- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Ayran kilomu yaparHala mutfaktan çıkamadım
Ciğer yaptım öğlene ,bunun yanında ayran olmazsa olmaz ki şimdi ya...
Offf hafta sonu bile bı kahve keyfi çok yakalktım neyse dolabi mi düzenleyim ,sonra sil supur bı ceeeee diyim dedim size ,
6 gün hıtt cardio zorlamış olabilir bugün daha hafif bişeyler yap arada kaslar dinlensinHosbulduuum6 gündür yapıyorum spor ama daha alismamis vücudum demekki
Spora baslayali 6 gun oldu canim yenimi bilmiyorum sanirim yeni daha alisamamsm 12. Dkda yorldmHızlı başlamışsın eğer yeni başladıysan canim
bence öyle demek istemedi, ayran olması lazım ama ya evde yoğurt yok yada ciğerdeki demiri emer diye içmemek lazım gibi bişey demek istedi sanırımAyran kilomu yaparcok bilgisizm beni bilgilendirn azck
Yooo yapmazkiAyran kilomu yaparcok bilgisizm beni bilgilendirn azck
Yok 6 gundur spor yapiyoeum leslie bolgesel vs hiit cardio bu gün ilk yaptm6 gün hıtt cardio zorlamış olabilir bugün daha hafif bişeyler yap arada kaslar dinlensin
Aynenbence öyle demek istemedi, ayran olması lazım ama ya evde yoğurt yok yada ciğerdeki demiri emer diye içmemek lazım gibi bişey demek istedi sanırım
Bu hafta değilde haftaya çok sıkı başlıycam inşallah. Sporda yapıp 53 leri görmeye niyetliyim. Bu iddialı mesajda dursun burada bakalım. lazım olur
Attım fava heeeee
Ve o zaman kilom böyleymişBenim kilom 59.7 maalesef.
Şimdidemi aynı kilodasın cnm3 ay önce 59.7 kiloymuşum ve mutsuzmusum şimdi düşünün halimi
Canım ben fırından aldığım tb ekmeğiyle doyamiyorum yada sıcak sıcak geliyorlar ucu kaçıyor diye hakmardan alıyor çok guzelKızlar siz TB ekmeğini nerden aliyorsunuz ?
Fırından alıyorum ben ama bu TB ekmekleri neden hep yuvarlak oluyor arkadaş böyle kare tost ekmeği şeklinde yok TB
sen yine yaparsın üzülme sarayca3 ay önce 59.7 kiloymuşum ve mutsuzmusum şimdi düşünün halimi
Canım benim dişten dolayı oksuruk olsa bide gıcık yapar boğazı tahriş eder prospan kullan öksürüğü için bitkisel ilactirHerkez uyumuş kızımla biz uyumuyoruz . Öksürükten uyuyamiyoruz
çalışıyorum canımShut Up handecim çalışıyormuş musun nasilsin canım ara öğünde badem 5 in yoktu 2 ceviz yedim
begüm nereden buluyosun sen bu resimleri can
Çok değil canım inanki sabırlı ol azimli ol gidecek gidecekInşaAllah inşaAllah eski kıyafetlerime donmeyi 4 gozle bekliyorum -18 kilo gitmelikulağa cok zor gibi geliyo
Hadi bakalım ilk haftalar çok değerli sakın kaçamak falan yapma.iki kiloya yakın gider ilk haftadan iyi degerlendir heme kurtul 80lerdenGünaydın bacilar
Kzilar ac karnina 84.4 kg olmusumtokken 85.2
Tokken 86.8 ile başladım 4 gun once
Sizce nasillll? Cok daha motive oldum hadi sizde cok guzel falan diyin daha motive olim
Ben guncel kiloma şimdi 84.4mu yazm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?