Sagol saydiniminsanlik sende kalsinkalbin ne güzel canım keşke anlayan bir kv.den olsaydi
Amaan sizde miudan amma korkuyonuz haa
Neyse yinede duymasin
Haftaya mortiligi bende
Yatmiycam gece gunduz spor yapicam
Miu beni yiyemez
Yedirmem kendimi
@MiuLego
Lahmacuncu adaaaaaAyyyyy neler buldum bennnnnnn
2 vaaar
3 bile vaaaarama 3 olan küçükmüşşşş
@ada81
Hepsi ada lahmacun diyince çıkıverdi
Ayyyyy neler buldum bennnnnnn
2 vaaar
3 bile vaaaarama 3 olan küçükmüşşşş
@ada81
Hepsi ada lahmacun diyince çıkıverdi
Gel seninle 52 mortisi olalım bende 52 olmak istiyorum. Şimdi kaç kilosun
Ama flower bak menulerime hicccc bir gram bile kacamagim fazlam ekstrem biseyim olmadi yaaaHande sendeki performans bende olsa tüm takımla morti, orti, allah ne verdiyse olurdum :)
Allaha havale et canımSagol saydinim
Ben bana ettiklerini unutmasaydim coktan birimuz mezarlik olurdu
Tamam size iyi kapışmalar
Aynen oyle.Fazla havale ettim heralde devriliverdiAllaha havale et canımKul bilmezse de Allah bilir
Aynen oyle.Fazla havale ettim heralde devriliverdi
Ya olmaz ama ben 62 yim bu adil olmaz kız. Neredeyse 4 kg var.Tamam!!
En son perşembe bakabildim tam 58 idim, ok seninle 52 Mortisi olalım ilk 52.0 ı gören kazansın :)
,Ama flower bak menulerime hicccc bir gram bile kacamagim fazlam ekstrem biseyim olmadi yaaa
Sağol canımTamam size iyi kapışmalar
zamanYa olmaz ama ben 62 yim bu adil olmaz kız. Neredeyse 4 kg var.Başka bi yol çare bulmamız lazım. Olmadı sen bekle 58 de ben 58 olunca başlayalım nasıl fikir ama
Ya olmaz ama ben 62 yim bu adil olmaz kız. Neredeyse 4 kg var.Başka bi yol çare bulmamız lazım. Olmadı sen bekle 58 de ben 58 olunca başlayalım nasıl fikir ama
Ben varım canım 62.5 :)Kızlar 50 kiloların sonunda ya da 60 başında olup 50 şerin başına düşmek isteyen kim var takımda?(hepfit ve ben dışında)
Kendime morti arıyorum
Canimsin kuzum.Benim pis bir huyum var.Eger menumu fazla yaparsam bozarim.Az tutmamin sebebi bu.Cok kati davraniyirum cunku kendi totomun huyunu biliyorum.Evet takip ediyorum seni hep, ben o kadar az yiyerek duramam, ben normal yiyeyim, az az ama düzenli vereyim diyorum çünkü aksi metabolizmama yaramıyor,ama sana hayranım o ayrı..
,
Kizzz son 2 gundur bana sosyal medyadan satasiyodi.Deli gibi bildigin.Ergenlikte gibi.Benim bi instagram hesabim ver bide burasi.Ama yasi 57 kadinin cok aktiff cok faal bi gor.bi paylasim yapiyo sanarsin sevgilisiyle kavgali laf sokuyo gibiay tovbe Estafurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?