- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamam öyle yapicam zaten miu ile de öyle anlaştık yarın veriyorum tartıyı gitmeden önceoooooo çok seksübu menü tavladı beni
ayyy alttaki yazıyı görmedim başta, baya bi bakındımsaf demek istemiyorum kendime, iyi niyetliyim bence
yarın ver tartıyı ben merak ederimhem yarın ver, hem arkadaşınla tatilden dönünce ver
Zaten adet öncesiyim dedim, adetten hemen sonraya randevu al git dedi. Evet o haplar. Ama işte bu sefer miyomları büyütürmüş o haplar. Soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Tabi doktora da gideceğim. Saol canım. Hayırlısı olsun bakalımcanım adet öncesinde çatlamayan yumurtalar folikul kisti olarak görülüyor ve adetle ya küçülür ya tamamen kaybolur. ben polikistik over hastasıyım ve ara ara bende de büyük kistler oluşup adetle küçülüyor. adetliyken baktır yumurtalığına şöyle 4. gün falan baktır ama.
tedavi dedikleri de doğum kontrol hapı, eğer folikül kisti yazıyorsa korkma hemen hemen her kadında oluyor. çikolata kisti yazıyorsa küçülmez ama ameliyatlık boyutta da değil.
içini ferah tut diye uzun uzun yazdım
ama adetin başladıkdan 4 gün sonra bi git baktır
Saol canım.Geçmiş olsun
Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersinEn son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.
Kiz ben nereler yaziyom ausum sen bi görsen enisteyi dinle diyemedim...
kız desene abatma aus , eşin haklı aus , yazıp durma kafanda aus ...
hemen anlıyorum deme
Evet yapıcam adacım. Sürpriz oldu valla bu kist. Soğan kürü inşallah çare olur.Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersin
Kız nerede motive çalışman? Bulamadım ki yorum yapayımkimseler de kendimi motive etmeye calismama yorum yapmamis
Maşaallah kuzuya@Whiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Yaparsın ki nedir yani 4 5 kilocukkimseler de kendimi motive etmeye calismama yorum yapmamis
Canim yap bende polikistik over hastasiydim once 21 gun yaptim ve hemen hamile kaldim dogumdan sonra ayda 15 gun yaptim 3 ay ondan sonra bitti duzene girdi o yuzden mutlaka yapmaya çalışEvet yapıcam adacım. Sürpriz oldu valla bu kist. Soğan kürü inşallah çare olur.
Yıllar önce polikistik over için yapmıştım. Güzel sonuç aldım. İnşallah bu sefer de güzel sonuç alırım.
kimseler de kendimi motive etmeye calismama yorum yapmamis
Cok aciktim bi ayran i
Nasilsinki
Ayyy bugunde yedim desemCanım kaç gündür ciğer istiyor ay bulamıyorum deliricem en iyisi haftasonu dışarıda yiyim vallahi aseriyorum sanki
Ayyy bugunde yedim desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?