Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben ısınmak için içtim akşama sebzeli güveçte köfte var.
Afiyet olsun hemşom. Gel bu hafta 4 günlük diyetime eşlik et beraber yapalım Triplimelek Megi de var. Beraber daha kolay olur

cakil80 mortim bak bu 4 günlük diyetime sende eşlik et moralimiz yerine gelir biraz.

Inşallah canım 60 olmadan biyere gitmem. @MiuLego kapıdan kovsa bacadan girerim

Bende bi çay koyayım. Gel beraber icelum Akşam ne yapsam diye düşünüyorum bu arada

sanada gelem bugün şanslı günümdeyim

kızlara eli boş gitmiyim bari hem sağlıklı olsun demi ama

Kizbi kilo gitmedi aldım zaten sıkıntı orada hadi versem neyse de

o zaman kiloyu göbekten değil başka yerden aldın,kilo dağılımın değişti

Bugün başladım canım.
İnşaallah görürsün, tamam canım etiketleyelim.

Aaaa bu ne ya olmaz ki ama niye yapıyor böyle sana sormadan. Sende annene git eşin doyursun karınlarını

Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha

Kolay gelsin kuzum, hafta sonu erkek ordusu misafir zor hakikatten..

Gel kız bana kahveler yaparım sana

Gel kız bana kahveler yaparım sana

Aaaa bu ne ya olmaz ki ama niye yapıyor böyle sana sormadan. Sende annene git eşin doyursun karınlarını

Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha

Kolay gelsin kuzum, hafta sonu erkek ordusu misafir zor hakikatten..
yarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedim
telefonu yüzüme kapadı açmıyo şimdide kaldım arada
valla bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…