Canımnevom kibarımmmmmmmmmmmmNevreste
deynep takımın yaramaz çocuğu deynep yine uyumalarda misin? @deynepnaz
Eki Görüntüle 2090625
aboo miu duymasın
sen sorunu yaptınmı
Hafta içi dikkat edersin mutlaka 100-200 birşeyler giderOyyyy oyyyy mortisininide satmazmis.
Yerimm seniii canım mortim
Nevom battim benn biliyon mu haftasonu okulda eğitim vardı yedimm hemde cizz cozz
@Floweroflife mortime göz koymussun
Bi daha olmasin o benim öyle de kalacak
gel yamacımaaaa aaaa olur mu öyle ben nöbetçi mortiyim.bi ben mortisizim
Siz yapın ben kave içiyom
Bebis nasıl oldu canimSlm kızlar
Ohhh gez kız, keşke ben de gezebilsemOglani anama biraktim gezmelere gidiyom memleketimin carsisini bile özledim
Sana shut up ı kertmedik mi bizbi ben mortisizim
Kuzun nasil olduSlm kızlar
Biraz yaptım daha yapiciiimmm
Kızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışKalk kiztartildin mi sen? Durumlar nasıl?
Bebis nasıl oldu canim
Ohhh gez kız, keşke ben de gezebilsem
Sana shut up ı kertmedik mi biz
Canım sabah 1 pattis yoğurt öğle aynı akşam aynı ve 3 litre su butmeliHadi yaa. Nasil oluyor o eflalim de yapmisti sanirim. Arinmaya cok ihtiyacim var su an
cok gecmiş olsun.Kızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Hava makinası al canim eve ventolin kullan ayyy çok geçmiş olsun biz yeni atlattik dikkat etKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
sporunu diyceğime sorumu demişim
neyseki akıllı kadınsın anladın beni
yap yap kalanınıda yapara verme
Kızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Oğlu tutar canım ama kadın gelmez o eve herşeye karışır kadın kaçar giderCanina mi yazik degil ya. Oglu tutsun birini yaptirsin. Hasta demekki o kadin
sakinlik iyidir
şirket pek bi sakin
sakinlik iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?