Ay yok öyle bisey demem, kimseye demem
Ben 30 yaşında, çocuksuz(Henüz cesaret edemedim yapmaya),ankara da kamuda çalışıyorum haaa gördün mu geçmişte bilmiyorum 2 tane kedim var.
herkese mutlu pazarlarrrr
ben bugün de kahvaltıdan sonra dolap düzeltmeye devam ediyorum. gardrobumun raflarındaki tüm kıyafetleri indirdim yeniden düzenliyorum. bahaneyle hem elden geçiyorlar darlar genişler.... hem de düzenleri bozulmuş tekrar düzene giriyorlar. iyi oldu yani bahaneyle
ev işleriyle uğraşmaktan alışverişe çıkmayacağım. artık yarın işten gelirken alırım birşeyler. dolap boş malumneyse sütçü geldi en azından süt aldık. komşudan da maya. yoğurt mayalanacak yarın sabahı öğleni bir şekilde hallederim. artık idare edeceğiz napalım. salata malzemesi de yok evde. olmayınca zor oluyor. alışmışız öğünlerin yanında ota çöpe domatese
Ahucum annemdeyim, bugün günü var
Temizlik hazırlık bitti anca oturduk misafirleri bekliyoruz
Akşama donucem eve
bünyeye göre degişsede ortalama 2 kilo kajum ...
Bi diyetisyen kızımız vermişti bana birçak haftada hızlı kilo vermek istendiğinde yahut kilo durdugunda , yeni alınmış kiloda yapılabilir ..
Gerek yok ki ...takır takır veriyorsun .
Bi tıkanma hisserdersen yap bence
Tabi ki beklerim muhakkakhepfit ankaradamisin sen konya ankar arası hızlı trenle iki saat oldu. Şu hedefime ulasiyimdaa şenle bi kahve icelim
Hoşgeldin fulyacim kolay gelsin
Begüm nasılsın canım aklım sende kaldi
Tarafım tarafından denenmiş etkili bir liste bir kaç hafta geçsin deneyeceğim inşallah
Tamam kuzu öyle yapayım, bi sabirsizim ya hayirlisi
Tabi ki beklerim muhakkak
Kalori hesabı tarih oldu kuzum artık aldığın besinin kalitesi önemli.içinde gluten olan besinler vücudun yanlış çalışmasına sebep oluyomuş bu da hastalıklara neden oluyomuş.yani benzinle çalışan arabaya mazot koyarsan araba bozulur Canan teyze öyle diyo.Ben karataya başladığımdan beri ne grip ne başka bişey geçirdim.normalde yaz kış burun akıntısıyla gezerim o bile yok iki senedir.Ama mali 1 g yağ 9 kalori, protein 4 kaloriben yağdan cekiniyorum
Kalori hesabı tarih oldu kuzum artık aldığın besinin kalitesi önemli.içinde gluten olan besinler vücudun yanlış çalışmasına sebep oluyomuş bu da hastalıklara neden oluyomuş.yani benzinle çalışan arabaya mazot koyarsan araba bozulur Canan teyze öyle diyo.Ben karataya başladığımdan beri ne grip ne başka bişey geçirdim.normalde yaz kış burun akıntısıyla gezerim o bile yok iki senedir.
Yağ denince ekmeğe surmek geliyor bana ama o sebeble yemiyorum ama gerektiği kadar alıyorumdurVücuda sağllıklı yağ girmeyince karbonhidrata saldırıyomuşuz.sonra da kısır döngüye giriyomuşuz.yağ yenmediği zaman damarlarda hasar oluşuyomuş.Yağ yemeyenlerde damar tıkanıklığı ve kalp krizi riski,yağ yiyenlere göre daha yüksekmiş canım.Ben 111 kilodan bu kiloya kahvaltılarda tereyağ,kaymak ve zeytinyağı yiyerek indim ki ben tereyağını kaşık kaşık yerim kahvaltıda.yağ yediğinde daha kolay kilo veriliyo
Eti yağıyla yemek gerek bak az önce söyledi canan teyzem.proteini yağla birlikte yemezseniz vücuda faydası olmaz didi.ben onun yalancısıyım.Ben etin yağından nefret eden biriyim ama artık yağıyla yiyiorum mecburKuzu yok zaten karbonhidrati katmadim içine. Sebze protein ağırlıklı beslenme mantıklı ama yağ a karşıyım bilmiom
yok ben misal verdim kendimden.Yağ denince ekmeğe surmek geliyor bana ama o sebeble yemiyorum ama gerektiği kadar alıyorumdur
Eti yağıyla yemek gerek bak az önce söyledi canan teyzem.proteini yağla birlikte yemezseniz vücuda faydası olmaz didi.ben onun yalancısıyım.Ben etin yağından nefret eden biriyim ama artık yağıyla yiyiorum mecbur
yok ben misal verdim kendimden.hepfit şok olmuştu ben tereyağını kaşıklayıp yiyorum diyince
Tereyağında yumurta yiyince de alırsın o yağı vücuda,salatadaki zeytinyağından da sıkıntı yok yani
Ben karatayla ılgili bi şey biliyorum kadın adana kebap yemeyin demis .kebapcidan çıkarken yakalanmışAyyy yok ya, kardiyolog arkadaşlar çok kızıyor o kadınao yüzden belki de çok ciddiye alamıyorum karatayi
Ben sıkı takipçisiyim valla.Kadın ne dese amerikan sağlık örgütü onaylıyo kız.Kitapları Harvard üniversitesine girdi.Sen bakma bizim Türkiye'de onu karalamaya çalışanlaraAyyy yok ya, kardiyolog arkadaşlar çok kızıyor o kadınao yüzden belki de çok ciddiye alamıyorum karatayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?