Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sevgili kelebekolacam ve sevgili hepfit
Ikinizde coo kiymetlisiniz

Hepfitim kelebek tehdit etmemis kiz o bizim küçük enistemiz şaka yapmis tanırsan zamanla sende anlarsin cok eglenceli keyifli biridir...

Kelebegim , hepfitimde ausun şakasınin uzerine boyle yazmis yoksa senin motivasyonunu dusurmek icin degil yani...

Yani ortada kirilacak bisey yok ikinizde cok tadludunuz

Kelebegim haftaya senle bi ara orti olak ortaligi inletekkkk miiiii

Kolay gelsin canim gerçekten salata da olmasa benim karnım hiç doymucam midem çok buyumus

Karatay şimdi tb çavdar hepsine yok diyor fabrikadan gelen maya nedeniyle kalmasına diyor. Ben yufka ekmegime dönsem iyi olacak bi de kendim yapsam daha da iyi olacak gibi onu da yapmayı öğrenim en iyisi

Oluyor öyle şeyler.
Biz ortti olup 2 li bi morti bulalım.ama iyi seçelim bizi yenmesinler

Böyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.
Oyuzden yine cildiye.
Birde ne zamandır diyet yapiyorsun

Hacamatta cok etkili bi tedavi sivilce icin.
Deri alti temizlenince onlarda temizleniyo.

Ayyy gerçekten üzdüm diye çok üzüldüm ben genelde gırgır bi tipim, ciddiye alacağın hiç aklıma gelmedi kusura bakma gerçekten takılmak istedim sana, herkese takılıyorum erken oldu takılma kısmı galiba

karatay mı dedin hemen bakayım canan teyzeme
Evet Şule nin vitrininde mayası ekmek yiyin diyor benim doktor da ısrarla onu dedi diğer ekmeğe izin vermiyor hamilelik öncesi 6 ay düzgün beslenmemi kontrol de ediyor demekki o da karatayci o da onun için protein e zorluyor beni. Kaya tuzunu deneyecegim

atladin öyle höp höp fit fit bende herkese bulaşmamda bi bulasirsamda zor birakirim

Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve

Cnm eşin aradı mı?
konuatınız mu hiç?

Karatay şimdi tb çavdar hepsine yok diyor fabrikadan gelen maya nedeniyle kalmasına diyor. Ben yufka ekmegime dönsem iyi olacak bi de kendim yapsam daha da iyi olacak gibi onu da yapmayı öğrenim en iyisi

Ya çakıl iyi hoşta
bukadar ayrıntılı düşünemeyiz hayat çok zor , mayadan kaçayım derken yufkadaki beyaz un şekeri mahveder ona kalırsa

Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve

Iyi bari kuzum mesguliyet iyidir. Belki eşine de düşünecek zaman kalır.

Ben bu hafta seni yiyince, sen haftaya kalican mi acaba? kan icin can icin ada yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…