Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve
Dönğnce tatsız olacan kesin ama erkeklere böyle dirsek koymak gerekiyo sana söylediği lafları da eminim üste çıkacak bişey bulmak için söylemiştir.düşününce hatasını görür inşallah.bu sıkıntılar geçer sıkıntı çıkarmasaydın eminim perişanlığın sürüp giderdi.Allah yardımcın olsun herşey tatlıya bağlansın akşam inşallah

Aman gelsin de. Hiç çekemem gelmemesini barut gibi geziyorum hamilelik mi kist mi diye diye kafayı sıyırıyorum. Gelsin hertürlü ben razıyım
di mi aynen
İstda da hava çok güzel temzlk yapmak geliyor içimden ama haftasonuna sınavlarm var ders çalışmam lazım diye yapmıyorum temzlk
Ders de çalışmıyorm hoş yatıyorun öyle

evet güzel havalarda temizlik iyi oluyor ama bu sefer de kımıldamak insanın içinden gelmiyor
karatay mı dedin hemen bakayım canan teyzeme
evet şu an ben de bakıyom bitti ama

Kolay gelsin canim gerçekten salata da olmasa benim karnım hiç doymucam midem çok buyumus
evet salata tam doyum sağlıyor bizim gibi iştahı açıklar için. bir de yoğurt ama tabi o mideyi de küçültmek lazım. ben 2 hafta tatilde sanırım biraz küçülttüm. iyi oldu

Karatay şimdi tb çavdar hepsine yok diyor fabrikadan gelen maya nedeniyle kalmasına diyor. Ben yufka ekmegime dönsem iyi olacak bi de kendim yapsam daha da iyi olacak gibi onu da yapmayı öğrenim en iyisi
ekşi mayayla ve sağlıklı unlarla yani mesela saf çavdarla kendin yap. ama sabah 1 dilimi aşma çakılım öğlen veya akşam da etsiz sebze yemeğiyle yemek istersen 1/2 dilim ye. inan kesiyor yeterli geliyor alışınca

Bu arada @Daydream- hulya nerde acaba dogru mu etiketledim.
O mobilya boyamıştı bu ara merak saldim orta sehpa zigon boyuycam bide desen yapicam

stres atarsın mis gibi de

O konuda sülük daha etkili bu arada sertifikalı harcama olduğumu soykemismiydim

sülüğü benim annemin halası yapardı. Allah rahmet eylesin. çok faydalı derdi. aslında ben de merak ediyorum ama diğer yandan da huylanır mıyım diye düşünüyorum
Ama mali 1 g yağ 9 kalori, protein 4 kalori ben yağdan cekiniyorum
sağlıklı yağdan çekinme canım ben de eskiden öyle düşünürdüm ama inan çok rahat kilo veriyorsun. ama tabi karbonhidrat da olmayacak öğünlerde

Ben karatayla ılgili bi şey biliyorum kadın adana kebap yemeyin demis .kebapcidan çıkarken yakalanmış

Niye yemeyin demiş ki, yağlı et aslında tam onluk

Ben sıkı takipçisiyim valla.Kadın ne dese amerikan sağlık örgütü onaylıyo kız.Kitapları Harvard üniversitesine girdi.Sen bakma bizim Türkiye'de onu karalamaya çalışanlara
Ya çok yakın arkadaşım kardiyoloji uzmanı, hani kötülemek için bi çabası olmaz. Aman ne bileyim işte ister istemez etkileniyorum onun soylediklerinden

Niye yemeyin demiş ki, yağlı et aslında tam onluk

Ya çok yakın arkadaşım kardiyoloji uzmanı, hani kötülemek için bi çabası olmaz. Aman ne bileyim işte ister istemez etkileniyorum onun soylediklerinden
Yok senin arkadaş için demedim.Herkes kadına dava açtığı için Türkiye'de onun için dedim.Ama sonradan özür diliyolar kadından.Önce poh atıyolar sonra plaket ödül veriyolar,bizim Türkler de bi acaip

cakil80 ben ekmeksiz çok mutluyum gerçekten.Bi çıkarsan ekmeği menülerinden vücudun acaip rahatlicak.resmen külfet vücuda.Yorgunluk halsizlikten başka bişey vermiyo,verdiği ödem de cabası.
Kaya tuzunu da deneyim damak tadını değiştiriyormus bakalım ne kadar dogru

Niye yildirim nikahi yapsin angara havalariyla kina gecesi yapariz en ucan ayakkabılısından

Ayakkabımı çıkarırım artık

niceeeew zaferler sırtladık seninle beeeee

Az mı mortini bireysel 1.si yaptın

Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve

atladin öyle höp höp fit fit bende herkese bulaşmamda bi bulasirsamda zor birakirim

Bunu neden alıntılamıştımmmmmm
Heeee bana bulaşsana

Sana kalkan elleri kırarım beeeeeee heeeyttttttttttt

Ausencia auuuusssss bi sarilasim geldi napiyonuz anali kizli

Espirimin derecesi nasil ama bırrrr

Canım çektiii napcaz şimdü
Yapcan mı bana anasından kızından

Nwyseeee komşunun misafiri varmış
. Gebeyim diye bana da tabak yollamış

Gidem tırtıklayammmmm

Hep fit kardiyologlar kendine baksın once yok yere verdikleri kolesterol ilaclarinin hesabini versinler

Her iki tarafta uç noktada ben ikisinede karsiyim.
Tahili meyveyi tamamen kesmekte dogru degil.
Karatayi birakmak diye bisey var cunku kisitlanan seyler var.

En azindan haftada 1-2 kere tahildan yanayim.
Hersey saglik degildir alistigimiz kulturumuzde olan seyler var mesela simit gibi.
Tabiki yag yagdir degismezde neden karatayla yag yiyerek kilo veriliyor cunkum yag proteinle yeniliyor ve yaga donusmuyor.
Karbonhidratla birlikte yenirse o zaman löp oluyor işte.
Ve leptinide yabana atmamak lazim.
Kadini pek sevmiyorum biraz şov yaptigida ortada ama ondan cok şey ogrendik buda bi gercek

Son düzenleme:
Kaya tuzunu da deneyim damak tadını değiştiriyormus bakalım ne kadar dogru
canım kaya tuzu da olur deniz tuzu da.Ben deniz tuzu alıyorum iri salamura için olanlardan.Rafine tuz inanılmaz ödem yapıyo ellerim yüzüm şişiyo ödemden,rafine olduğu için içinde mineral kalmıyomuş.kaya tuzu deniz tuzu ödem yapmıyo tabi bol tüketmicen kararında tüketicen

Abla napiyosun? Direncin kirilmisken bırakma sakın sporu da diyeti de, bu hafta senden 96.9 bekliyorum bilesin

İyiyim adaşım cok şükür diyete devam inşallah ne gelirse artık şimdi oglysumla fıstık parka gidicem yürüyüş olur banada ona birşeyler yedirip kendimde birşeyler icicem inşallah kendine iyi bak canım

Sen teklif etmeden ben atladım zaten aus elektirik meselesi

Afiyet olsun sana eltimde bana oyle yapardi ne pisirse sicak sicak bana

Allah razı olsun getirenden götürenden

Geçen yine bi komşu dünyayı yollamış kızı ile ... biliyo da kiloya takıntımı ... mesaj atmış hemen , sana değil kızına

Heee dedim ben zaten aracıyım, kendim için yersem namerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…