Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam öyle yapicam zaten miu ile de öyle anlaştık yarın veriyorum tartıyı gitmeden önce

Zaten adet öncesiyim dedim, adetten hemen sonraya randevu al git dedi. Evet o haplar. Ama işte bu sefer miyomları büyütürmüş o haplar. Soğan kürü yapmayı düşünüyorum. Tabi doktora da gideceğim. Saol canım. Hayırlısı olsun bakalım

En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.
Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersin

Canim duzenli sogan kürü yap 21 gun bak kistlerin gidecek küçülecek bi 21 gun sabah aksam yap.. ilac gibi düşün ne kaybedersin
Evet yapıcam adacım. Sürpriz oldu valla bu kist. Soğan kürü inşallah çare olur.

Yıllar önce polikistik over için yapmıştım. Güzel sonuç aldım. İnşallah bu sefer de güzel sonuç alırım.

Maşaallah kuzuyaBenim oğlumda aynı öyle ama kızlar korkak

Canim yap bende polikistik over hastasiydim once 21 gun yaptim ve hemen hamile kaldim dogumdan sonra ayda 15 gun yaptim 3 ay ondan sonra bitti duzene girdi o yuzden mutlaka yapmaya çalış

Ayyy bugunde yedim desem

Ay yok varya deli gibi istiyorum haftasonu bnde yicem
Benim sürekli gittiğim bir yer var ordan başka yere gitmem ev yemekleri kebablari muhteşem hep tıklım tıklım o derece hele cigeri
Öyle tat yok
İnsan her yerdeler yiyemiyor
Ayyy valla bol soğanlı
Hergün yesem bikmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…