Günaydın gencler
Ben menumu birakayim bugün gelmeyecegim
11:00
2 dilim tb
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
3 dilim sucuk
Bol yeşillik
17:30
Mantar sote
Yoğurt
Bugün spor off günübegum75
@MiuLego @Whiteblacklife @Floweroflife
@ada81Nare83
Efser sıkıntılı bölgelerin iyi oldumu .iyimisin
Laaa yine höpföt menüsü bugozumuz yok sadece biraz dilim cikmis o kadar
Kız anam zabanan bu ne hız
kötü niyetle ya da yargılayarak yazmamıştım aksine sana takılmak için yazmıştım, bence de uzamasın benim de tadım kaçtı zaten.hepfit konu uzamasın ve ucu Ausencia ma dokunmasın diye yazmamaya karar vermiştim lakin söylemeden gecemiycem.
Evet sen beni tanımıyorsun bende seni ama güzelim biri yeni başlamış 2 menü paylaşmışsa menun bukadar mi yazmadiklarin var mi burda kimseye söylenmez çünkü bunun anlamı sıkıntılı.
Bu ancak kişi güzel menüler sporlar verir regl megl ilaç hastalık derdi olmaz denir ki yahu bu menülerle artı veya bu kadar uzun süre sabitsen yanlış yaptığın bisey var.acaba senin porsiyonlar veya pişirme yöntemin felan mı sıkıntı denir.yoksa gerçekten can sıkıcı oluyorki burda herkes anca kendini kandırır.
Umarım yanlış anlamaya sebebiyet vermem bi konu açıklığa kavuşsun istedim. Nokta
durumlar nasıl mortim?kelebekolacam hosgeldin be doktor :))
Kelebek kelebek dediler gel dediler sen bi geldin listeyle voşş
Ü
durumlar nasıl mortim?
Bnde iç açıcı değil ama cumaya bomba gibi gelirim ki
Hayırlı pazarlar 7.takim
Günaydın.... İyi pazarlar
@Whiteblacklife gece uyandım 5:30 gece bile değil aslında. Doğranmış meyveler vardı masanın üzerinde onları yiyecektim sen geldin aklıma
Günaydın hayırlı pazarlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
herkese günaydın mutlu pazarlar
Herkese günaydın mutlu huzurlu bol dinlenmeli bir gününüz olsunnn
Pazarınız hayrolsun
Gunayydinnn
Sabah mahmurluguna ayilamayanlara gelsin
Günaydıın
Günaydın 7. Takım fit günler diliyorum
Günaydın gencler
Ben menumu birakayim bugün gelmeyecegim
11:00
2 dilim tb
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
3 dilim sucuk
Bol yeşillik
17:30
Mantar sote
Yoğurt
Bugün spor off günübegum75
@MiuLego @Whiteblacklife @Floweroflife
@ada81Nare83
GÜnaydıııınnn
Dayak yemiş gibiyim vücudum pert oldu
Dün sabah 8 de spor salonuna girdik akşam 10:30 da çıktık. Aralıksız ölçüm aldık.
Şimdi yine salondayım. Hemen bi yazıverem dedim. Öldüm galiba ama böyle bi yorgunluk hissetmedim ben
Neyse bitecek.. napıyorsubuz sizözledim çok
Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar kızlarr
Ü
durumlar nasıl mortim?
Bnde iç açıcı değil ama cumaya bomba gibi gelirim ki
kıskanç karı
Lavas ekmek üzerine üzerine pizza gibi peynir zeytin gibi hafif şeylerle kendine de ayarlayabilirsin incecik
Küçük evlenmişsin ya ben 28
Ay bana deme Ben bu konuda Çok hassasım kendimi yaşlı hissediyorum
Melegiimm22 canım benim esim gecen hafta perşembe aksami pizza yeri benim de canim istemisti cuma sabah kendime ekmek pizzasi yaptim.tb ekmegi uzerine salca baharatli sos surdum uzerine sucuk beyaz peynir kasar peyniri zeytinden harc yaptim 1 tanesinin uzerine 1 yk yetiyo zaten.Mis gibi pizza oldu cok da doyurucuydu
Ayrica ben de 29 bucuk yasindayim (30 degil) bana da abla deme sakın Melegiimm22
Bi de aksam menunu gordum yazamadim.kuzum ekmek yememek marifet degil.ekmek yememissin ama aksam sarmaları dolmalari goturmussun hele de ici bulgur degil pirincse sabah yiyeceğin 2 dilim ekmekten cok cok daha fazla zarar+kilo getirir vucuda haberin olsun.Alınma darilma yok burda herkes birbirini düşünür emziriyosun illa yemek isterim dersen de o gibi seyleri oglen ye canim aksam saatine birakma
sen daha avantajlısın oysaki,kilon fazla olunca daha çabuk verirsin.Bi asılsan daha çok vericen de toton yemiyoeksini degil artini kiskanmak tam bana gore nihahaha
Şaka bi yana mali miuya bak haftaya bomba gibi gelirim diyo neydecem ben ulan bu zayiflarin hirsi azmi bende olaydi....
Tabi canımkelebekolacam selam canım ,doktorsun sanırım bişey sorabilir miyim sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?