Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin için çok güzel menü fulyam

ilahi kız başka takımda vereyo bu menülerle taşlarlar ayol

Bu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaalla normalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için

Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdü neyse ki kilolu bir çocuk değil 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi hiç göstermiyor gerçi
Neyse konu neydi çoook uykum var benim

He bu arada açım aç. Dün gece de açım diye erken yattım güya sabaha kadar mide gur gur, oturur vaziyette kafa göz yamulmus bir şekilde sızdım ara ara
Demiş miydim açım aç

Oyyy biz o öksürükten ne cektik bitti şükür... sizede cook gecmis olsun canim

Ben bu karbondan kurtulmaliyim sebzeleri Kıymalı yapim belki alisirim
Öyle de böyle de ekmek yiyorsn sana şöyle bişi önersem yiyebilirmsn acaba
2 yumurtayı çırp
İçine yiyebileceğin kadar kaşar rendele çırp sonra yiyeceğin ekmekleri de doğra içine karıştır tereyağında aştı kısık üstü kapalı şekilde pişir.

Hem yumurta hem peynr hem tereyağı yemiş olursn.

Sen severmsn bilmem ama bn böyle karışık şeyleri severek yerim.

Kizzzzz bu 60 li kiloda olanlar valla deperim sizi haaa anam herkes ayri agliyo

Ben bu kadar aglamiyorum beee
Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yap 60 olduğun zaman seni görecem. Hiç de kendin fit ince hissetmiyorsun. 50 lerin tadını bilen birine 60 çok geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…