- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Valla parasini sormadim pinar acaba hesap ne olacakBen de kesime gitcem ama 70 lira vermek zoruma gidiyo
Valla ben de beklemiyodum eflal daha onceki denemelerimde ortalama haftada 1 giderdi hep :) Dogum sonrasi yerlesmemis kilo olmasinin da hızlı gitmesinde etkisi var sanirim.Canım maşaallah senin metan da çok iyi. 4 ayda süper gitmiş
taş patlasa 30 40 alsın canım kesim föne.70 lira ulen.keşke anam küçükken benii kuaföre vereymiş çalışmak için .burda paraya para demezdimValla parasini sormadim pinar acaba hesap ne olacak
Valla ben de beklemiyodum eflal daha onceki denemelerimde ortalama haftada 1 giderdi hep :) Dogum sonrasi yerlesmemis kilo olmasinin da hızlı gitmesinde etkisi var sanirim.
benimkide gelmedi ama belirtide yokEki Görüntüle 2090815 Ayyy hala gelmedi aynen böyleyim
Kuzum haftada ortalama bir gitmesi bile süper gerçekten. İte kaka 500 ancak gidiyor benden. O yüzden çok bunaldım ya. Keşke haftada bir gitseydi düşünsene ben şimdi 50 kiloydumValla parasini sormadim pinar acaba hesap ne olacak
Valla ben de beklemiyodum eflal daha onceki denemelerimde ortalama haftada 1 giderdi hep :) Dogum sonrasi yerlesmemis kilo olmasinin da hızlı gitmesinde etkisi var sanirim.
Eki Görüntüle 2090815 Ayyy hala gelmedi aynen böyleyim
Çok geçmiş olsunKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
oyy çok geçmiş olsun kuzucuğunaKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Ne saçma bir sözdür bu. Bir erkek karısının parmağında oynamak istiyorsa oynar yoksa hiç bir kadın erkeği parmağında oynatamazEsim haksizliga gelemez... kv diyor ki ada oglumu parmaginda oynatiyor... bende demekki siz kocalarinizi oynatiyorsunuz ki benide kendiniz gibi zannediyorsunuz demistim.... ohhh icimde hic bisey birakmadim herseyi dedim 3 yildirda konusmuyorum kafam rahat
Senin dışında çünkü sen edebi ortimsib, destekçiyiz birbirimize, ben çılgınca kapışacak birini arıyordum oradabenimki de 48 çaktırma
niye benim dışımdabi de miu var o kadar
Çakıl bak şikayet ederek söylenerek yaptığın her iş sana daha fazla yük olarak görünür. O yeşilliği yıkarken oh şimdi hepsini bir kerede yıkıyorum, kullanacağım zaman bana kolaylık olacak diye düşünseneYa ben yeşillik yıkarken yemek yemeyi unuttum bu saatte de yemeyim ozamanbu yeşillikler beni öldürecek ne kadar çok almisim bitmiyor
Senin dışında çünkü sen edebi ortimsib, destekçiyiz birbirimize, ben çılgınca kapışacak birini arıyordum orada
Yaw üzülme hemen, sen benim çooookkkk ortim oldun, çok kaynadı içim, rakip olarak göremiyorum, bir rakip lazım bana, senin de ada be wayt var işte, aynı şey..hah sen de bunun peşinden koşturuyon hastanede
aman diyim
sen yine de yapma
Ekledim fıstıkMenü
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Üç sarma
Öğle
Haşlanmış brokoli pancar marul maydonoz nane ile bol limonlu salata
Akşam
Mercimek çorbası inşallah
@MiuLego mortim @saydin78 ortim @Nefs
30dk egzersiz 90 puannehirnil111
Bende seni çok özledim yaaaaaaSabahçı bi ben varım
Vayt ve efser gibi şuraları temizleyim
Hatta domestoslayım öyle özledim vayt seni
Anananaa Ördek küçücük kalmış ama cumaya tam tersi olabilir evet yiyebilirim canımda ördek çekiyorduoyy fena olmuşsun ördekim
cumaya artı gelmede nilişkom çiğ çiğ yir seni
Eki Görüntüle 2090824 fena takipte seni benden söylemesi
Verirsin canım hiç merak etme2. 'ye hamile kalmadan once vermiştim bi miktar ins bu sefer hepsini verecegim
artı gelirse cumaya menüde ördek yapalımAnananaa Ördek küçücük kalmış ama cumaya tam tersi olabilir evet yiyebilirim canımda ördek çekiyordu@Portakal Sulu Ordek
Eki Görüntüle 2090829
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?