Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim dişten dolayı oksuruk olsa bide gıcık yapar boğazı tahriş eder prospan kullan öksürüğü için bitkisel ilactir
Boğazı balgam dolu cnm .gece 3 buçuk gibi zor uyudu bide oksururken baya bi kötü oldu nefesimi gitti noldu çok korktum .sonra ben uyuyamadım. Saol bugün aldiriyim eşime inşallah faydası olur

Canım bu sanırım

Boğazı balgam dolu cnm .gece 3 buçuk gibi zor uyudu bide oksururken baya bi kötü oldu nefesimi gitti noldu çok korktum .sonra ben uyuyamadım. Saol bugün aldiriyim eşime inşallah faydası olur
Otribebe ile izetonik serum kullaniyormusun yastık köy aldina kafası biraz yüksekte olsun nefes alışı daha kolay olur

2.4 kg fazlayım canim ve 3 aydır diyet modunda olup bir türlü adapte olamıyorum
Kendine bukadar eziyet etme . Sabırla zamanla herşey olur cnm bak bazı insanlar böyle bi yerde bile veremiyor kilo .yine en azından biz burdayiz ve hep beraber kilo vermeye çalışıyoruz. Mesela ben hayatım boyunca hiç 60 kilo olmadım hep 75.80 arasiydim. Inan nasıl yapabildim hala anlamış değilim.tek bildiğim birbirimize güç oluyoruz.

Kizlar ben simdi ac karnina 84.6 geliyorum kıyafete beraber
Guncel kilomu 84.6 yapimmi yoksa bir iki gün bekleyim ondan sonrami yapim, yada cuma gunlerimi guncelleyim
Dün verdin zaten kilonu cuma miu ya bildirirsin o halleder canım kıyafetle tartilmaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…