Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay yok öyle bisey demem, kimseye demem
Ben 30 yaşında, çocuksuz(Henüz cesaret edemedim yapmaya),ankara da kamuda çalışıyorum haaa gördün mu geçmişte bilmiyorum 2 tane kedim var.
hepfit ankaradamisin sen konya ankar arası hızlı trenle iki saat oldu. Şu hedefime ulasiyimdaa şenle bi kahve icelim

Hoşgeldin fulyacim kolay gelsin

Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve

Begüm nasılsın canım aklım sende kaldi

bünyeye göre degişsede ortalama 2 kilo kajum ...

Bi diyetisyen kızımız vermişti bana birçak haftada hızlı kilo vermek istendiğinde yahut kilo durdugunda , yeni alınmış kiloda yapılabilir ..

Tarafım tarafından denenmiş etkili bir liste bir kaç hafta geçsin deneyeceğim inşallah

Hoşgeldin fulyacim kolay gelsin

Begüm nasılsın canım aklım sende kaldi

Tarafım tarafından denenmiş etkili bir liste bir kaç hafta geçsin deneyeceğim inşallah

Abla napiyosun? Direncin kirilmisken bırakma sakın sporu da diyeti de, bu hafta senden 96.9 bekliyorum bilesin

Şimdi uyarı yollayacaktım sana

Site kurallarına uymayan şiddette meyilli mesajlarından dolayı

Ama mali 1 g yağ 9 kalori, protein 4 kalori ben yağdan cekiniyorum
Kalori hesabı tarih oldu kuzum artık aldığın besinin kalitesi önemli.içinde gluten olan besinler vücudun yanlış çalışmasına sebep oluyomuş bu da hastalıklara neden oluyomuş.yani benzinle çalışan arabaya mazot koyarsan araba bozulur Canan teyze öyle diyo.Ben karataya başladığımdan beri ne grip ne başka bişey geçirdim.normalde yaz kış burun akıntısıyla gezerim o bile yok iki senedir.

Kuzu yok zaten karbonhidrati katmadim içine. Sebze protein ağırlıklı beslenme mantıklı ama yağ a karşıyım bilmiom

Yağ denince ekmeğe surmek geliyor bana ama o sebeble yemiyorum ama gerektiği kadar alıyorumdur

Kuzu yok zaten karbonhidrati katmadim içine. Sebze protein ağırlıklı beslenme mantıklı ama yağ a karşıyım bilmiom
Eti yağıyla yemek gerek bak az önce söyledi canan teyzem.proteini yağla birlikte yemezseniz vücuda faydası olmaz didi.ben onun yalancısıyım.Ben etin yağından nefret eden biriyim ama artık yağıyla yiyiorum mecbur

Yağ denince ekmeğe surmek geliyor bana ama o sebeble yemiyorum ama gerektiği kadar alıyorumdur
yok ben misal verdim kendimden. hepfit şok olmuştu ben tereyağını kaşıklayıp yiyorum diyince
Tereyağında yumurta yiyince de alırsın o yağı vücuda,salatadaki zeytinyağından da sıkıntı yok yani

Ayyy yok ya, kardiyolog arkadaşlar çok kızıyor o kadına o yüzden belki de çok ciddiye alamıyorum karatayi

Ayyy yok ya, kardiyolog arkadaşlar çok kızıyor o kadına o yüzden belki de çok ciddiye alamıyorum karatayi
Ben sıkı takipçisiyim valla.Kadın ne dese amerikan sağlık örgütü onaylıyo kız.Kitapları Harvard üniversitesine girdi.Sen bakma bizim Türkiye'de onu karalamaya çalışanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…