Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kayseri illaki vardır.ben bi kaç kere aldim pek fark göremedim. Direk üreticiden almak lazim
doğru. gerçek organik tavuk pişirince mis gibi kokuyor köy tavuğu da öyle. geçen hafta teyzemle köy tavuğu aldık. dayımların orada bir şarküteriden. Allahım o nasıl bir tat ve koku ki özel bir şey de yapmadık. haşladık az tereyağında tavada çevirdik yedik. mis gibi valla. yıllardır yediklerimiz tavuk değilmiş. çocukluğumda yediğim tavuklar geldi aklıma. annem düdüklü tencerede pişirirdi. o zamanlar öyle sosla püsle yoktu. bayıla bayıla da yerdik. suyuna da pilav, bulgur ya da çorba yapılırdı. şimdi hormonlu ilaçlı tavuklar tatsız diye soslamak çıktı. yeni moda.

Eflal tespitin çok dogru yıllardır yaşıyoruz
Hep alttan aldım ama istemediğim bişey olduğu için her defasinda bende aynı tepkiyi veriyorum tabi eşimde
Bana göre ben ona göre o haklı

Bi kuzeni ve kardeşi,eşlerine danışmadan cok cagiramazlar cagirsalar bilirler ariza cilar,benim eşim gibi sürekli davet etmezler

Diyorum bak onlara sen niye çağırıyor sun bana hiç acimiyosun değer vermiyosun diyorum anlamıyor beni
Kimseyle kiyaslama diyor, ben eve davet ettiysem değer ver diyor

Hep öyle diyorlar iyisin yeter bana da cuma günü dediler okulda , herkes gördü cıs cos, ben yemedim. Yesene hadi yok diyetteyim ben dedim. Ay nerene diyet yapıyorsun dediler ben kendimi şişme mont gibi hissediyorum haberleri yok

senin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.

Ay eflal ne guldum gece gece

Temizlik işi için para al ve kendini yorma eğer çok istiyorsa Kuzenlerinin gelmesini bedelini ödemiş olur

Begüm sen verici bir insansın, alttan alan ama ağzımızın tadı kaçmasın diyen, her işi üstlenen. Eşin kusura bakmayacak biraz da o alttan alacak seni idare edecek anlayış gösterecek. Gaz vermek değil niyetim sadece kullanılmana razı gelmiyor gönlüm.
Ben misal kavga çıkacaksa çıksın derim yine de bazı konularda alttan almam. Ağzımızın tadını düşünen taraf tek ben olamam olmamalıyım ha örnek bir evliliğim yok o ayrı
Senin istediğin saygı, değer görmek, düşünülmek. Bunlarda evlilikte olması gerekenler zaten, toplumun dayattığı gibi lütuf değil.

Hihhh sanki cok guzel menüde....
Menü dediğin balli pastali borekli olur

Ben tatliyi normalde de sevmem ki kuzu, mezun olayım yerim hamur isi

Gitme kız, burnundan getir bi daha seni böyle durumda bırakmasın. Sanki kiskanilacak bişey var, herkeste karılarını bekliyor gibi davranıyor erkekler

Maşallah kuzum ben ye diyemem ki listedeyiz mortin bunu beğendi

Temizlik işi için para al ve kendini yorma eğer çok istiyorsa Kuzenlerinin gelmesini bedelini ödemiş olur
O konuda sıkıntı yok
Temizlik yemek hadi bi şekilde hallolur
Benim üzüldüğüm bunları bana dayatması zorla yapmak zorunda olduğumu düşünmesi yaptırmaya çalışması yapmayınca olay kavga çıkması
Kendimi değersiz önemsiz hissediyorum

Kafam çok karışık eflal
Böyle gitmez kendine çeki düzen ver demesi düşündürüyor beni
Aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misali

Kafam çok karışık eflal
Böyle gitmez kendine çeki düzen ver demesi düşündürüyor beni
Aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misali
İyi de bu sözü hakedecek ne yaptın ki begüm çok şaşırdım. Misafir kabul etmedin diye böyle söylemesi çok tuhaf.
İnşaallah tatlıya bağlanır. Düşünme biraz madem annendesin kafanı dağıt.

Kuzu nohut, ekmek, çorba hepsi karbonhidrat. Mümkünse hepsini günlere dağıt bi gün içinde yeme

Selam kelebek, şimdi ben seni tanımıyorum ama Ausencia dedi ki ağzına ayak üstü attığı atistirmaliklari saymaz o dedi bu menu tam menü mü, ek var mı? Hep aus yüzünden liste sorumluluğu

Melegim akşam naptin öyle keşke akşam sebze yoğurt yeseydin. Öğle zaten 3 kepçe kurufasulye yemissin

Aynen öyle canım hic gidesim yok valla. Ben emek emek girmişim herşey tamam ehliyeti almışım bi sevinç bi heyecan . Bide polis ya polis memuruna hakaretten bile ceza alabilir. Ki hakaretle kalmayacağını da düşündüğüm için ordan çıkmak zorunda kaldım

Ne kusuru canım. Dert paylaştıkça azalır hadi Allah ferahlık versin

Kuzu sabah güzel, guzelde yurumussun umarım kötü bişey yemedin akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…