yok canımTamamdır
Acaba takip edenlermi diye düşünmüştüm
geleneksel bir Türk klasiği
var canım ... tıbben açıklaması da var da ..bizim nineler ..kız olacaksa annenin güzelliğini alıyor diyorlar ona
işte benim oğlum da çok çirkin oldum ..et benlerim çıktı onlarca yüzümde
şiştim ... burnum çok miniktir söylemesi ayıpoldu sana 2 oda bi salon ama hepsi doğumla beraber geçti gitti ....
sende güzelmişsin demek heee
Ay ama müjde ar diyince istanbul nere agalar repliği ile aniliyor
Cook iyi kalplisinnnGerçek mi diyonama sen yeni aldın, gider ya üzülme anam benden morti olmaz kiyamiyom ki
Cook iyi kalplisinnnkiz Ausencia bu guzel kalplilerin icinde utanıyorum kiz kendimdennn ben olsamm ohhh ben birinci olacam derimmm
Sen iki sıfır öndesinMenüm belli yazayım
Sabah11:00
1 dilim kepek ekmeği
Bir yumurta rafadan
2 dilim kaşar
3 dilim hellim
Tahin pekmez(ekmeğin yarısına sürülmüş)
Dom sal
Öğlen yok
Ara16:30
Bir portakal
Bir kupa biberiyeli çay
Akşam18:00
Yarım kase toğga çorbası
Bir küçük tabak ince fasulye yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Su:2,50 lt
Spor:45 dk leslie3 mil
15 dk cardio
@MiuLego mortimEfser @begum75
Ah bebegim ben ne sofralar ittim sen bi bilsen.. bugunku sofra hicbir sey..cuma gunkuleri de yazmistim gormussundur belkiBende merakla seni bekliyordum bakalım misafirlikte ne yapacak diye
Ben kutu konserve balık sevmiyorum4 günlük başladım ben
Sabah 2 yumurta
Öğlen ton balıklı salata ve yoğurt
Akşam çorba ve yoğurt
Su 2 lt
2 bardak yeşil çay
Ilk iki gün böyle diğer 2 günü müsait zamanda yazayım sen bi başla
ayyy valla okudum o mesajını .... ahhh kuzum kanma bu adaya .... inanma yavruuummmm yazacaktım da , senin savaş stratejine karışmayayım dedim
Olabilir şehriye çorbası da varya en iyisi kabak yeSabah kahvaltida aldim biraz karbon
Ama aksam kabak dolmasinin icini cikartip yicem 1 de yogurt ozaman dengelwnmezmi
Nerdesin sen mortimmmSen iki sıfır öndesin
olsun mortim toparla kendinii pztsiye zımba gbi ol diyetini yap sporunu yap benim gbi mortin bulaman vallakine bakBen de canım sıkıldıkça yemek yiyorum bunu fark ettim
Menümün geneline bakınca her zamanki günlere göre iyisabah çozuttum biraz akşam öğlen toplattık
Evet iradene hayran kaldımAh bebegim ben ne sofralar ittim sen bi bilsen.. bugunku sofra hicbir sey..cuma gunkuleri de yazmistim gormussundur belki
Bırakma beniolsun mortim toparla kendinii pztsiye zımba gbi ol diyetini yap sporunu yap benim gbi mortin bulaman vallakine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?