Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

senin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.
Genelde haftayı güne buluyor 3 gün özel beslenme 4 gün normal proteinli beslenme

3 gün hergün 1 öğünde börülce salatası veya mercimekli salata veya Meksika fasulyeli salata Her hafta 1 i var diğer gün için de bir öğün sebze 1 öğün protein ama onda güzel yan saat 5 ile 6 arası ara öğün var o öğünde yarım simit ayran Gofret dondurma sütlü tatlı puding meyve o tarz şeyler var yoksunluk çektiğim veya leblebi fıstık o tarz şeyler. Bazı haftalar öğlen sandviç ayran akşam protein var ya da simit bolca salata ayran. Isim kapının önünde simit ci var ondan kolay oluyordu onun için si it yazdı. Bir hafta 3 gün kabak çorbası vardı sınırsız. Bir hafta 3 gün patlıcan çorbası karnabahar kisiri öyle sürekli değişken bir hafta 3 akşam Pırasalı yumurta vardı listelerimi çıkarım her hafta paylaşırım ben o şekilde haftada 1 kilo veriyordum bazı haftalar 2 verdim bir hafta 4.5 verdim

Allah yardımcın olsun begüş ....

Bizde 48 olucaz

Canlar bugün pek gelemdim akşama kadar sokaktaydım sonra da kardeşimle film izledik :) menümü verip yatayım bu aralar oğlan 5de uyanıyo manyak gibi

Sabah 11:00
2 dilim çavdar ekmeği biraz peynir zeytin bal 1 yumurtanın beyazı

Ara 1 lokma muz

Akşam 18:30
Yarım tabak kuru fasulye
Bi kaç çatal haşlanmış kuru patlican biber domates
1 dilim çavdar ekmeği

Su 2 lt
Spor leslie 5milin 3 milini yaptım sonra kardeşim odasını geri isteyince kalanını yapamadım 10 dk da esneme yaptım

@MiuLego
YaKaMoZz-z

Genelde haftayı güne buluyor 3 gün özel beslenme 4 gün normal proteinli beslenme

değişikmiş.

Ayyy waytim biz yemek istemiyomuyuz suan saat 12:00 mutfak abur cubur dolu, benim yeme istegimde bi değişme yok halen yemek istiyorum ama yemiyorum. Çünkü bi hedefim amacım ve iradem var. Kız seviom seni söylemiş miydim

Yok konu yanlış anlaşılmış.ah bi taş artık kuyuya çıkar çıkarabilirsen.
Ben listedeysem ve menü yazıyorsam durum farklı.
Millet kilo alırken misal @masumm demiş ya 6 halley ben hiç 2 halley yemedimki,nasıl kilo aliyorum yada takımsız niye veremiyorum.çünkü zararsız diye herşeyi ağzıma atabiliyorum.
Ayyy şimdi bu soruya canım sıkıldı benim modum düştü.

senin listen nasıl canım. protein olmadan yağdan çok kastan verirsin. sıkıntı olur.
Hiç kastan vermemistim ama bir süre sonra proteini arttırmaya başladığında ataklar başladı ve önünü alamadim ilk ataklar ozaman oldu öncesinde farkında degildim doktor üstüne gitti ve ataklar arttı o zaman yeme bagimliligim olduğunu söyledi ama başlangıç asamasinda kontrol altına alınmazsa sıkıntılar yaşayacağımi söyledi. Ozaman kolayi birakamamistim. Çok fazla kola iciyordum

Bunu çok ciddi ifade etmelisin bu önemli birs

Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim

Ouyyy yok ya inanma sen onlara, hele tontik teyzelerse hiç inanma

ins tavsiyelere uyucam

bak kola türü şeyleri sadece zayıflamana engel diye düşünerek bırakma. zehir olarak düşün. o şekilde bırak. ben öyle bıraktım. ben de çok bağımlıydım. hem de nasıl son yıllarda midemi zorladı. öyle azalttım. bahane oldu. ama o aşamada gerçekten sağlığa çok ama çok zararlı olduğunu, resmen zehir olduğunu beynime işledim. şimdi kola, fanta, gazoz hiçbirşey içmiyorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…