Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay masum bende birazdan hazırlık yapacağım 4 günlük yapıyorum. Şu an karnım gurulduyor sanırım nefesimde kokuyor. Bu iyi bişey tabi

salata yaptım
patlıcan kaba koydum akşam için
beslenme hazırladım
ödem çayı yaptım
bulaşıkları yerleştirdim
ayyyyy bitmiyor işler saraycam

sabah daha erken çıkcaz artık evden
eşim 9 da başlıyordu, 8:30 oldu mesaisi bende daha erken basliycam malesef

Kizzz benimkide oyle
Benim gonderimi falanbegenmez
Ama aklimda cook seytanca dusunceler var ha
Bunun hesaplari ben actim.Bigun gireym face diyirum yazayim duvara kimin icin ne dusunuyosa tabi kendi dilinden.Mesa en yakin arkadasi icin koyden geldin entariyle seni ben adam ettim ben ogrettim giyinmeyi yazsan ne olur sence
Korkmuyoda benden beee

Ne kadar yıkadın öyle

Akşam yemeğini saat kaç gibi yiyorsun mortim. 5 gibi mini pizza yerine salata yumurta peynir yeseydin arkadasinda

Ama olacak mortim ben sende ilerleme görüyorum. Var mı eksi bu gün
Bakmadim ama kilo almadigimdan eminim dün yemedim çünkü. Arkadaş bi dolu pasta almış bunlarda pastane Pizzasi şu minicik olandan. Ona demiştim ben bişey yemiyor diye ama dinlememis insanlarda nasıl bir intibam varsa hicbirsey yemedim diye bide söylendi. Normalde işten eve 20.30 gibi geliyorum 21.00 da yiyorum. 3 bağ roka 2 bağ marul 3 bağ maydanoz 2 bağ reyhan 1 bağ dereotu 1 bağ yeşil soğan hepsini tek tek yıkayıp kuruttum kutulara yerlestirdim. Diyetisyen geç yemek yediğim için 5 de ara öğün koymuştu gece saldirmayim diye bi de akşam sebze daha iyi aslında hazmı da kolay

Kizzz kıtlıkmi cikti o ne yesillik oyle

Ayyy hande boşver canım
uğraşma hiç

Kötü olmuş ya sabah yarim saat çok değerli neyse sen bir şekilde halledersin. Insan nelere alışmıyor ki

Canım insanlara kararlı olduğunu göstermelisin. Bir süre sonra alışacaklar. Yapilan küçücük kaçamaklar tüm emekleri yerle bir ediyor maalesef.

Bu arada tek tek neden yıkadın. Sirkeli suda 10 dk bekletip 2. Defa yıkasan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…