- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Eki Görüntüle 2089927
ben nilişkomu özledimnehirnil111
keşke gitme kal diyeydim
Allam nolur pazartesi çabuk gelsin kavuşalım
Eki Görüntüle 2090614 Bayılıyorum buna
Gecmis olsun diyen miuydu ama su an benimde demem vacip oldu
Gecmis olsunmuscoril yeter zaten baska ne alican onun yaninda
Çok özlendiniiiiiz
Dünün menülerini toplayayım işe gidince
Tertemizdir ki
Ben yoktum ama sizin menüler mistir missss
Dimiii
Bende buradayım ruhum yatakta kalmış gibi
Günaydıııııınnnnnnnn
Haftasonu geçti üstümden tank gibi
İşte geldim burdayım
Günaydın kuzu
günaydınnn kızlar
sabah kalktımm lesile yapmaya amaaa yapamadım
boynum tutulmuş çok canım yanıyor
birazdan eczaneye gidip ilaç alıcam
Bak yaaaaa neler çevirdiniz yineee@MiuLego
herkeşler merakta kimleirn ölçüsünü aldın
niye aldınnnn hele bununla ilgili bir yazışmamız var ausla okumalısınnnn
bomba
Hoşbuldum ki ben de özledimhoşgeldin ozlettin
Kuzum nilişkommmmGünaydın hayırlı haftalar herkese@MiuLego Kaptanıma kocaman öpücükler saygılar selamlar begum75 Ballı çörekcik sporlarımı yazayım kavuşup öptüğüme göre
Cuma 1 saat tempolu + 10 dakika normal : 160 point
Cumartesi 1,5 saat tempolu + 45 dakika normal : 270 point
Pazar 45 dakika pilates + 30 dakika leslie + 20 dakika jillian : 305 point
Begum nasilsin naif arkadaşım
En naif en tatlı sensin canım
Ben de izliyorum tlc de ağır yaşamlar, ben de korkuyorum onları görünce kilo almaktanKızlar bir kanal var obez insanları gösteriyor yabancı bir doktor onları tedavi ediyor 270 kilo üzerinde insanlar yataktan kalkamiyanlar bile var zayiflamalarini gösteriyor ben izledikçe hem şok oluyorum hem korkuyorum daha fazla kilo alırmıyım diye hemde hırslanıyorum
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gerçi bazılarınız bilir ama bendeniz 8. takım kaptanı
Anam dün paylaşım alanında okadar çok 7. takım muhabbeti olunca ( bende uzun zamandır yahu bu hatunlar ne yapıyor da şu birincilik tahtına yapıştılar diye düşünüyordum) dedim geleyim bir bakayım şu hatunlara
Valla sırf sabah muhabbetinize bir göz gezdirdim de maşallah ne güzel bol bol sohbet ediyorsunuz
Az gelip bende bir motive olayım belki banada bulaşır dedim
Son 1.5 - 2 aydır çok ağır ilerliyor benim kilo verme durumum ( boyun fıtığı çıktı ve baya zorladı beni ama bakalım bundan sonra inşallah tekrar yürüyüşlerime de dönebilecek kadar rahatlarım)
Şöyle bir kenara ilişmemde sakınca yoktur umarım
günaydın canımmmmSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Anam dün paylaşım alanında okadar çok 7. takım muhabbeti olunca ( bende uzun zamandır yahu bu hatunlar ne yapıyor da şu birincilik tahtına yapıştılar diye düşünüyordum) dedim geleyim bir bakayım şu hatunlara
Valla sırf sabah muhabbetinize bir göz gezdirdim de maşallah ne güzel bol bol sohbet ediyorsunuz
Son 1.5 - 2 aydır çok ağır ilerliyor benim kilo verme durumum ( boyun fıtığı çıktı ve baya zorladı beni ama bakalım bundan sonra inşallah tekrar yürüyüşlerime de dönebilecek kadar rahatlarım)
Merhaba canimmm hatirladin mi beniii bi ara pkolar sayfasinda diyet yapıyordukSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?