google amcama soruyorumbegüm nereden buluyosun sen bu resimleri can
Boğazı balgam dolu cnm .gece 3 buçuk gibi zor uyudu bide oksururken baya bi kötü oldu nefesimi gitti noldu çok korktum .sonra ben uyuyamadım. Saol bugün aldiriyim eşime inşallah faydası olurCanım benim dişten dolayı oksuruk olsa bide gıcık yapar boğazı tahriş eder prospan kullan öksürüğü için bitkisel ilactir
@MiuLego kaptanimiz gelince bilgi verir balimBenı de alın aranıza
@Ausencia @ecemavi kızlar 4 günlük diyeti favorilere eklememişim bulamadım. Hatırlıyorsanız bi el ativerin.
Aus kaptanım 5 günlük diyet var ama cesaret edemedim aşırı sağlıksız geldi bana. bu nedenle 4 günlük diyet yapıp perşembe günü ise bildiğim bir detoks yapmaya karar verdim. Sen ne dersin. Böyle daha sağlıklı olur gibi gibi...
Bu hafta 59 ları görmem gerek
Otribebe ile izetonik serum kullaniyormusun yastık köy aldina kafası biraz yüksekte olsun nefes alışı daha kolay olurBoğazı balgam dolu cnm .gece 3 buçuk gibi zor uyudu bide oksururken baya bi kötü oldu nefesimi gitti noldu çok korktum .sonra ben uyuyamadım. Saol bugün aldiriyim eşime inşallah faydası olur
Daktirim seni burada gormeyi çok özlemişim hoşgeldin yenidennnnnnGunaydinnnnn zabanan geçmiş yaptım.listesorumlugu ayrı bisey.
2.4 kg fazlayım canim ve 3 aydır diyet modunda olup bir türlü adapte olamıyorumŞimdidemi aynı kilodasın cnm
Ay begum sinirlerim bozuk. Kiloyu çok yaktım kafaya. Takdıkça batıyorum.sen yine yaparsın üzülme sarayca
o iş noldu?
Izotonik serum var cnm onuda hic sevmiyoOtribebe ile izetonik serum kullaniyormusun yastık köy aldina kafası biraz yüksekte olsun nefes alışı daha kolay olur
Çok çok teşekkürler megim. Bu arada kahveyi taşırdım cevap yazarkenEki Görüntüle 2089914
Canım bu sanırım
Bu hafta yemeyecegine Gore gidecek banumm üzme kendiniBugün ki kilom
68.3
Bir hafta ödem olan rakam
Yediğim için diğer hafta kilo olarak kalıyor
Whiteblacklife
@hepfit
@ada81
@MiuLego
@Ausencia
Ayy fena olmuş gitti köpükÇok çok teşekkürler megim. Bu arada kahveyi taşırdım cevap yazarken
tam iki haftan var bak bu sana gaz olsun sıfır kaçamakla mülakata gitcem diye şartla kendiniAy begum sinirlerim bozuk. Kiloyu çok yaktım kafaya. Takdıkça batıyorum.
19 ocakta mülakat için ankaraya gideceğim. Hayırlısı bakalım.
Kendine bukadar eziyet etme . Sabırla zamanla herşey olur cnm bak bazı insanlar böyle bi yerde bile veremiyor kilo .yine en azından biz burdayiz ve hep beraber kilo vermeye çalışıyoruz. Mesela ben hayatım boyunca hiç 60 kilo olmadım hep 75.80 arasiydim. Inan nasıl yapabildim hala anlamış değilim.tek bildiğim birbirimize güç oluyoruz.2.4 kg fazlayım canim ve 3 aydır diyet modunda olup bir türlü adapte olamıyorum
Dün verdin zaten kilonu cuma miu ya bildirirsin o halleder canım kıyafetle tartilmaaaaaaaaaKizlar ben simdi ac karnina 84.6 geliyorum kıyafete beraber
Guncel kilomu 84.6 yapimmi yoksa bir iki gün bekleyim ondan sonrami yapim, yada cuma gunlerimi guncelleyim
Kendine bukadar eziyet etme . Sabırla zamanla herşey olur cnm bak bazı insanlar böyle bi yerde bile veremiyor kilo .yine en azından biz burdayiz ve hep beraber kilo vermeye çalışıyoruz. Mesela ben hayatım boyunca hiç 60 kilo olmadım hep 75.80 arasiydim. Inan nasıl yapabildim hala anlamış değilim.tek bildiğim birbirimize güç oluyoruz. 60 kilo değilim ama olucam en azından 70 den düşmeye başlıcam yavaş yavaş
Ayyyy inşaAllah 79u bi göreydimmmmHadi bakalım ilk haftalar çok değerli sakın kaçamak falan yapma.iki kiloya yakın gider ilk haftadan iyi degerlendir heme kurtul 80lerden
InsaAllaaaaahhÇok değil canım inanki sabırlı ol azimli ol gidecek gidecek
Tamam bidha kiyafetsiz tartilcamDün verdin zaten kilonu cuma miu ya bildirirsin o halleder canım kıyafetle tartilmaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?