Dönğnce tatsız olacan kesin ama erkeklere böyle dirsek koymak gerekiyo sana söylediği lafları da eminim üste çıkacak bişey bulmak için söylemiştir.düşününce hatasını görür inşallah.bu sıkıntılar geçer sıkıntı çıkarmasaydın eminim perişanlığın sürüp giderdi.Allah yardımcın olsun herşey tatlıya bağlansın akşam inşallahAhucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve
kebabı ekmekle yemeye karşı o,yoksa kebap döner lahmacun yiyin der herzamanBen karatayla ılgili bi şey biliyorum kadın adana kebap yemeyin demis .kebapcidan çıkarken yakalanmış
di mi aynenAman gelsin de. Hiç çekemem gelmemesini barut gibi geziyorum hamilelik mi kist mi diye diye kafayı sıyırıyorum. Gelsin hertürlü ben razıyım
İstda da hava çok güzel temzlk yapmak geliyor içimden ama haftasonuna sınavlarm var ders çalışmam lazım diye yapmıyorum temzlk
Ders de çalışmıyorm hoş yatıyorun öyle
evet şu an ben de bakıyomkaratay mı dedin hemen bakayım canan teyzeme
evet salata tam doyum sağlıyor bizim gibi iştahı açıklar için. bir de yoğurtKolay gelsin canim gerçekten salata da olmasa benim karnım hiç doymucam midem çok buyumus
ekşi mayayla ve sağlıklı unlarla yani mesela saf çavdarla kendin yap. ama sabah 1 dilimi aşma çakılımKaratay şimdi tb çavdar hepsine yok diyor fabrikadan gelen maya nedeniyle kalmasına diyor. Ben yufka ekmegime dönsem iyi olacak bi de kendim yapsam daha da iyi olacak gibi onu da yapmayı öğrenim en iyisi
Bu arada @Daydream- hulya nerde acaba dogru mu etiketledim.
O mobilya boyamıştı bu ara merak saldim orta sehpa zigon boyuycam bide desen yapicam
O konuda sülük daha etkili bu arada sertifikalı harcama olduğumu soykemismiydim
ben tepki vermek zorunda hissettim çünkü benim meta çok gıcık kilo vereceksem yemegintadina bile ekstra bakmamam lazim benim yazmadığım anca o olabilir.yoksa fındık fıstığı 3_4diye küçümsemem.
Bak bugün gece 3 de tartıldım uyudum sabah 8 de aynıydım.
Oyuzden çok asilamadigim dönemde vermek surda dursun hemen aliyorum. Şimdi dedim duraksayınca hmmm demesinler bana.
Ayyy neyse.unutalim gitsin.eeeee sen tanımadın kendini.
sağlıklı yağdan çekinme canımAma mali 1 g yağ 9 kalori, protein 4 kaloriben yağdan cekiniyorum
Ben bilmiyorum canım bi ara haber olmustuda karatay yakalandı falan ona istinaden yazdımkebabı ekmekle yemeye karşı o,yoksa kebap döner lahmacun yiyin der herzaman
Abla dememe gerek varmi dememi isteyen olurmuki, isteyen olursa derim
Ben karatayla ılgili bi şey biliyorum kadın adana kebap yemeyin demis .kebapcidan çıkarken yakalanmış
Ya çok yakın arkadaşım kardiyoloji uzmanı, hani kötülemek için bi çabası olmaz. Aman ne bileyim işteBen sıkı takipçisiyim valla.Kadın ne dese amerikan sağlık örgütü onaylıyo kız.Kitapları Harvard üniversitesine girdi.Sen bakma bizim Türkiye'de onu karalamaya çalışanlara
Bilmem ki kuzumNiye yemeyin demiş ki, yağlı et aslında tam onluk
Ya çok yakın arkadaşım kardiyoloji uzmanı, hani kötülemek için bi çabası olmaz. Aman ne bileyim işteister istemez etkileniyorum onun soylediklerinden
Yok senin arkadaş için demedim.Herkes kadına dava açtığı için Türkiye'de onun için dedim.Ama sonradan özür diliyolar kadından.Önce poh atıyolar sonra plaket ödül veriyolar,bizim Türkler de bi acaipNiye yemeyin demiş ki, yağlı et aslında tam onluk
Ya çok yakın arkadaşım kardiyoloji uzmanı, hani kötülemek için bi çabası olmaz. Aman ne bileyim işteister istemez etkileniyorum onun soylediklerinden
Kaya tuzunu da deneyim damak tadını değiştiriyormus bakalım ne kadar dogrucakil80 ben ekmeksiz çok mutluyum gerçekten.Bi çıkarsan ekmeği menülerinden vücudun acaip rahatlicak.resmen külfet vücuda.Yorgunluk halsizlikten başka bişey vermiyo,verdiği ödem de cabası.
Niye yildirim nikahi yapsin angara havalariyla kina gecesi yapariz en ucan ayakkabılısından
Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve
atladin öyle höp höp fit fit bende herkese bulaşmamda bi bulasirsamda zor birakirim
Ausencia auuuusssss bi sarilasim geldi napiyonuz anali kizli
Espirimin derecesi nasil ama bırrrr
canım kaya tuzu da olur deniz tuzu da.Ben deniz tuzu alıyorum iri salamura için olanlardan.Rafine tuz inanılmaz ödem yapıyo ellerim yüzüm şişiyo ödemden,rafine olduğu için içinde mineral kalmıyomuş.kaya tuzu deniz tuzu ödem yapmıyo tabi bol tüketmicen kararında tüketicenKaya tuzunu da deneyim damak tadını değiştiriyormus bakalım ne kadar dogru
Bunu neden alıntılamıştımmmmmm
Heeee bana bulaşsana
Abla napiyosun? Direncin kirilmisken bırakma sakın sporu da diyeti de, bu hafta senden 96.9 bekliyorum bilesin
Sen teklif etmeden ben atladım zaten auselektirik meselesi
Afiyet olsun sana eltimde bana oyle yapardi ne pisirse sicak sicak bana
Bonus bu tipler sana anladın sen onu
Sen teklif etmeden ben atladım zaten auselektirik meselesi
Afiyet olsun sana eltimde bana oyle yapardi ne pisirse sicak sicak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?