Kafalar aynı çalışıyoray hande sakın , yapma bencede
normal günmüş gibi geçir
hatta eşin ve kızınla dışarı çık
imkan varsa, eşinin tavrı nasıl sana karşı
Evet canım bu aralar gelen giden oluyor bebek görmeye bugün de kahvaltıya geldiler yoruluyorumvaz<geçmem seve seve vururum
menü güzel
sen çok az geliyorsun sanki yakamoz
iyi misin sıkıntı falan mı var canısı?
badem sekeri ve simit kismini dov bencemenünün ne yanını tutup da seni dövsem saydınım?
döverek severim anayım ben anaaaaa
güldüm
Seni çok iyi anlıyorum 78.5 kiloyken bi 60 olayım daha da istemem yeter bana diyordum ama şimdi yetmiyor çünkü yakışıyor daha mutlu oluyor insan giydiği sanki daha bi yakışıyor yada biz öyle hissediyoruz bilmiyorum ama sen bu kadar isterken bu kadar azim varken neden diyorum neden bunu kendine yapıyor anlamıyorum banu ne olur beni yanlış anlama ukalalik falan yapmak değil derdim sadece anlamak tamam diyorum cani çekti yedi bi lokma 2 cisi 3 cusu neden diyorum bunu keşke anlayabilsemBonus
mesajına alıntı yapmıştım kayboldu
ya biliyormusun bende 98 kilo iken banada 60 kilo olanların yaptıgı , yazdıkları trip gibi gelirdi hep
yani çok saçma bulurdum, şımarıklık deridm naz derdim
ama bu diyet işine girince sonu yok bonus helede o zayıflıgı tatdıysan heleki ben ctesi foto çekindim hala kalınım
belki hastalık belki hassasiyet bilemiyorum belki takıntı
evet yogun bir hayatım var herşeye koşturuyorum ama bu diyetteki beceriksizligim beni sinir ediyor
Iltifata bak sen bana en sevdigim hayvan mi dedin
Ayy hesap kitap işi hiç bana göre değil. Hayatta kaptanlık yapamazmısım
tamam canısıEvet canım bu aralar gelen giden oluyor bebek görmeye bugün de kahvaltıya geldiler yoruluyorum
Cuma günü de misafirim var artık daha aktif olurum
ahahahhahahahaahhaa ardadan nefret sebebi
yememoglen gibi aksamda ispanak'tan sonra ''böööreek'' ekini gormeyi cok isterdimmenunu beğendim
simit yedin hele o kızarmış ekmek te nesi? Hadi sabah karbonları gömdün öğlen neden Tb ekmeği yedin? Gel benide ye Morticim akşam menüsündeMenümü yaziyorum
Sabah
yarım simit
1 dilim kizarmis ekmek
peynir zeytin
biraz az sekerli ayva receli
cig badem fındık
cay
Ara
sekersiz kahve 1 badem sekeri
Oglen
1 dilim t.b. ekmeği firinda (peynir maydonoz yumurtalı karisimla)
3 zeytin
cay
Ara
Yesil cay
Aksam
1 bardak kefir ve
1 mandalina yemeyi planlıyorum
Su: 1.5 2 lt.
30 dakika yurudum
@MiuLego @Ausencia mortimMunzevi Zencefil
menü nerdeee
yemem
simit yedin hele o kızarmış ekmek te nesi? Hadi sabah karbonları gömdün öğlen neden Tb ekmeği yedin? Gel benide ye Morticim akşam menüsündeÇok kızdım sana yakışmadı
Seni çok iyi anlıyorum 78.5 kiloyken bi 60 olayım daha da istemem yeter bana diyordum ama şimdi yetmiyor çünkü yakışıyor daha mutlu oluyor insan giydiği sanki daha bi yakışıyor yada biz öyle hissediyoruz bilmiyorum ama sen bu kadar isterken bu kadar azim varken neden diyorum neden bunu kendine yapıyor anlamıyorum banu ne olur beni yanlış anlama ukalalik falan yapmak değil derdim sadece anlamak tamam diyorum cani çekti yedi bi lokma 2 cisi 3 cusu neden diyorum bunu keşke anlayabilsemo kadar emeğini neden çöpe attığını anlamıyorum ben bu tk geleli 4 aydan fazla oldu bau her ay 2 kilo verseydin şuan 59 lardaydin ben bunu anlamıyorum bi yerde bir hata varda sanki cozemiyor yardım edemiyoruz gibi hissediyorum
ben direk kafadan girmek istiyorum bonusum@MiuLego bogazimizi tutmadigimizda miu
Eki Görüntüle 2088310
Ayyyyyyyben direk kafadan girmek istiyorum bonusum
matkapla şakaktan girmek istiyorum
ona göreeAyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?