Haftaya en cok kilo veren ikiliyi secek ki birinci olak cunku nasilsa haftaya o kadar veremezler taktigee gellll kafam nerelere calisiyor
atladin öyle höp höp fit fit bende herkese bulaşmamda bi bulasirsamda zor birakirim
O da varCnm eşin aradı mı?
konuatınız mu hiç?
Ya çakıl iyi hoşta
bukadar ayrıntılı düşünemeyiz hayat çok zor , mayadan kaçayım derken yufkadaki beyaz un şekeri mahveder ona kalırsa
Beni mı sececeksin haben kazancam bu hafta
He ya atladım, agzimin payını aldimeglendin mi bonusum bana bi şarkı gönder oynak olsun
Merhabaa güzel bi pazar gününden
Geç kalktım evde kendi yaptığım kek ve topkek vardı kahvltıdan önce 1 tane yesem mi aman yiyim ya bişey olmaz dedim
Sonra neyse bi kahvaltı yapayım da kahvaltıdan sonra yerim 1 tane dedim.
Tertemiz bi kahvaltı yaptım vee iştah miştah kalmadı kekleri yemedim
Çok zevk alıyorum şuan :))
Spor kelimesinden yorulan ben dün gece kalktm spor da yaptım aferin bana
Bu cuma 61 olayım inşallah..
O konuda sülük daha etkili bu arada sertifikalı harcama olduğumu soykemismiydimHacamatta cok etkili bi tedavi sivilce icin.
Deri alti temizlenince onlarda temizleniyo.
ben tepki vermek zorunda hissettim çünkü benim meta çok gıcık kilo vereceksem yemegintadina bile ekstra bakmamam lazim benim yazmadığım anca o olabilir.yoksa fındık fıstığı 3_4diye küçümsemem.Ayyy gerçekten üzdüm diye çok üzüldümben genelde gırgır bi tipim, ciddiye alacağın hiç aklıma gelmedi kusura bakma gerçekten takılmak istedim sana, herkese takılıyorum erken oldu takılma kısmı galiba
3 öğün olması bnm için iyi değil ama ben kendime uyarlarım onu inşallah güzelce uyabilirimbünyeye göre degişsede ortalama 2 kilo kajum ...
Bi diyetisyen kızımız vermişti bana birçak haftada hızlı kilo vermek istendiğinde yahut kilo durdugunda , yeni alınmış kiloda yapılabilir ..
Ayyy aynısı geçti aklımdanHaftaya en cok kilo veren ikiliyi secek ki birinci olak cunku nasilsa haftaya o kadar veremezler taktigee gellll kafam nerelere calisiyor
Ay yok öyle bisey demem, kimseye dememO konuda sülük daha etkili bu arada sertifikalı harcama olduğumu soykemismiydim
ben tepki vermek zorunda hissettim çünkü benim meta çok gıcık kilo vereceksem yemegintadina bile ekstra bakmamam lazim benim yazmadığım anca o olabilir.yoksa fındık fıstığı 3_4diye küçümsemem.
Bak bugün gece 3 de tartıldım uyudum sabah 8 de aynıydım.
Oyuzden çok asilamadigim dönemde vermek surda dursun hemen aliyorum. Şimdi dedim duraksayınca hmmm demesinler bana.
Ayyy neyse.unutalim gitsin.eeeee sen tanımadın kendini.
3 öğün olması bnm için iyi değil ama ben kendime uyarlarım onu inşallah güzelce uyabilirim
Ben inanıyorum banu olacak bu defa bu defa basaracaksinKoşa koşa kaçtım
Bu bı hastalık waytim
Din yazdıkların baba güç verdi .ben bu gece yemeleri ile baş ettim zamanında yine baş edebilirim , senin sayende güç verdin bana artık sen geleceksin aklıma hep
Önemli olan 3 öğün , en 5 saat ara kısmı kajum
Ben 4 günde güzel sonuç almıştım .
Vücuda sağllıklı yağ girmeyince karbonhidrata saldırıyomuşuz.sonra da kısır döngüye giriyomuşuz.yağ yenmediği zaman damarlarda hasar oluşuyomuş.Yağ yemeyenlerde damar tıkanıklığı ve kalp krizi riski,yağ yiyenlere göre daha yüksekmiş canım.Ben 111 kilodan bu kiloya kahvaltılarda tereyağ,kaymak ve zeytinyağı yiyerek indim ki ben tereyağını kaşık kaşık yerim kahvaltıda.yağ yediğinde daha kolay kilo veriliyoBenimde karataya katıldığım noktalar var özellikle ara ogün meselesinde ve doğal yağlar ama şuan kilo verme süreci tabi doğal da olsa yağ yagdir
Vücuda sağllıklı yağ girmeyince karbonhidrata saldırıyomuşuz.sonra da kısır döngüye giriyomuşuz.yağ yenmediği zaman damarlarda hasar oluşuyomuş.Yağ yemeyenlerde damar tıkanıklığı ve kalp krizi riski,yağ yiyenlere göre daha yüksekmiş canım.Ben 111 kilodan bu kiloya kahvaltılarda tereyağ,kaymak ve zeytinyağı yiyerek indim ki ben tereyağını kaşık kaşık yerim kahvaltıda.yağ yediğinde daha kolay kilo veriliyo
Gerek yok ki ...takır takır veriyorsun .Ben de mi yapsam aus yoksa erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?