- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Yaa kaç oldun kiMunzevi Zencefil
Portakalimmm ordegimmm giremedim hiç çok yoğun geçti haftasonu.
Etiketlemissin beni..
Ben battim kizzz şu artidayim hemde hatri sayılır..
Cumaya çok umutlu değilim.
kuzuşum gel ben seni aşka boğayımyeter artık tamam mı
gözümün önünde hep aşk yaşıyorsunuz
bitsin bu işkence
Tabi ki kuzum kaptanım onay verirse seni de bizden birine alalımbana yer var mı ilişsem bi yere.
cuma cumartesi pazar sporum var.bide hergün min leslie yapıyorum yani düzenim var.
evet canım her gün yaptığın sporları yazıyorsun ve ilk sayfada spor puanı var onunla hesaplıyorsunnehirnil111 i etiketliyorsun.
Canım maşaallah senin metan da çok iyi. 4 ayda süper gitmiş25 eylulde 85.1 ile basladim.doyet gunluklerine 16 ekim sabahi 82.3 ile girdim takima da 20 ekimde 81.3 ile girdim.Sporu duzenli yapmadim bazen haftada 1 gun yaptim bazen her gun fazlaca yaptim bolgesel olarak cok calismadim henuz ayda yilda bir ip atlarim evim pek musait degil.Leslie yapmaya calisiyorum artik ama mesela 2 gundur yapamamistim memleketteydim rwhl olurum 2 gun agrim olur yapamam oglum huysuz olur bibyerim agrir yapamam.sarkma yok hic.eskiden de sıkı degildim su anda da oyle ama sarkma degil.bi sezaryen gobegi iste..
acıma ona raki devir onu raki acı yok rakiihaftaya alalım mı seni spor grubuna kuzucum?
rahat ol haftaya ben onu dümdüz edicem
vay vay vay hatunum taşşş yaaaaaaaaaaaaaaaaa
gel yavrum gel hiç acımayacakAha doktorla kapışıcam çok heyecanlandım ayol
sen dur anarşik yaptın beni iyiceeeeeeeyeter artık tamam mı
gözümün önünde hep aşk yaşıyorsunuz
bitsin bu işkence
Nasıl uygun olursa canim derece iddiam yok tabi ama oncedende bilirsin az da olsa ons. Hergun yapardım yine öyle alırsan iyi olur tabi benim içinde düzenli hergun yapıyorum canim sende takip ediyorsun zatenhaftaya alalım mı seni spor grubuna kuzucum?
rahat ol haftaya ben onu dümdüz edicem
vay vay vay hatunum taşşş yaaaaaaaaaaaaaaaaa
dr sporu on numaradır bak diyeyim bende çok yarıştım onunla gizli gizli hahahahAha doktorla kapışıcam çok heyecanlandım ayol
Tabi ki kuzum kaptanım onay verirse seni de bizden birine alalım@MiuLego
Bana yer yok mu ben neredeyim
Eki Görüntüle 2090814
hee acımicak falan diyo baksanadr sporu on numaradır bak diyeyim bende çok yarıştım onunla gizli gizli hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?