Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vaz<geçmem seve seve vururum

menü güzel

sen çok az geliyorsun sanki yakamoz
iyi misin sıkıntı falan mı var canısı?
Evet canım bu aralar gelen giden oluyor bebek görmeye bugün de kahvaltıya geldiler yoruluyorum
Cuma günü de misafirim var artık daha aktif olurum

Seni çok iyi anlıyorum 78.5 kiloyken bi 60 olayım daha da istemem yeter bana diyordum ama şimdi yetmiyor çünkü yakışıyor daha mutlu oluyor insan giydiği sanki daha bi yakışıyor yada biz öyle hissediyoruz bilmiyorum ama sen bu kadar isterken bu kadar azim varken neden diyorum neden bunu kendine yapıyor anlamıyorum banu ne olur beni yanlış anlama ukalalik falan yapmak değil derdim sadece anlamak tamam diyorum cani çekti yedi bi lokma 2 cisi 3 cusu neden diyorum bunu keşke anlayabilsemo kadar emeğini neden çöpe attığını anlamıyorum ben bu tk geleli 4 aydan fazla oldu bau her ay 2 kilo verseydin şuan 59 lardaydin ben bunu anlamıyorum bi yerde bir hata varda sanki cozemiyor yardım edemiyoruz gibi hissediyorum

Iltifata bak sen bana en sevdigim hayvan mi dedin
HERBİŞEYİM OLARAK SEVERİM SENİ İVİT
Ayy hesap kitap işi hiç bana göre değil. Hayatta kaptanlık yapamazmısım
niye ya yaparsın
Evet canım bu aralar gelen giden oluyor bebek görmeye bugün de kahvaltıya geldiler yoruluyorum
Cuma günü de misafirim var artık daha aktif olurum
tamam canısı
ahahahhahahahaahhaa ardadan nefret sebebi

oglen gibi aksamda ispanak'tan sonra ''böööreek'' ekini gormeyi cok isterdim menunu beğendim
yemem

simit yedin hele o kızarmış ekmek te nesi? Hadi sabah karbonları gömdün öğlen neden Tb ekmeği yedin? Gel benide ye Morticim akşam menüsünde Çok kızdım sana yakışmadı

menü nerdeee
ben menüyü aramaya gidiyorum

bende beğenmedim mortim ama bitti bugün bitirdim ciscos yok artik
yemem

simit yedin hele o kızarmış ekmek te nesi? Hadi sabah karbonları gömdün öğlen neden Tb ekmeği yedin? Gel benide ye Morticim akşam menüsünde Çok kızdım sana yakışmadı

canım neden ukalalık olsun , görüşlere açıgım waytım ben benim içinm her cümleniz degerli
inanki bilmiyorum ya , eskidne züülünce yemezdim şimdi yiyorum
sen benim başarı hikayemi okusan varya bu ne azim dersin kendimle gurur duyardım
ama işte kaçamagın sonu yok
bir daha , bir kez daha
bu son
bugün bitti
yarın başlarım
aman bir lokmadan ne olacak hep bunlar bitirdi beni

yoksa azmim ve istegim ortada , baş edemeyincehayatla ver yansın diyip yiyorum ama normal bir yeme dgeil daldan dala
tatlıdan tuzluya tuzludna tatlıya , pis bir yeme şekli ile yiyorum insan gibi degil yani

dediign gibi 4 ayda en az 5 kilo verseydim keşke

tek hatam listeden çıkmak oldu , liste çok frenliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…