Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkes farklı oluyor, önemli olan kendini bilmek, ben de çok az tutunca geriliyorum, aklım yemeğe gidiyor, motivasyonum düşüyor o yüzden daha az hedef her hafta, daha uzun süre bana daha iyi uyuyor..
Canimsin kuzum.Benim pis bir huyum var.Eger menumu fazla yaparsam bozarim.Az tutmamin sebebi bu.Cok kati davraniyirum cunku kendi totomun huyunu biliyorum.
s

Yani 0.02 gibi bir yenilgin var cakil80 hanım bak ben hava atıyor muyum.

bu hafta diyeyim sana fena geliyorum. Pizza yemeye devam et sen

Menucuk
Sabah pastırmalı yumurta peynir 4 zeytin karışık yeşillik 1 yk kadar acı sos 2 dilim siyez

Öğle yarim nar bikac çiğ badem yoğurt

Akşam 3 köfte bol salata 3 yk yoğurt

ada81
Benim spor cuk oldu seninkinin yanında 35dk felan leslie yapabildim.avmdeydim bebelere ayakkabı vs derken.gelincede 3 bebe yedir yıka kurula giydir yatır.vakit kalmadi.

ayy kahvaltı tabaklarini yikamistim şimdi içlerine kahvaltiliklari doldurdum
anam ağzımin suyu aka aka biliyorum bir lokma peynir Atsam ekmek arasına dönecek

ama sabah 1 kilo peynir gömerim sanırım haha
Ay masum bende birazdan hazırlık yapacağım 4 günlük yapıyorum. Şu an karnım gurulduyor sanırım nefesimde kokuyor. Bu iyi bişey tabi

Kizzz son 2 gundur bana sosyal medyadan satasiyodi.Deli gibi bildigin.Ergenlikte gibi.Benim bi instagram hesabim ver bide burasi.Ama yasi 57 kadinin cok aktiff cok faal bi gor.bi paylasim yapiyo sanarsin sevgilisiyle kavgali laf sokuyo gibi
ne kadar gereksiz hareketler
yaşının insani olmali insan

Pizzami

Ben hiç pantolon giymiyorum ama kilolu oldugum etmektense belli sen benden zayıf duruyorsun ben 1.55

Ausencia kız adanın menüleri mi çıkardın haha alemsin yaweb
bugün gördüm pide yemiş birşey demedim desem diyecek , canım hafta sonu pide günüm diye @ada81 gerçi ölçülü yiyince sorun olmaz sanırım ama ben beyaz un hiç yemiyorum çok acikiyorum

Shut Up canım neden kv götürdün diyemiyorum bende senin gibiyim ya ama bu huyumdan nefret ediyorum; (
benim kv pek aktif sosyal medyada hiç bir foto ma yorum yapmaz çok lazım sanki

Canina mi yazik degil ya. Oglu tutsun birini yaptirsin. Hasta demekki o kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…