- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ayran kilo yapmaz hatta leptinin bile bozmaz ama etin viverin yanında içilen ayran demir emilimini azaltır o yüzden et ciğer tarzı şeylerin yanında ayran yoğurt tüketme yerine salata ile tuket balimAyran kilomu yaparcok bilgisizm beni bilgilendirn azck
Sevmese bile canım akşam uyumadan yap otribebe ile temizle burnunu geniz akıntısı ni azaltır daha kolay nefes alır en azindanIzotonik serum var cnm onuda hic sevmiyo
Gorursun canım ne merak edersen sor bende emziren anneyim diyete basladigimda bebeğim 4 aylık bile yoktu sukur şimdi hem koruma hem biraz daha verme derdindeyim bu tk size iyi gelecek yeter ki aktif olun sorun yardımcı olmak için herkes elinden geleni yapar inaninAyyyy inşaAllah 79u bi göreydimmmm
leptini bozmayacağı konusunda şüpheliyim wayt,çünkü bir diyetisyen yazısı okumuştum diyorki; suya sıkılan limondaki şeker bile insülin salgısını harekete geçirir...Ayran kilo yapmaz hatta leptinin bile bozmaz ama etin viverin yanında içilen ayran demir emilimini azaltır o yüzden et ciğer tarzı şeylerin yanında ayran yoğurt tüketme yerine salata ile tuket balim
Ne bileyim begüm karatayda bozmuyor diyorleptini bozmayacağı konusunda şüpheliyim wayt,çünkü bir diyetisyen yazısı okumuştum diyorki; suya sıkılan limondaki şeker bile insülin salgısını harekete geçirir...
hiç duymamışımNe bileyim begüm karatayda bozmuyor diyor
Anladim tamam cooook tesekkur ederimAyran kilo yapmaz hatta leptinin bile bozmaz ama etin viverin yanında içilen ayran demir emilimini azaltır o yüzden et ciğer tarzı şeylerin yanında ayran yoğurt tüketme yerine salata ile tuket balim
Benim bebegimde 4 aylik suan, iyiki gelmişim burayaGorursun canım ne merak edersen sor bende emziren anneyim diyete basladigimda bebeğim 4 aylık bile yoktu sukur şimdi hem koruma hem biraz daha verme derdindeyim bu tk size iyi gelecek yeter ki aktif olun sorun yardımcı olmak için herkes elinden geleni yapar inanin
Allah seni ben de inandım yaGirdim yaaa miu her ne kadar şeetsede
Gel balim benim çayım sıcak
Mali karatayci canım.o demişti yanlış hatırlamıyorsam miu da karatayci onada sorariz gelince ya balım bende sana bişey sorayim şimdi benim 52 kilo iken giydigim bi pantolon vardı hafif bol geliyordu şimdi ben 53 kiloyum pislik şey dusuyor belimden neden ya anlamadım benhiç duymamışım
Sor balım çekinme hepimiz aynı yolda yürüyoruz hepimizin hedefi daha sağlıklı daha güzel bir beden daha mutlu insanlar olmak elimden ne gelirse yaparizzzzBenim bebegimde 4 aylik suan, iyiki gelmişim burayaaklima takilanlari mutlaka sorucam
Tamam canım bilinçli tecrübeli anne .seni fikirlerin olmasa napardim benSevmese bile canım akşam uyumadan yap otribebe ile temizle burnunu geniz akıntısı ni azaltır daha kolay nefes alır en azindan
Mali karatayci canım.o demişti yanlış hatırlamıyorsam miu da karatayci onada sorariz gelince ya balım bende sana bişey sorayim şimdi benim 52 kilo iken giydigim bi pantolon vardı hafif bol geliyordu şimdi ben 53 kiloyum pislik şey dusuyor belimden neden ya anlamadım ben
Mali karatayci canım.o demişti yanlış hatırlamıyorsam miu da karatayci onada sorariz gelince ya balım bende sana bişey sorayim şimdi benim 52 kilo iken giydigim bi pantolon vardı hafif bol geliyordu şimdi ben 53 kiloyum pislik şey dusuyor belimden neden ya anlamadım ben
geldim geldimAllah seni ben de inandım ya
Gel balim benim çayım sıcak
Ayy fena olmuş gitti köpük
Bende bu listeyi yapıyorum bu hafta
tam iki haftan var bak bu sana gaz olsun sıfır kaçamakla mülakata gitcem diye şartla kendini
inşallah güzel haberlerle gelirsin
Kendine bukadar eziyet etme . Sabırla zamanla herşey olur cnm bak bazı insanlar böyle bi yerde bile veremiyor kilo .yine en azından biz burdayiz ve hep beraber kilo vermeye çalışıyoruz. Mesela ben hayatım boyunca hiç 60 kilo olmadım hep 75.80 arasiydim. Inan nasıl yapabildim hala anlamış değilim.tek bildiğim birbirimize güç oluyoruz.
Bende bi çay koyayım. Gel beraber icelum Akşam ne yapsam diye düşünüyorum bu aradageldim geldim
sende olmasan bi çay içemiycez
Ben ısınmak için içtimBende bi çay koyayım. Gel beraber icelum Akşam ne yapsam diye düşünüyorum bu arada
Kizbi kilo gitmedi aldım zaten sıkıntı orada hadi versem neyse desıkılaştın diycem ama 1 kiloda bu kadar farketmemesi lazım
gerçi sen elmaydın demi, 1 kilonun hepsi belden gittiyse oladabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?