Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimkiler 3 koldan bana katıldı ben ileri geri yürürken tekme hareketi yaparken koşup alttan önden geçiyorlar. Çarpmadan kim geçecek yarışı en son alt komşu noktayı koydu.

Seninkiler erkek mi? Çok güldüm

Doktorcugum
Hindide güzel oluyor ya bimden alıyordum bende bı ara güzeldi ,
Yine alıp ızgara gibi yapabilirim

Bime demir dokum tava geliyor nasıl ki demir dökümler acaba ?

Ben de merak ediyorum banum alırsan bana da haber etsene

Ayyy ben de girip çıkıyorum, eşim cakmasin diye de bi iş yapıyormuş gibi yapıyorum. Huy oldu gidip bakmak

Minnosum benim bu hafta çok güzel bi kilo goreceksin

Farklı öğünlerde çorba ve nohut ama herkes ekmeği çok buldu alışırım zamanla ins.

Haha koltukta uyumuşum bazlama yerken uyandım . Bı sevindim ruyaymis dedim

Olucaz tabi

Ayyy nolur sıkılmasın canın yanlış anlama tanımaya çalışıyorum, arada atistirdin mi diye sormak istemiştim(bu ceviz fındık vs de olabilir). Lütfen düşmesin modun

Ben de 3 ay oldu içmiyorum yendim diye düşünüyorum darısı karbon a

Ben de 3 ay oldu içmiyorum yendim diye düşünüyorum darısı karbon a
Çakıl merak etme, ilk 2 hafta ben se karbon olayında çok zorlandım, şimdi kahvaltıda bile ekmek yemiyorum(iyi bişiy diye söylemedim bu arada, ekmek arada yiyiyor genelde kızlar) hiç aklıma gelmiyor, ama ilk iki haftam çok zordu ama alışıyor insan merak etme :)

Merak etme o kaçamaklar zamanla azalıyor (benimki de hocanın dediğini yap yaptığını yapma gibi oldu) maksat moral vermek :)
InşaAllah ya biraz zorlaniyo gibiyim ama pes etmek yok zorlanmalarim 1 2 saat suruyo sonra geciyo

O degilde benim diyette ilk pazarım,
Pazar gunleri bizim kahvaltıda illa kilo aldrcak bise olur , esimde yarin pizza istedi nasil tutacam kendimi 1 dilim yesem nolurki
Kuzum Türk kahvaltısı gayet sağlıklı hale de getirilebilir, az domates peynir yumurta zeytin cevizle hop eşine eşlik etmiş olursun.. naçizane tavsiyem pizza yeme 1 dilim de olsa , o da iradeni kuvvetlendirmek için, az zaman geçsin zaten 1 dilim yiyebilirsin bol bol kilo verdikten sonra, tamamen bırakmıyor sadece erteliyorsun :)

InşaAllah ya biraz zorlaniyo gibiyim ama pes etmek yok zorlanmalarim 1 2 saat suruyo sonra geciyo
Kendine yöntemler bul, mesela çok zorlanırsan tatlı için tarçınlı çay yap, çok acıkınca pul biberli yoğurt ye, bunlar buradan öğrendiğim şeyler işe de yarıyor bu yöntemler..

dayanabilirm olmasada olur demi

Ayyy waytim biz yemek istemiyomuyuz suan saat 12:00 mutfak abur cubur dolu, benim yeme istegimde bi değişme yok halen yemek istiyorum ama yemiyorum. Çünkü bi hedefim amacım ve iradem var. Kız seviom seni söylemiş miydim
Sabaha tartiyi düşün listeyi düşün cumayi düşün miuyu uzmeyi düşün o istekte uçar gider

Kendine yöntemler bul, mesela çok zorlanırsan tatlı için tarçınlı çay yap, çok acıkınca pul biberli yoğurt ye, bunlar buradan öğrendiğim şeyler işe de yarıyor bu yöntemler..
Evet taecinli sut içiyorum, yengem diyetisyenle 20 kg verdi oda soyledi pul biberli yogurt ye dedi

Dayanabilirsin.. bak ilk sayfayı oku kimler ne kilolar vermiş, hepsi irade ile..
Okudum okudum hepsini darisi bizlere inşaAllah bizde mezun olur koruruz kilolarimizi saglikli beslenmeyi ogreniriz yavrularimizida saglikli besleriz inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…