Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haftaya en cok kilo veren ikiliyi secek ki birinci olak cunku nasilsa haftaya o kadar veremezler taktigee gellll kafam nerelere calisiyor

Beni mı sececeksin ha ben kazancam bu hafta

atladin öyle höp höp fit fit bende herkese bulaşmamda bi bulasirsamda zor birakirim

He ya atladım, agzimin payını aldim eglendin mi bonusum bana bi şarkı gönder oynak olsun

Tebrikler canım iradeni knusturmussin

Hacamatta cok etkili bi tedavi sivilce icin.
Deri alti temizlenince onlarda temizleniyo.
O konuda sülük daha etkili bu arada sertifikalı harcama olduğumu soykemismiydim
ben tepki vermek zorunda hissettim çünkü benim meta çok gıcık kilo vereceksem yemegintadina bile ekstra bakmamam lazim benim yazmadığım anca o olabilir.yoksa fındık fıstığı 3_4diye küçümsemem.
Bak bugün gece 3 de tartıldım uyudum sabah 8 de aynıydım.
Oyuzden çok asilamadigim dönemde vermek surda dursun hemen aliyorum. Şimdi dedim duraksayınca hmmm demesinler bana.
Ayyy neyse.unutalim gitsin.eeeee sen tanımadın kendini.

bünyeye göre degişsede ortalama 2 kilo kajum ...

Bi diyetisyen kızımız vermişti bana birçak haftada hızlı kilo vermek istendiğinde yahut kilo durdugunda , yeni alınmış kiloda yapılabilir ..
3 öğün olması bnm için iyi değil ama ben kendime uyarlarım onu inşallah güzelce uyabilirim

Ay yok öyle bisey demem, kimseye demem
Ben 30 yaşında, çocuksuz(Henüz cesaret edemedim yapmaya),ankara da kamuda çalışıyorum haaa gördün mu geçmişte bilmiyorum 2 tane kedim var.

Ben inanıyorum banu olacak bu defa bu defa basaracaksin

Benimde karataya katıldığım noktalar var özellikle ara ogün meselesinde ve doğal yağlar ama şuan kilo verme süreci tabi doğal da olsa yağ yagdir
Vücuda sağllıklı yağ girmeyince karbonhidrata saldırıyomuşuz.sonra da kısır döngüye giriyomuşuz.yağ yenmediği zaman damarlarda hasar oluşuyomuş.Yağ yemeyenlerde damar tıkanıklığı ve kalp krizi riski,yağ yiyenlere göre daha yüksekmiş canım.Ben 111 kilodan bu kiloya kahvaltılarda tereyağ,kaymak ve zeytinyağı yiyerek indim ki ben tereyağını kaşık kaşık yerim kahvaltıda.yağ yediğinde daha kolay kilo veriliyo

Ama mali 1 g yağ 9 kalori, protein 4 kalori ben yağdan cekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…