Genelde haftayı güne buluyor 3 gün özel beslenme 4 gün normal proteinli beslenmesenin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.
Allah yardımcın olsun begüş ....Kızlar ben yatayım
Düşünüp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
Normal de aile meselesini asla buraya taşımaktan yana değilim ama bugün patlama noktasına geldi nolur kusura bakmayın
Hepinize kocaman öpücükler
Evet yemem . Neyse bir an gözüm döndü mutsuz oldum geçti bitti..arkadaşım 48 kilo kocaman keki yedi, bir de ye bir kereden ne olacak sıkma kendini bu kadar falan dedi,bir an üzüldüm dedim neydim ne oldum melankoli falan..
Teşekkür ederim desteğiniz için
@Konya 42
Genelde haftayı güne buluyor 3 gün özel beslenme 4 gün normal proteinli beslenme
3 gün hergün 1 öğünde börülce salatası veya mercimekli salata veya Meksika fasulyeli salata Her hafta 1 i var diğer gün için de bir öğün sebze 1 öğün protein ama onda güzel yan saat 5 ile 6 arası ara öğün var o öğünde yarım simit ayran Gofret dondurma sütlü tatlı puding meyve o tarz şeyler var yoksunluk çektiğim veya leblebi fıstık o tarz şeyler. Bazı haftalar öğlen sandviç ayran akşam protein var ya da simit bolca salata ayran. Isim kapının önünde simit ci var ondan kolay oluyordu onun için si it yazdı. Bir hafta 3 gün kabak çorbası vardı sınırsız. Bir hafta 3 gün patlıcan çorbası karnabahar kisiri öyle sürekli değişken bir hafta 3 akşam Pırasalı yumurta vardı listelerimi çıkarım her hafta paylaşırım ben o şekilde haftada 1 kilo veriyordum bazı haftalar 2 verdim bir hafta 4.5 verdim
Çünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak
Kızlar ben yatayım
Normal de aile meselesini asla buraya taşımaktan yana değilim ama bugün patlama noktasına geldi nolur kusura bakmayın
Yok konu yanlış anlaşılmış.ah bi taş artık kuyuya çıkar çıkarabilirsen.Kuzu nohut, ekmek, çorba hepsi karbonhidrat. Mümkünse hepsini günlere dağıt bi gün içinde yeme
Selam kelebek, şimdi ben seni tanımıyorum ama @Ausencia dedi ki ağzına ayak üstü attığı atistirmaliklari saymaz o dedibu menu tam menü mü, ek var mı? Hep aus yüzünden liste sorumluluğu
Kizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedimyerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi
Hiç kastan vermemistim ama bir süre sonra proteini arttırmaya başladığında ataklar başladı ve önünü alamadim ilk ataklar ozaman oldu öncesinde farkında degildim doktor üstüne gitti ve ataklar arttı o zaman yeme bagimliligim olduğunu söyledi ama başlangıç asamasinda kontrol altına alınmazsa sıkıntılar yaşayacağımi söyledi. Ozaman kolayi birakamamistim. Çok fazla kola iciyordumsenin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.
Canim ya ilk hedef olarak söylemiştim ben onu yanlış oldu sanirim bide 70 ler yani 8 den kurtulmak 79 yakın olarak inşallah 70 de 65 de olacakHadi bakalım hep birlikte önce kim olacak senin hedef 75 olunca ben bişey dememistim ama bakalım 70 ler ekibi kim olacak
Bunu çok ciddi ifade etmelisin bu önemli birsO konuda sıkıntı yok
Temizlik yemek hadi bi şekilde hallolur
Benim üzüldüğüm bunları bana dayatması zorla yapmak zorunda olduğumu düşünmesi yaptırmaya çalışması yapmayınca olay kavga çıkması
Kendimi değersiz önemsiz hissediyorum
Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
Öğlen ki ekmek fazla canım nohut zaten karbon ekmek karbon sen emziren annesin kalsiyuma dikkat et o yüzden bol bol yoğurt ayran menude olsun öğleye yoğurt ekleseydin hem ekmeğe gerek kalmazdı hem doyardin bence başlangıç olarak menü güzel ekmek dışında nohut oranı bence iyi
bak kola türü şeyleri sadece zayıflamana engel diye düşünerek bırakma. zehir olarak düşün. o şekilde bırak. ben öyle bıraktım. ben de çok bağımlıydım. hem de nasılHiç kastan vermemistim ama bir süre sonra proteini arttırmaya başladığında ataklar başladı ve önünü alamadim ilk ataklar ozaman oldu öncesinde farkında degildim doktor üstüne gitti ve ataklar arttı o zaman yeme bagimliligim olduğunu söyledi ama başlangıç asamasinda kontrol altına alınmazsa sıkıntılar yaşayacağımi söyledi. Ozaman kolayi birakamamistim. Çok fazla kola iciyordum
Dominant bir hareket olmuşKafam çok karışık eflal
Böyle gitmez kendine çeki düzen ver demesi düşündürüyor beni
Aşağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık misali
Hakkında hayırlısı olsunKızlar ben yatayım
Yemedim!! Akşam sorun değildi de öğlen yemediklerimi göstersem oturur 7. Takım olarak halimize ağlarız..Kuzu sabah güzel, guzelde yurumussun umarım kötü bişey yemedin akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?