- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben varım canım 62.5 :)
Acıkmışsındır sen ya kiyamamm3 mil leslie 45 dk
15 dk bolgesel spor
10 dk dans oryantal + zumba
Sporumda yaptm
Hande kahkaha attim Allah hayrini versinAynen oyle.Fazla havale ettim heralde devriliverdi
sCanimsin kuzum.Benim pis bir huyum var.Eger menumu fazla yaparsam bozarim.Az tutmamin sebebi bu.Cok kati davraniyirum cunku kendi totomun huyunu biliyorum.
Olur çok da güzel olur vallaCanım ben sen sarayca 6 kilo kapışması yapalım mı?
İlk tam 6 kiloyu veren kazansın!
:)
Yani 0.02 gibi bir yenilgin var
Ayyy okudum ben onu ... yazacaktım da unuttum . 100 gr la yendim yazmıştı ...bi de hava atmıştı
cakil80 canommm verdiğiniz kilonun yüzdesi önemli ... bu durumda kazanan sarayca oluyordur ... hesaplamadım ama kilo farkınız çok .
Ayyy sorma ya hem hastaneye goturuyorum hemde icimden eeeeee eden buluyo zaar diyorumHande kahkaha attim Allah hayrini versin
Bugün foto cektim suan ki goruntum ay çok kötüydü bakamiyorum bi de 70 olunca atacagim fark en iyi fotolarda görünüyorBu gun ikimzde pizza yemisz ama bnmki 1 dilim tb ekmeği uzerine
Oncesi derken anlamadim
Bu hafa sen 1 kg alsan aslında esitlenirizAhhaahhaaa :)
O zaman ilk tam 6 kiloyu veren kazansın. Bir de sen benden daha çabuk veriyorsun anladığım kadarıyla, ama ok, sen de tamam dersen 6 tam kiloyu ilk veren kazansın
zaman
Ben çekirdeği sanki elimden alacaklsrmis gibi paket bitene kadar yerim onun için hiç bulasmiyorumAynen bi yersem duramam biliyorum cunku
Ayniyiz hemen hemen. Bende 62.1 cuma kilomBen varım canım 62.5 :)
Hadi yaa. Nasil oluyor o eflalim de yapmisti sanirim. Arinmaya cok ihtiyacim var su anPatates detoksu bende çok işe yaradı bir gün yaptım 2.1 gitti canım aramızda
Ay masum bende birazdan hazırlık yapacağım 4 günlük yapıyorum. Şu an karnım gurulduyor sanırım nefesimde kokuyor. Bu iyi bişey tabiayy kahvaltı tabaklarini yikamistim şimdi içlerine kahvaltiliklari doldurdum
anam ağzımin suyu aka akabiliyorum bir lokma peynir Atsam ekmek arasına dönecek
ama sabah 1 kilo peynir gömerim sanırım haha
ne kadar gereksiz hareketlerKizzz son 2 gundur bana sosyal medyadan satasiyodi.Deli gibi bildigin.Ergenlikte gibi.Benim bi instagram hesabim ver bide burasi.Ama yasi 57 kadinin cok aktiff cok faal bi gor.bi paylasim yapiyo sanarsin sevgilisiyle kavgali laf sokuyo gibi
PizzamiMenumu yazım
10.00
4 tane burgu peynir
20 gr yufka ekmek
Domates salatalık
3 tane zeytin
Saat 13.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
Saat 17.00 da arkadasa gittim pişman oldum
2 tane mini pizza şu küçücük olanlardan
Bol çay içim dışı çay oldu
Saat 22.30
1 kupa hazır çorba
Yemek yemeği unuttum çünkü
Sporum
45 dakika yürüyüş =112.5 puan
2 saat yeşillik yıkamak sayılır mi benim koptu resmen sanki yuruyusten daha çok onda kalori yaptım gibi geldi ayakta durmaktan ama yarına hazırım
@MiuLegoSarayca
70 ler ekibim @Melegiimm22Esra_4378 Öncesini paylastim 70 kiloya inince de paylasacagim hazır olun bu arada sizin de önceleri görelim fark anca foto da anlaşılıyor ayna da ise yaramıyor
Canina mi yazik degil ya. Oglu tutsun birini yaptirsin. Hasta demekki o kadinAda yapmayacağım dedim ama dayanamıyorum gelen tiksinerek çıkıyor evden gidiyorum cocuklarimi tuvaletini afedersin bahçeye yaptiriyorum orada giydigimiz çorapları eve gelip çöpe atıyorum gitsem öyle gitmesem öyle camdan dışarı görünmüyor 4 5 saatte 3 cam silebildim bir zaman 7 su yaptım heryer eşya nerde ne gorurse alıyor bilmiyorum sonu ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?