Ahucum annemdeyim, bugün günü varbegum75 naptı habee varmı kızlar
Olmamıştı canım.cunku az da olsa sporum hergun oluyordu birde benim cildim çok esnek kolay sarkmıyor.Vayy çok güzel vermişsin ama sende spor yapiyormusun 82 den 69 a sarkma oldumu
Guzellll meşgulsün kafan takılı kalmaz.Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve
Kolay gelsin canim gerçekten salata da olmasa benim karnım hiç doymucam midem çok buyumusherkese mutlu pazarlarrrr
ben bugün de kahvaltıdan sonra dolap düzeltmeye devam ediyorum. gardrobumun raflarındaki tüm kıyafetleri indirdim yeniden düzenliyorum. bahaneyle hem elden geçiyorlar darlar genişler.... hem de düzenleri bozulmuş tekrar düzene giriyorlar. iyi oldu yani bahaneyle
ev işleriyle uğraşmaktan alışverişe çıkmayacağım. artık yarın işten gelirken alırım birşeyler. dolap boş malumneyse sütçü geldi en azından süt aldık. komşudan da maya. yoğurt mayalanacak yarın sabahı öğleni bir şekilde hallederim. artık idare edeceğiz napalım. salata malzemesi de yok evde. olmayınca zor oluyor. alışmışız öğünlerin yanında ota çöpe domatese
Oluyor öyle şeyler.Sevgilikelebekolacam ve sevgili hepfit
Ikinizde coo kiymetlisiniz
Hepfitim kelebek tehdit etmemis kiz o bizim küçük enistemiz şaka yapmis tanırsan zamanla sende anlarsin cok eglenceli keyifli biridir...
Kelebegim , hepfitimde ausun şakasınin uzerine boyle yazmis yoksa senin motivasyonunu dusurmek icin degil yani...
Yani ortada kirilacak bisey yok ikinizde cok tadludunuz
Kelebegim haftaya senle bi ara orti olak ortaligi inletekkkk miiiii
Böyle durumlarda tekrar gitmek lazım.tedavi kiminde yeterli gelmez .bunların hapları sıkıntılı oyuzden ilk etapta krem denenir.
Oyuzden yine cildiye.
Birde ne zamandır diyet yapiyorsun
Ya ne desem sanırım şu durumda yazı dili olduğundan yanlış anlaşılacak.cunku sen beni cidden tanısan tehdit kimmmm ben kim.
Şaka yaptım yahu.beni en iyi sen anlarsın.mimik vs olmayınca yanlış anlaşılmış.
Bende özür dilerim kusura bakma seni üzmek istemezdim.
Zamanla birbirimizi tanıyınca bu olaya güleceğiz zannımca.
Haftaya en cok kilo veren ikiliyi secek ki birinci olak cunku nasilsa haftaya o kadar veremezler taktigee gellll kafam nerelere calisiyorOluyor öyle şeyler.
Biz ortti olup 2 li bi morti bulalım.ama iyi seçelim bizi yenmesinler
Evet Şule nin vitrininde mayası ekmek yiyin diyor benim doktor da ısrarla onu dedi diğer ekmeğe izin vermiyor hamilelik öncesi 6 ay düzgün beslenmemi kontrol de ediyor demekki o da karatayci o da onun için protein e zorluyor beni. Kaya tuzunu deneyecegimkaratay mı dedin hemen bakayım canan teyzeme
Ayyy gerçekten üzdüm diye çok üzüldümben genelde gırgır bi tipim, ciddiye alacağın hiç aklıma gelmedi kusura bakma gerçekten takılmak istedim sana, herkese takılıyorum erken oldu takılma kısmı galiba
bünyeye göre degişsede ortalama 2 kilo kajum ...Bu liste ile kaç kilo veriliyor acaba
Çok hain planHaftaya en cok kilo veren ikiliyi secek ki birinci olak cunku nasilsa haftaya o kadar veremezler taktigee gellll kafam nerelere calisiyor
Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Akşama donucem eve
Karatay şimdi tb çavdar hepsine yok diyor fabrikadan gelen maya nedeniyle kalmasına diyor. Ben yufka ekmegime dönsem iyi olacak bi de kendim yapsam daha da iyi olacak gibi onu da yapmayı öğrenim en iyisi
Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Akşama donucem eve
Sevgilikelebekolacam ve sevgili hepfit
Ikinizde coo kiymetlisiniz
Hepfitim kelebek tehdit etmemis kiz o bizim küçük enistemiz şaka yapmis tanırsan zamanla sende anlarsin cok eglenceli keyifli biridir...
Kelebegim , hepfitimde ausun şakasınin uzerine boyle yazmis yoksa senin motivasyonunu dusurmek icin degil yani...
Yani ortada kirilacak bisey yok ikinizde cok tadludunuz
Kelebegim haftaya senle bi ara orti olak ortaligi inletekkkk miiiii
Iste bu çok acımasız olduOluyor öyle şeyler.
Biz ortti olup 2 li bi morti bulalım.ama iyi seçelim bizi yenmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?