insallah kuzucumDemi ama sen bi yuruyus yap ordeklere selam ver tamamdır bu is
kuzum 9 10 kiloYaparsın ki nedir yani 4 5 kilocuk
Sporla sımsıkı olursunki
Sonra foto atarsın Bn catlarim ne kadanda güzel kadın derim
Kaya gibi olrsun
canımsın sağol kuzucumCanım kiyamam sen okadar kendini motive Edip guclusunkikimseye ihtiyaç in yok bence
Senin için çok güzel menü fulyamSelam kızlarÇarşamba günü menüm
Sabah 09.00 kuzenle dışarıda kahvaltı
2/3 simit
1 yumurtadan mantarlı az kaşarlı omlet
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 kk kaşar peyniri
2 şer dilim domates ve salatalık
2 çk tereyağı
1 tk bal
Ara 10.20
Latte kahve (çok çok az şekerli)
Ara 17.00
1 küçük muz
1 kupa kabuk tarçın çayı
Akşam 19.00 da yiyeceğim
Küçük mercan balığı tahminen 4 adet
Roka soğan domates salatası
Yatana kadar 2,5 lt su
80 dk yürüyüş @MiuLegoaeben
yok yok bi durum aebenim , motive olması için acaba yenş takım daha mı iyi gelir diye sormuştu , miu da kendini nasıl iyi hissedeceksen dedi ... vero sanki yeni heyecanlar , yeni tanışmalar olursa daha motive olur kanaatindeymiş , niçinse.
ilahi kız başka takımda vereyo bu menülerle taşlarlar ayol
Verirsin kiiikuzum 9 10 kilo
ama olacak ulascam 55 e
atarim kuzum hedefime ulasayim da hele
Oyyy biz o öksürükten ne cektik bitti şükür... sizede cook gecmis olsun canimBu hafta uykusuz geçti. Esimin hastalığı, büyüğün öksürüğü derken, iki gecedir küçük de öksürükten uyuyamıyor. Dün sabaha kadar salladım sabah babaya devredip iki saat uyudum. Bugün şimdiden başladı nöbetim , öksürüyor öksürdükce uyanıyor anne beni saaaallanormalde 2 yaşında güç bela bıraktım sallamayı ama babası geri alıştırdı çünkü o emek verdi uğraştı o kadar sallamadan uyutmak için
Yaaa topuklarım çok ağrıyor artık büyüdüneyse ki kilolu bir çocuk değil 14 kilocuk 12 ydi bu sene eccik etlendi hiç göstermiyor gerçi
Neyse konu neydiçoook uykum var benim
Sağol canım , bizim bitmez ki kış botu böyleOyyy biz o öksürükten ne cektik bitti şükür... sizede cook gecmis olsun canim
insallah balımVerirsin kiii
Ust kat mi evinizSağol canım , bizim bitmez ki kış botu böyleküflü ev ne olacak biter mi öksürük....
Öyle de böyle de ekmek yiyorsn sana şöyle bişi önersem yiyebilirmsn acabaBen bu karbondan kurtulmaliyim sebzeleri Kıymalı yapim belki alisirim
Sende ağla bonus bu kadar ağla ağla hırs yapKizzzzz bu 60 li kiloda olanlar valla deperim sizi haaa anam herkes ayri agliyo
Ben bu kadar aglamiyorum beee
gecmis olsun kuzucumSağol canım , bizim bitmez ki kış botu böyleküflü ev ne olacak biter mi öksürük....
Sağol canımgecmis olsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?