Afiyet olsun hemşom. Gel bu hafta 4 günlük diyetime eşlik et beraber yapalımBen ısınmak için içtimakşama sebzeli güveçte köfte var.
'te Allahım üzüldüğün şeye bakKizbi kilo gitmedi aldım zaten sıkıntı orada hadi versem neyse de
Sıkılaşmış, ödemler atılmış vucüt diriliğini bulmuş bence mis gibi, önemli olan kilo değil zaten ölçülerKizbi kilo gitmedi aldım zaten sıkıntı orada hadi versem neyse de
Inşallah canım 60 olmadan biyere gitmem. @MiuLego kapıdan kovsa bacadan girerimHemde sütlü kahve
Ne zaman başlıyorsun. Ben yarın başlıycam. Perşembe günü sebze detoks yapmayı planlıyorum. Bu cuma 59.9 da olsa görmek istiyorum. Birbirimizi etiketliyelim olur mu canim.
Bende öyle şartladim kendimi. Bu sefer olsun artık begum sinirlerim laçka oldu resmen.
Mülakat hayırlısı diyorum artık. Nasip bakalım.
Canım burada 60 çok rahat görürsün. iradeli olup buraya devam ettiğin surece keyifle kilo vereceksin
Bende bi çay koyayım. Gel beraber icelum Akşam ne yapsam diye düşünüyorum bu arada
Kizbi kilo gitmedi aldım zaten sıkıntı orada hadi versem neyse de
Aynen öyle cnm isterse listeye almasın napalim canı sagolsunBen de listede ya da değil 50-51 görmeden gitmiyorum bir yere
Bugün başladım canım.Hemde sütlü kahve
Ne zaman başlıyorsun. Ben yarın başlıycam. Perşembe günü sebze detoks yapmayı planlıyorum. Bu cuma 59.9 da olsa görmek istiyorum. Birbirimizi etiketliyelim olur mu canim.
Bende öyle şartladim kendimi. Bu sefer olsun artık begum sinirlerim laçka oldu resmen.
Mülakat hayırlısı diyorum artık. Nasip bakalım.
Canım burada 60 çok rahat görürsün. iradeli olup buraya devam ettiğin surece keyifle kilo vereceksin
şişşttt eflal dön bakim buraya niye küstün sen
anaa eflal küsmüş,kız niye küstün de hele bak bakim
miu hiç sevmez mi seni hemde çok severhadi sarılın bakim Eki Görüntüle 2089887
Hadi bakalım banum karbonsuz bi hafta geçir en az 2 kilo gider
Kim demiş, kim unutmuş
Biz unutmadık eflalimizi
Aaaa bu ne ya olmaz ki ama niye yapıyor böyle sana sormadan. Sende annene git eşin doyursun karınlarınıbenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
çıldırcam artık sinir beynime sıçradı,bize yetecek kadar yemeğimiz vardı,onca erkeği yine nasıl doyuracam ben
bide hafta sonu dinleneyim diye dünden bütün işleri bitirmiştim ev batacak yine
eve gitmek istemiyorum
Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum habenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
çıldırcam artık sinir beynime sıçradı,bize yetecek kadar yemeğimiz vardı,onca erkeği yine nasıl doyuracam ben
eve gitmek istemiyorum
Kolay gelsin kuzum, hafta sonu erkek ordusu misafir zor hakikatten..benimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
eve gitmek istemiyorum
Gel kız bana kahveler yaparım sanabenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
eve gitmek istemiyorum
Gel kız bana kahveler yaparım sanabenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
eve gitmek istemiyorum
Aaaa bu ne ya olmaz ki ama niye yapıyor böyle sana sormadan. Sende annene git eşin doyursun karınlarını
Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha
yarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedimKolay gelsin kuzum, hafta sonu erkek ordusu misafir zor hakikatten..
Gel kız bana kahveler yaparım sana
Gel kız bana kahveler yaparım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?