- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Niyeti kötü algılasam varyaaaaaaa iste beni tanımadığın burdan belli.sadece birşey yazmazsam aynı şeyi başkası da yaşasın istemedim.yoksaaa ben kendimden eminim bi metama kefillik zor.datlum nerelerdesin
öyle banum belliydi yazıyım dedim.
kötü niyetle ya da yargılayarak yazmamıştım aksine sana takılmak için yazmıştım, bence de uzamasın benim de tadım kaçtı zaten.
Sırtım sağlam hayatım.kelebekolacam hosgeldin be doktor :))
Kelebek kelebek dediler gel dediler sen bi geldin listeyle voşş
Teşekkür ederim canımTabi canım
4 günlük başladım benNasıl bir diyet
Böyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.Teşekkür ederim canım
Benim vücudumda çok büyük sivilceler çıkıyo içi kanlı iltihaplı,sırtta belde ve özellikle göğüslerde 2 3 ayda da geçmiyo.cildiyeye göründüm ama bana sadece krem yazdı.krem kurutuyo sadece ,başka yerlerde gene çıkmaya devam ediyolar,hangi bölüme görünmeliyim bilmiyorum
Bu liste ile kaç kilo veriliyor acaba
Niyeti kötü algılasam varyaaaaaaa iste beni tanımadığın burdan belli.sadece birşey yazmazsam aynı şeyi başkası da yaşasın istemedim.yoksaaa ben kendimden eminim bi metama kefillik zor.
Tanışalım tanışalım canım.
Ben 38 yaşındayım 3 çocuk annesiyim kayserideyim.gecen kasım ayında 7.takıma geldim 82 den 69lara yürüdüm.lakin iş hayatı bi karıştı oğlan 1.sınıfa kız 4.sınafa adamda ekstra mesailere başlayınca ortadan tuydum.
ecemavi oz ablam sırtım kuvvetli yani bana yamuk yapanı ilkokuldada karşısına alırdı.yanluz benden cisse olarak miniktir kendisi.
Nasipte böyle tanışmak varmış.tanışmış olduk.
Kimi 1 kimi 2 kimi 2.5 metana bağlı.Bu liste ile kaç kilo veriliyor acaba
2016 nisandan beri ara ara karatay tarzı besleniyorum .3 4 ay yapıyorum 3 4 ay bırakıyorumBöyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.
Oyuzden yine cildiye.
Birde ne zamandır diyet yapiyorsun
Hmmm bi deniyim yarından itibaren bakalm nekadar etkili bendeKimi 1 kimi 2 kimi 2.5 metana bağlı.
Tmm canım sağolasnCanım ben yapmadım,Sarayca yapıyor ona sor istersen
Ya ne desem sanırım şu durumda yazı dili olduğundan yanlış anlaşılacak.cunku sen beni cidden tanısan tehdit kimmmm ben kim.Valla tarzın çok agresif, burda arti gelen insanlara bile üzülme haftaya bomba gibi gelirsin diye konuşan bi insanım. Yazmiyim diyorum ama bu kadar sert konuşmayı hakedecek bisey söylediğimi düşünmüyorum. Ablani tanıyorum buraya yazıyor. Böyle tepki vereceğini ufacık tahmin etseydim sana hiç yazmazdim zaten. Yapı olarak gergin ortamları sevmem, halen diyorum yanlış anlasildiysam özür dilerim diye, fakat konuşma tarzın nerdeyse tehditvari. Bundan sonra yazmayacağım.
İstda da hava çok güzel temzlk yapmak geliyor içimden ama haftasonuna sınavlarm var ders çalışmam lazım diye yapmıyorum temzlkherkese mutlu pazarlarrrr
ben bugün de kahvaltıdan sonra dolap düzeltmeye devam ediyorum. gardrobumun raflarındaki tüm kıyafetleri indirdim yeniden düzenliyorum. bahaneyle hem elden geçiyorlar darlar genişler.... hem de düzenleri bozulmuş tekrar düzene giriyorlar. iyi oldu yani bahaneyle
ev işleriyle uğraşmaktan alışverişe çıkmayacağım. artık yarın işten gelirken alırım birşeyler. dolap boş malumneyse sütçü geldi en azından süt aldık. komşudan da maya. yoğurt mayalanacak yarın sabahı öğleni bir şekilde hallederim. artık idare edeceğiz napalım. salata malzemesi de yok evde. olmayınca zor oluyor. alışmışız öğünlerin yanında ota çöpe domatese
karatay mı dedin hemen bakayım canan teyzemeŞuan kanal d Karatay i dinliyom benim kadın doğumlu gibi her türlü ekmek diyor. Kaya tuzu alışkanlıkları bırakmaya birebirmis. Şuan anlatıyor şeker ve sigara bırakmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?