Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepfit konu uzamasın ve ucu Ausencia ma dokunmasın diye yazmamaya karar vermiştim lakin söylemeden gecemiycem.
Evet sen beni tanımıyorsun bende seni ama güzelim biri yeni başlamış 2 menü paylaşmışsa menun bukadar mi yazmadiklarin var mi burda kimseye söylenmez çünkü bunun anlamı sıkıntılı.
Bu ancak kişi güzel menüler sporlar verir regl megl ilaç hastalık derdi olmaz denir ki yahu bu menülerle artı veya bu kadar uzun süre sabitsen yanlış yaptığın bisey var.acaba senin porsiyonlar veya pişirme yöntemin felan mı sıkıntı denir.yoksa gerçekten can sıkıcı oluyorki burda herkes anca kendini kandırır.
Umarım yanlış anlamaya sebebiyet vermem bi konu açıklığa kavuşsun istedim. Nokta

Laaa yine höpföt menüsü bu gozumuz yok sadece biraz dilim cikmis o kadar

datlum nerelerdesin
Kız anam zabanan bu ne hız

öyle banum belliydi yazıyım dedim.

kötü niyetle ya da yargılayarak yazmamıştım aksine sana takılmak için yazmıştım, bence de uzamasın benim de tadım kaçtı zaten.

Hayırlı pazarlar 7.takim

Günaydın.... İyi pazarlar

@Whiteblacklife gece uyandım 5:30 gece bile değil aslında. Doğranmış meyveler vardı masanın üzerinde onları yiyecektim sen geldin aklıma

Günaydın
Ortim mortim
@Nefs @saydin78

Günaydın hayırlı pazarlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle

Herkese gunaydinnnnn

@MiuLego dün perte çıktı galiba

herkese günaydın mutlu pazarlar

Herkese günaydın mutlu huzurlu bol dinlenmeli bir gününüz olsunnn

Gunaydin herkeseeee

@MiuLego nerelerde kiiii gecede gelmemiş

Pazarınız hayrolsun

Gunayydinnn

Sabah mahmurluguna ayilamayanlara gelsin

Günaydın 7. Takım fit günler diliyorum

Günaydın iyi pazarlar kızlar
@MiuLego kaptanım birincilik çok yakışmış
Tebrik ederim

Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar kızlarr

Herkeslere tünaydııınnnn yeni yazabiliyorum ama henuz kahvaltida yaoabilmis degilim pzar gunleri esim uyuyo hep yalniz khavlatida yapmayo sevmiyo o yuzden coook gecikti

Lavas ekmek üzerine üzerine pizza gibi peynir zeytin gibi hafif şeylerle kendine de ayarlayabilirsin incecik

Tb ekmeginin uzerine yapicam artk

Küçük evlenmişsin ya ben 28

Evet biraz küçük oldu ama iyiki olmus elhamdulillah nasip böyleymiş

Ay bana deme Ben bu konuda Çok hassasım kendimi yaşlı hissediyorum

Tamam demem

Yapiyorum simdi insaAllah

Tamam demem inşaAllah
Evet biraz cok oldu sarma dolma bu gun aksamda var ama sadce corba icicem inşaAllah

eksini degil artini kiskanmak tam bana gore nihahaha

Şaka bi yana mali miuya bak haftaya bomba gibi gelirim diyo neydecem ben ulan bu zayiflarin hirsi azmi bende olaydi....
sen daha avantajlısın oysaki,kilon fazla olunca daha çabuk verirsin.Bi asılsan daha çok vericen de toton yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…