doğru. gerçek organik tavuk pişirince mis gibi kokuyorEvet kayseri illaki vardır.ben bi kaç kere aldim pek fark göremedim. Direk üreticiden almak lazim
Eflal tespitin çok dogru yıllardır yaşıyoruzCanım bunca zaman eminim bu tarz konular yüzünden çok sıkıntı yaşamıştırsınız, bu ilk değildir. Sende defalarca sebebini eşine izah etmişsindir, güzellikle de kavga gürültüyle de. Ama sonunda eşinin senim vicdanına oynamasına yenik düşüp alttan alan taraf olmuşsundur diye düşünüyorum. Bu sefer yorum yapma adım atma sadece sessiz kal, kırgın olduğunu belli ederek sessiz kal. Bu sefer toparlamak için uğraşan taraf eşin olsunrahat ol çünkü sen haklısın
Hep öyle diyorlar iyisin yeterAy valla verdim eflal hayal gibiydi kendim bile inanmiyordum kilo verdikce gaza geldim.hala daha vercem dedikce kaybolacaksin heralde siyolar ama daha evlendigim kiloya bile inemedim. Ama beden olarak o zamanlar gibiyim sanirim az bucuk sporla verdigim icin.
senin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.Karatay in ve ağır yaşamlarını doktorlardan etkileniyorum protein ağırlıklı veriyorlar ya benim diet listemde de çok protein yok sade e hafta da 4 gün 1 öğün var. Bi de her program da birseyler konuşuluyor o da etkiliyor
Ay eflal ne guldum gece geceHep öyle diyorlar iyisin yeterbana da cuma günü dediler okulda , herkes gördü cıs cos, ben yemedim. Yesene hadi yok diyetteyim ben dedim. Ay nerene diyet yapıyorsun dediler ben kendimi şişme mont gibi hissediyorum haberleri yok
Temizlik işi için para al ve kendini yorma eğer çok istiyorsa Kuzenlerinin gelmesini bedelini ödemiş olurTutar hemde ne aşırı inatçıdır bende inatciyim
Eflalinde dediği gibi yıllardır bu tartışmalar çok yaşandı, ben hep alttan aldım tamam dedim ama istemedigim birşeye tamam dedikçe her defasında aynı sorun yine yaşanıyor
Nasıl asicam bilemiyorum
Haha koltukta uyumuşum bazlama yerken uyandım. Bı sevindim ruyaymis dedim
Begüm sen verici bir insansın, alttan alan ama ağzımızın tadı kaçmasın diyen, her işi üstlenen. Eşin kusura bakmayacak biraz da o alttan alacak seni idare edecek anlayış gösterecek. Gaz vermek değil niyetim sadece kullanılmana razı gelmiyor gönlüm.Eflal tespitin çok dogru yıllardır yaşıyoruz
Hep alttan aldım ama istemediğim bişey olduğu için her defasinda bende aynı tepkiyi veriyorum tabi eşimde
Bana göre ben ona göre o haklı
Bi kuzeni ve kardeşi,eşlerine danışmadan cok cagiramazlar cagirsalar bilirler ariza cilar,benim eşim gibi sürekli davet etmezler
Diyorum bak onlara sen niye çağırıyor sun bana hiç acimiyosun değer vermiyosun diyorum anlamıyor beni
Kimseyle kiyaslama diyor, ben eve davet ettiysem değer ver diyor
Hihhhsanki cok guzel menüde....
Menü dediğin balli pastali borekli olur
Napim adacim herşey çok normaldi polis parmak izi almaya başlayana kadar. Bizimki kıskançlık krizine girdi baktım bu iyiye sinirlenmeye başlıyor hemen çıkarttım ordan. Valla adam napsın adamın işi bu ama eşim saolsun kursağımda bıraktı. Kaç gündür diyor gidelim d halledelim diye ama hic gidesim yok
Hele menu veremde gözünüz gonlunuz açılsın
Sabah 10.30
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
1 türk kahvesi ( şekersiz)
Aksam 15.45
5 et kofte
Booolll salata
2 lt su icildi.. @MiuLego
70 dakika tempolu yuruyus =175 puan
nehirnil111
Ortilerin en kralicesi @masumm
Ezeli mortilerim
hepfit veeee @Whiteblacklife
O konuda sıkıntı yokTemizlik işi için para al ve kendini yorma eğer çok istiyorsa Kuzenlerinin gelmesini bedelini ödemiş olur
Kafam çok karışık eflalBegüm sen verici bir insansın, alttan alan ama ağzımızın tadı kaçmasın diyen, her işi üstlenen. Eşin kusura bakmayacak biraz da o alttan alacak seni idare edecek anlayış gösterecek. Gaz vermek değil niyetim sadece kullanılmana razı gelmiyor gönlüm.
