Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım bunu değerlendir ne güzel destek eşine. Kimin eşi böyle uğraşır ki. Bir kere yaptın yine yaparsın, sonu yok Megi yemenin sonu yok

Eş öyle yaptıkça daha da strese girer insan,moral bozulur
Zaten Triplinin öyle fazla bir kilosu yok ki
Eşi onu düşündüğü için söylemiş bence. Verdiği emekleri gördü ne kadar uğraştığını, bu kadar emek verdiği şey puf uçtu ve bu durumda megiyi çok fazla üzüyor, eşi üzülmesini istemediği için öyle konuşmuş diye düşünüyorum. Yoksa sen niye kilo aldın hııı tarzında söylememiş.

Iyyyy böcek o ya görüntüsü bile midemi bulandırıyor

Beynini yıkıyordur kesin ve net. Tecrübe ile sabit. Benim kv ve görümce annen bizi sevmiyor istemiyor o yüzden size gelmiyoruz demiş. Oğlum dedi. Bende babannen gelince kovdum mu. Ona bir şey söyledim mi dedim. Evet sevmiyorum herkesi sevmez zorunda değilim bu babannenle benim aramda sizi ilgilendiren bir durum yok dedim.

Halami aradim halama anlattim.Halam bunu aradi saglam saydirdi.Biz kizimizi sana kul vermedik.Cok problemin varsa gelir anasinin evine cocuguyla kocasiyla durumlarini toparlayincada ayirir evini dedi.Bu yok olmaz oyle sey falan diyip duruyodu

Ohhh bee rahatladım

Hakkında hayırlısı umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…