Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

datlum nerelerdesin

öyle banum belliydi yazıyım dedim.

kötü niyetle ya da yargılayarak yazmamıştım aksine sana takılmak için yazmıştım, bence de uzamasın benim de tadım kaçtı zaten.
Niyeti kötü algılasam varyaaaaaaa iste beni tanımadığın burdan belli.sadece birşey yazmazsam aynı şeyi başkası da yaşasın istemedim.yoksaaa ben kendimden eminim bi metama kefillik zor.
Tanışalım tanışalım canım.
Ben 38 yaşındayım 3 çocuk annesiyim kayserideyim.gecen kasım ayında 7.takıma geldim 82 den 69lara yürüdüm.lakin iş hayatı bi karıştı oğlan 1.sınıfa kız 4.sınafa adamda ekstra mesailere başlayınca ortadan tuydum.
ecemavi oz ablam sırtım kuvvetli yani bana yamuk yapanı ilkokuldada karşısına alırdı.yanluz benden cisse olarak miniktir kendisi.
Nasipte böyle tanışmak varmış.tanışmış olduk.

Merhabaa güzel bi pazar gününden

Geç kalktım evde kendi yaptığım kek ve topkek vardı kahvltıdan önce 1 tane yesem mi aman yiyim ya bişey olmaz dedim
Sonra neyse bi kahvaltı yapayım da kahvaltıdan sonra yerim 1 tane dedim.
Tertemiz bi kahvaltı yaptım vee iştah miştah kalmadı kekleri yemedim
Çok zevk alıyorum şuan :))

Spor kelimesinden yorulan ben dün gece kalktm spor da yaptım aferin bana

Bu cuma 61 olayım inşallah..

kelebekolacam hosgeldin be doktor :))
Kelebek kelebek dediler gel dediler sen bi geldin listeyle voşş
Sırtım sağlam hayatım.
Baktılar ce deyip kaçıyorum bağladılar.
Eee bide aranan kanım ben.
Ausencia cim geçen yıl hep benimle 1. Oldu.nasil mi kim duraksadıysa bana motti yaptı.bi ada81 haric herkes tarih yazdı benle .

Teşekkür ederim canım
Benim vücudumda çok büyük sivilceler çıkıyo içi kanlı iltihaplı,sırtta belde ve özellikle göğüslerde 2 3 ayda da geçmiyo.cildiyeye göründüm ama bana sadece krem yazdı.krem kurutuyo sadece ,başka yerlerde gene çıkmaya devam ediyolar,hangi bölüme görünmeliyim bilmiyorum

Böyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.
Oyuzden yine cildiye.
Birde ne zamandır diyet yapiyorsun

Valla tarzın çok agresif, burda arti gelen insanlara bile üzülme haftaya bomba gibi gelirsin diye konuşan bi insanım. Yazmiyim diyorum ama bu kadar sert konuşmayı hakedecek bisey söylediğimi düşünmüyorum. Ablani tanıyorum buraya yazıyor. Böyle tepki vereceğini ufacık tahmin etseydim sana hiç yazmazdim zaten. Yapı olarak gergin ortamları sevmem, halen diyorum yanlış anlasildiysam özür dilerim diye, fakat konuşma tarzın nerdeyse tehditvari. Bundan sonra yazmayacağım.

Böyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.
Oyuzden yine cildiye.
Birde ne zamandır diyet yapiyorsun
2016 nisandan beri ara ara karatay tarzı besleniyorum .3 4 ay yapıyorum 3 4 ay bırakıyorum

herkese mutlu pazarlarrrr

ben bugün de kahvaltıdan sonra dolap düzeltmeye devam ediyorum. gardrobumun raflarındaki tüm kıyafetleri indirdim yeniden düzenliyorum. bahaneyle hem elden geçiyorlar darlar genişler.... hem de düzenleri bozulmuş tekrar düzene giriyorlar. iyi oldu yani bahaneyle

ev işleriyle uğraşmaktan alışverişe çıkmayacağım. artık yarın işten gelirken alırım birşeyler. dolap boş malum neyse sütçü geldi en azından süt aldık. komşudan da maya. yoğurt mayalanacak yarın sabahı öğleni bir şekilde hallederim. artık idare edeceğiz napalım. salata malzemesi de yok evde. olmayınca zor oluyor. alışmışız öğünlerin yanında ota çöpe domatese

Ya ne desem sanırım şu durumda yazı dili olduğundan yanlış anlaşılacak.cunku sen beni cidden tanısan tehdit kimmmm ben kim.
Şaka yaptım yahu.beni en iyi sen anlarsın.mimik vs olmayınca yanlış anlaşılmış.
Bende özür dilerim kusura bakma seni üzmek istemezdim.
Zamanla birbirimizi tanıyınca bu olaya güleceğiz zannımca.

İstda da hava çok güzel temzlk yapmak geliyor içimden ama haftasonuna sınavlarm var ders çalışmam lazım diye yapmıyorum temzlk
Ders de çalışmıyorm hoş yatıyorun öyle

Vayy çok güzel vermişsin ama sende spor yapiyormusun 82 den 69 a sarkma oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…