Sagol canim sen de yaparsin.İlk 3 hafta kendi kendime diyet yaptim guya ful kacamak her gun dondurma misafirlikte her seyden yiyip evde diyet yap disarda diyet yapma tatlilari gotur seklinde..sonra buraya gelince once bi diyet günlüğü grubuyla basladi-ki benim icin donum noktasi orasiEvet iradene hayran kaldım
Ekimden bu yana bu kadar kilomu verdinSagol canim sen de yaparsin.İlk 3 hafta kendi kendime diyet yaptim guya ful kacamak her gun dondurma misafirlikte her seyden yiyip evde diyet yap disarda diyet yapma tatlilari gotur seklinde..sonra buraya gelince once bi diyet günlüğü grubuyla basladi-ki benim icin donum noktasi orasi- sonra takim derken 16 ekimden beri oglumun dogum gununde serce parmak yarisi kadar pasta disinda diyet bozucu bisey yemedim :) zamanla oluyor.
Dikkat et yediklerine kuzum
Oyy efserim bırakmam çenii mortimmBırakma beni
tamam hafi yıkada gel canımKızı yıkamaya gidiyorumkendimi yemeye vermemek için sonra yine burdayım
Icmedim canim corba 1 kabak disi cok azck ici 1 kase yogurtOlabilir şehriye çorbası da varya en iyisi kabak ye
Ekimden bu yana bu kadar kilomu verdin
25 eylulde 85.1 ile basladim.doyet gunluklerine 16 ekim sabahi 82.3 ile girdim takima da 20 ekimde 81.3 ile girdim.Sporu duzenli yapmadim bazen haftada 1 gun yaptim bazen her gun fazlaca yaptim bolgesel olarak cok calismadim henuz ayda yilda bir ip atlarim evim pek musait degil.Leslie yapmaya calisiyorum artik ama mesela 2 gundur yapamamistim memleketteydim rwhl olurum 2 gun agrim olur yapamam oglum huysuz olur bibyerim agrir yapamam.sarkma yok hic.eskiden de sıkı degildim su anda da oyle ama sarkma degil.bi sezaryen gobegi iste..matematik61 spor la aran nasıl sarkma falan oldumu
Kilon 85 hedefin 75 mis ben 25 eylulde 85.1 ile basladigimda-ki 3 haftasi ful kaçamak- 24 kasimda 74.8 olmustum 2 aydaEkimden bu yana bu kadar kilomu verdin
25 eylulde 85.1 ile basladim.doyet gunluklerine 16 ekim sabahi 82.3 ile girdim takima da 20 ekimde 81.3 ile girdim.Sporu duzenli yapmadim bazen haftada 1 gun yaptim bazen her gun fazlaca yaptim bolgesel olarak cok calismadim henuz ayda yilda bir ip atlarim evim pek musait degil.Leslie yapmaya calisiyorum artik ama mesela 2 gundur yapamamistim memleketteydim rwhl olurum 2 gun agrim olur yapamam oglum huysuz olur bibyerim agrir yapamam.sarkma yok hic.eskiden de sıkı degildim su anda da oyle ama sarkma degil.bi sezaryen gobegi iste..
Sagol canim darisi isteyen herkesin basina..hayal gibiydi :)Maşallah canım ne güzel kilo vermişsin toplamda
Hafta sonları böyle oluyor Dostum. Kahvaltı geç oluyor öğle yok oluyor:)beğendim kioglen olsaydi daha iyiydi
Bas bas karbonlari mideyeee bidaha mi gelecen dunyayaaaAy ben bugün bi açlık hissediyorum, karnım gurulduyor
Bi neskafe iceyim, bi de su iceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?