Ben misal kavga çıkacaksa çıksın derim yine de bazı konularda alttan almam. Ağzımızın tadını düşünen taraf tek ben olamam olmamalıyımha örnek bir evliliğim yok o ayrı
Senin istediğin saygı, değer görmek, düşünülmek. Bunlarda evlilikte olması gerekenler zaten, toplumun dayattığı gibi lütuf değil.
İyi de bu sözü hakedecek ne yaptın ki begüm çok şaşırdım. Misafir kabul etmedin diye böyle söylemesi çok tuhaf.Kafam çok karışık eflal
Böyle gitmez kendine çeki düzen ver demesi düşündürüyor beni
Aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misali
Menümü vereyim
Sabah tabi geç kalktık hem hafta sonu hemde gece uyumadık
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
6 yk nohut
Bol salata
2d ekmek
Ara 6 gunkurusu
Akşam 3 kepçe domates çorbası
1 tabak dolusu ot yemeği (ıspanak gibi yumurtalı yapiliyir)
Bol salata
Şu 3 litre
Spor 3 mil leslie 5 dk kol egzersizi
@MiuLego
Evvveeettttt menü verelim ağzımızı kilitleyeliMm
sabah haşlama yumurta
1yk acı sos
peynir 3 siyah zeytin
yarım ceviz
öğle yoğurtlu kereviz
yeşil mercimek salatası
Akşam az tavuk soteyi kalan yogurtlu kerevize katıp yedim
1avuc çekirdek misafirim vardı.
Sporu kime bildiriyorum.
Sabah 12.10
1 bardak limonlu ılık su
1 yumurta
3 zeytin
1 lokma beyaz py.
3 kucuk.yaprak marul
1 kayisi kurusu
Ara 15.30
3 kepce kuru fasulye
1 kase yogurt
2 kayisi kurusu
Aksam 19.10
2 kepce tavuklu sehriye corba
5 sarma
1 biber dolmasi
1 kase yoğurt
12 dk hiit cardio
10 dk bacak hareket
2lt su simdilik
Aksam yatmadan once 3 mil leslie yapicam
0 ekmek
Aynen öyle canım hic gidesim yok valla. Ben emek emek girmişim herşey tamam ehliyeti almışım bi sevinç bi heyecan . Bide polis ya polis memuruna hakaretten bile ceza alabilir. Ki hakaretle kalmayacağını da düşündüğüm için ordan çıkmak zorunda kaldımBen tatliyi normalde de sevmem ki kuzu, mezun olayım yerim hamur isi
Gitme kız, burnundan getir bi daha seni böyle durumda bırakmasın. Sanki kiskanilacak bişey var, herkeste karılarını bekliyor gibi davranıyor erkekler
Maşallah kuzum ben ye diyemem ki listedeyizmortin bunu beğendi
Ne kusuru canım. Dert paylaştıkça azalırKızlar ben yatayım
Düşünüp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
Normal de aile meselesini asla buraya taşımaktan yana değilim ama bugün patlama noktasına geldi nolur kusura bakmayın
Hepinize kocaman öpücükler
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 mozarella peyniri (60 gr falan oluyor)
2 dilim pastırma
3 chery domates
4 zeytin
Yarım küçük mango(20-30 gram falandır)
Öğlen
1 kupa sütlü kahve
Akşam
Daha bilemiyorum ama açım
2 saat yürüyüş (yokuş aşagı yukarı) bu satırları da kahve ve cupcake satan bir kafeden yazıyorum çok mutsuzum çok canım çekiyor açım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?