Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de kesime gitcem ama 70 lira vermek zoruma gidiyo
Valla parasini sormadim pinar acaba hesap ne olacak
Canım maşaallah senin metan da çok iyi. 4 ayda süper gitmiş
Valla ben de beklemiyodum eflal daha onceki denemelerimde ortalama haftada 1 giderdi hep :) Dogum sonrasi yerlesmemis kilo olmasinin da hızlı gitmesinde etkisi var sanirim.

Valla ben de beklemiyodum eflal daha onceki denemelerimde ortalama haftada 1 giderdi hep :) Dogum sonrasi yerlesmemis kilo olmasinin da hızlı gitmesinde etkisi var sanirim.
taş patlasa 30 40 alsın canım kesim föne.70 lira ulen.keşke anam küçükken benii kuaföre vereymiş çalışmak için .burda paraya para demezdim

Kuzum haftada ortalama bir gitmesi bile süper gerçekten. İte kaka 500 ancak gidiyor benden. O yüzden çok bunaldım ya. Keşke haftada bir gitseydi düşünsene ben şimdi 50 kiloydum hal böyle olunca yolumun uzun olduğunu düşününce bıkkınlık geliyor artık işte yine de yapıcam çare yok. 50 olucam olmalıyım. Kafaya taktım. Nisana kadar 8 kilo giderse anca benden yine 50 olamiycam, 50 olmam için ağustosa kadar diyet yapmam lazım

Çok geçmiş olsun

oyy çok geçmiş olsun kuzucuğuna

Ne saçma bir sözdür bu. Bir erkek karısının parmağında oynamak istiyorsa oynar yoksa hiç bir kadın erkeği parmağında oynatamaz ben buna inanmıyorum. Eşin demek ki değer veriyor sana ve senin isteklerini yerine getiriyor meselenin özü bu aslında.

Ya ben yeşillik yıkarken yemek yemeyi unuttum bu saatte de yemeyim ozaman bu yeşillikler beni öldürecek ne kadar çok almisim bitmiyor
Çakıl bak şikayet ederek söylenerek yaptığın her iş sana daha fazla yük olarak görünür. O yeşilliği yıkarken oh şimdi hepsini bir kerede yıkıyorum, kullanacağım zaman bana kolaylık olacak diye düşünsene mesajlarından gözlemlediğim kadarıyla yazıyorum, içinde bulunduğun şartların negatif yönlerini görüyorsun genelde bu da seni mutsuz ediyor.

Selam hanimlaaaar
Ben kvalidemdeyim akşam katilamayabilirm size, simdi kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa 30 dk spor yapicam insaAllah aksamda eve gidince 3 mil leslie yaparsam gününsporu tamam,

Aslında jilliana baslamak istiyorum 30 gun
Göbek dumduz olsun dambilmi o ismini karitiriyosam duzeltin ondan yok ama bende kucuk siseye su doldururm
Dogum yapmis bi kadinin en buyuk sıkıntısı mincik micnik göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…