- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Saydinim sen yaparsın ben sana inanıyorum kız senin motiveye ihtiyacın mi var portakal sulu ördek yapıp yemek varkenkimseler de kendimi motive etmeye calismama yorum yapmamis
Ye canım bende hic ama hic sevmezdim ama demir eksikligi icin yiyorum isede yaradı şükür..artik hic eksik etmem
Ay yok varya deli gibi istiyorum haftasonu bnde yicem
Benim sürekli gittiğim bir yer var ordan başka yere gitmem ev yemekleri kebablari muhteşem hep tıklım tıklım o derece hele cigeri
Öyle tat yok
İnsan her yerdeler yiyemiyor
Ayyy valla bol soğanlı
Hergün yesem bikmam
Ultra mi oldum wawwwwseni artırsın demiben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha yakaladı begüşümmmmmmmm
minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi oo kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz nehirnil111
Yarasın şifa olsunYe canım bende hic ama hic sevmezdim ama demir eksikligi icin yiyorum isede yaradı şükür..artik hic eksik etmem
Amin canim hepimizeYarasın şifa olsun
Aksam dedigim gibi kefir ve mandalina yicem sadece. Söz verdim kendime. Yeter bunyeme ettigim eziyetthe end @MiuLego @Portakal Sulu Ordek
Ya bi yumurta haşlama sabah sen giyenene kadar hazır olur peynir zeytin ye Miss gibi sabah ayran iç yoğurt ye diyettesin ne salata var menude ne yoğurt ekmek pasta gidiyor menüler yeni yılda hani toplanacaktin hani sozdu bu yıl iyi olacaktı sözünü tuttu lütfen artıkMenumu paylasim yine karbon yine karbon olmuyor ben protein yiyemiyom
13.00
Kepekli sandviç
5 tane burgu peynir
Yeşil salata
Saat 18.00
1 tane beyazpeynirli tost
Saat 20.00
1 dilim Çilekli çikolatalı pasta
Saat 21
2 tane mandalina
Kutlama vardı duramadim. Eve yeni geldim yine bolca karbon oldu canım sıkkın
sağol kuzucumSaydinim sen yaparsın ben sana inanıyorum kız senin motiveye ihtiyacın mi var portakal sulu ördek yapıp yemek varken
Çok eglenceli güzel müzikler isterse gönderirim gerçi benim müzikler eskide kaldı oy eski mutlu günlerbenim kız bence bu sabah salsa kursuna yazıldı içerde
kıpraş kıpraş , durmuyor
Ufaklarindan başla ben hergün kolaya verdiğim parayi kumbaraya atiyorum onunla bişeyler yapıyorumÖyle bir imkanım olsa yapacaklar listem çok
Demi ama sen bi yuruyus yap ordeklere selam ver tamamdır bu is
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar nasılsınız?
Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Ayy inşallah unutmadim hepsini hatırladım yazımAyy günahıını aldım ya@MiuLego Efserim nasılsın
Ekledim kaptanımcakil80 canım cumadan itibaren sporların nedir yazar mısın
O derece kafam yorgun ve yoğun düşün ballı çörekdoğrudur Bende sizleri çok özledim az ısınmak için ara verdim geri gideceğim ama aklımdasınız şuraya da minnoşları koyayım da gideyim
Eki Görüntüle 2088103 Eki Görüntüle 2088103
Ben bu karbondan kurtulmaliyim sebzeleri Kıymalı yapim belki alisirimne gerek vardı
çok karbon var çakılım
ben çok beğendim kız.. ama emzirdiğini unuttum
ay eveeeeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?