim
Allahım bana akşam a dayanma gücü ver kontrolümu kaybetmeyim
Hadi sarayca sen ne durumdasin sana bol bol hareketli parça gönderirim bak kıkırdak harekete geç geride kalacaksın boş oturmak yok sıkı rakip olmalisin
@MiuLegonehirnil111 @Sarayca @Whiteblacklife
Selam canlarim
Merakta biraktim sizide
Oturdum once insan gibi derdimi anlatmaya calistim olmadi.
Sonrada koptu kiyamet
İcimde ne var ne yok doktum kustum tum kinimi.
Sana senin istedigini vermiycem gitmiyorum gidersemde ne kocami ne cocugumu sana birakmam dedim.Burasi benim evim ve evimde istedigim gibi davranirim bu kimseyi ilgilendirmez dedim.Sen ben sustukca beni ezik sandin ama o is oyle degil dedim.Bundan sonrada ben seninle gecinmiycem sen benimle gecin dedim.Buyuksun dedim saygisizlik etmeyim dedim ancak sen bunu yanlis anladin dedim.Saglam bagirti cagirti koptu.Ayilmalar bayilmalar falan gırla.Esimde kayinbabamda yanimda oldular bukez.Nisan ayina kadar birbirimizi cekicez ondan sonra da istersen evime gelirsin benim evime dedim istemezsen gelmezsin.Ben sana kole gelmedim dedim.Egerki bir daha beni eziklemeye calisirsan herseyi babama anlatirim o zamanda sen nasil toparlarsin dusun dedim.
Bu arada babam bi bilse tas ustune tas birakmaz bu evi atese verir kizlar.8 senedir hep iyiyim dedim korkumdan.Babam bi duysa mahveder hepsini beni ceker alir birdahada mumkun degil gondermez
Halami aradim halama anlattim.Halam bunu aradi saglam saydirdi.Biz kizimizi sana kul vermedik.Cok problemin varsa gelir anasinin evine cocuguyla kocasiyla durumlarini toparlayincada ayirir evini dedi.Bu yok olmaz oyle sey falan diyip duruyodu
Sayemde eriyip biteceksin ona yanıyorumSenin için herşey senin uğruna Dermisimmmmmm
Evetttt ezikledinn benii..
Begenmedin..
Kendinn ettin kendinn buldun yaniisallamaya alissan iyi olcekkkkk
Hakkında hayırlısı umarım işe yararValla can ister anlar ister anlamaz.Ben yaktim gemilerimi cokta sey yapmiyorum.Toplar esyami gider modundayim.Rahatim
Valla miu ister anlar ister anlamaz.
Unutmadim kuzu vakit olmadi.
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen,5 zeytin,1 kasik lor peyniri,10 badem,1 salatalik
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Aksam
8 kasik zeytinyagli pirasa yemegi ve 1 bardak ayran
Su 2.5 litre
Bitki cayi 3 bardak(papatya ve rezene)
Spor 1 saat yuruyus yaptim.
Ne yemeği yaptın?yemeklerim pişiyor , bir iki de işin ucundan tuttum :)az mola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?