Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam!!
En son perşembe bakabildim tam 58 idim, ok seninle 52 Mortisi olalım ilk 52.0 ı gören kazansın :)
Ya olmaz ama ben 62 yim bu adil olmaz kız. Neredeyse 4 kg var. Başka bi yol çare bulmamız lazım. Olmadı sen bekle 58 de ben 58 olunca başlayalım nasıl fikir ama

Evet takip ediyorum seni hep, ben o kadar az yiyerek duramam, ben normal yiyeyim, az az ama düzenli vereyim diyorum çünkü aksi metabolizmama yaramıyor,ama sana hayranım o ayrı..
Ama flower bak menulerime hicccc bir gram bile kacamagim fazlam ekstrem biseyim olmadi yaaa
,

Ayyy okudum ben onu ... yazacaktım da unuttum . 100 gr la yendim yazmıştı ...bi de hava atmıştı

cakil80 canommm verdiğiniz kilonun yüzdesi önemli ... bu durumda kazanan sarayca oluyordur ... hesaplamadım ama kilo farkınız çok .

Ahhaahhaaa :)
O zaman ilk tam 6 kiloyu veren kazansın. Bir de sen benden daha çabuk veriyorsun anladığım kadarıyla, ama ok, sen de tamam dersen 6 tam kiloyu ilk veren kazansın

Ya olmaz ama ben 62 yim bu adil olmaz kız. Neredeyse 4 kg var. Başka bi yol çare bulmamız lazım. Olmadı sen bekle 58 de ben 58 olunca başlayalım nasıl fikir ama
zaman

Ahhaahhaaa :)
O zaman ilk tam 6 kiloyu veren kazansın. Bir de sen benden daha çabuk veriyorsun anladığım kadarıyla, ama ok, sen de tamam dersen 6 tam kiloyu ilk veren kazansın

Evet takip ediyorum seni hep, ben o kadar az yiyerek duramam, ben normal yiyeyim, az az ama düzenli vereyim diyorum çünkü aksi metabolizmama yaramıyor,ama sana hayranım o ayrı..

,
Canimsin kuzum.Benim pis bir huyum var.Eger menumu fazla yaparsam bozarim.Az tutmamin sebebi bu.Cok kati davraniyirum cunku kendi totomun huyunu biliyorum.

ay tovbe Estafurullah
Kizzz son 2 gundur bana sosyal medyadan satasiyodi.Deli gibi bildigin.Ergenlikte gibi.Benim bi instagram hesabim ver bide burasi.Ama yasi 57 kadinin cok aktiff cok faal bi gor.bi paylasim yapiyo sanarsin sevgilisiyle kavgali laf sokuyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…