işte canım kv istediği gibi konuşur lafın nereye gittiğini düşünmez bende iade ederimNe saçma bir sözdür bu. Bir erkek karısının parmağında oynamak istiyorsa oynar yoksa hiç bir kadın erkeği parmağında oynatamazben buna inanmıyorum. Eşin demek ki değer veriyor sana ve senin isteklerini yerine getiriyor meselenin özü bu aslında.
İstanbul da bile her semtte yok Hakmar,ben ekmek alırken şekerine değil de karbonhidrat miktarına bakıyorum geneldeooo deynep hanımlar gelmiş hoşgelmiş
anacım bu hakmar ankarada yok görmedim hiç
bende bimden alacagım şeker 0 mış içindeki
ayrıca bütün geçmişi okumuşsun eferim sana
Ama sen böyle yaparsan kendini haklı görür,naza çeker kendini,sözde sana ceza vermek için konuşmaz.eflal, ilk gittim ne konuştu ne sofraya oturdu
artık konuşsa konuşa sofraya getirebildim, sorduğum sorulara cevapta veriyo artık, bitkisel hayattan çıkardımtam olarak yaşama dönmesini bekliyorum
E yani çocuğumu sormayan kişiye ne diye götüreyim ki. Doğru yapıyor eşin. Çocuk söz konusu olunca insan daha farklı oluyor, kendine yapılana yine hadi bir şekilde eyvallah diyorsun bazen ama çocuğuna yapılana göz yumamıyorsun.işte canım kv istediği gibi konuşur lafın nereye gittiğini düşünmez bende iade ederim) onlar istediki ada dışarda kalsın bizim oğlumuz bizimle bir olur olacak diye düşündüler ama öyle olmadı... ben eşime git ara sor derim hep.... ama senin olmadğın yerde benim işim yok der yazın gideriz 15 günlüğüne memlekete sadece 2 saatliğine bir kere uğrar elini öper gelir bu kadar.. giderkende müsaitseniz gelirim der kardeşi oradaydı bu yaz eşim konuşmuyor iyi ozaman ben dönüyorum dedi...
onların istediği ada dışarda dursun ama oğlumuz bizimle kakiri kikiri yapsın istediler...
eşim kızımı dahi götürmüyor 3 yıldır kızımı göremediler... ben götür diyorum hayır diyor gerek yok diyor...zaten kp 3 yıldır bir kez olsun eşime kızımı sormadı kv de son bir yıldır soruyor telde eşimde iyi deyip geçiştiriyor ....
Kuzum haftada ortalama bir gitmesi bile süper gerçekten. İte kaka 500 ancak gidiyor benden. O yüzden çok bunaldım ya. Keşke haftada bir gitseydi düşünsene ben şimdi 50 kiloydumhal böyle olunca yolumun uzun olduğunu düşününce bıkkınlık geliyor artık işte yine de yapıcam çare yok. 50 olucam olmalıyım. Kafaya taktım. Nisana kadar 8 kilo giderse anca benden yine 50 olamiycam, 50 olmam için ağustosa kadar diyet yapmam lazım
Eflal sikilmamak icin arada ara vermeli 3 ayda bir bi ay koruma gibi gecerse sonra baslamasi daha kolay olur sankiSelam hanimlaaaar
Ben kvalidemdeyim akşam katilamayabilirm size, simdi kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa 30 dk spor yapicam insaAllah aksamda eve gidince 3 mil leslie yaparsam gününsporu tamam,
Aslında jilliana baslamak istiyorum 30 gun
Göbek dumduz olsundambilmi o ismini karitiriyosam duzeltin ondan yok ama bende kucuk siseye su doldururm
Dogum yapmis bi kadinin en buyuk sıkıntısı mincik micnik göbek
işte nasıl bir akılları varsa şimdi dışardayım çokta rahatım şükür kafam rahatE yani çocuğumu sormayan kişiye ne diye götüreyim ki. Doğru yapıyor eşin. Çocuk söz konusu olunca insan daha farklı oluyor, kendine yapılana yine hadi bir şekilde eyvallah diyorsun bazen ama çocuğuna yapılana göz yumamıyorsun.
Hayır sen dışarıda olunca ne olacak acaba, ellerine ne geçecek. Bazı insanlar çok cins.
Canım izne çıkınca bu ili hafta rahat takıldım zaten. O mola yetti. Devam etsem ipin ucu kaçacak yoksa. Bakalım belki hızlanır metamEflal sikilmamak icin arada ara vermeli 3 ayda bir bi ay koruma gibi gecerse sonra baslamasi daha kolay olur sanki
Selam miu huuhuuumenü güzel kuzum
sabah kahvaltı yapamasan da ağzına 1 tane falan ceviz atıver emi midene birşeyler girsin
çorbaları neden 2 kepçe falan içiyoruz ki? 1 çorba kasesi yetmez mi?
hamiş menüsü için tertemiz menü bu afiyet olsun ausuma yarasın elifime
ıspanaklı pide mi? 1 derken? ciddi misin? oturup pide mi yedin ada
menü çok hafif güzel kuzum
çorbanın ne çorbası olduğunu da yazalım menülerde
ananaslı taze fasulyeli mis menü misssssssssssssssssss
spor?
10 numara menü kajum
senin diyet menülerin hep sade tertemizdir
Ha ha aynı benim kaynana. Bir kere bu eltime onun hakkında demediğim bir şeyi demişim gibi söylemiş. Eltimde direk bana sordu. Dedim ki söyle ona eflal ağzını bir açarsa yer yerinden oynar ağzımı açtırmasın. O korku ona yetmiş susmuş. Çünkü bende kim hakkında ne dedi biliyorum, eğer ki direk duyayım hakkımda bir şey dediğini, o dedikodumu yaptığı kişilere, sizin hakkınızda da bunları söylüyor haberiniz olsun diyicemAyyy masum yaa boyle yuzlerine guluyo arkadanda laf ediyo ya ifil oluyorum resmen
@MiuLego dün görümceyle çarşıya gittik resim çekip attmıştım bi grubumuz var işte o halamın kızı ayy ne güzel zayıflamışsın bu kadar kısa sürede çok güzel olmuşsun dedi bende zayıflayacam dedi3 beden inmişim kendime kıyafet aldım giydiklerim oluyo şükür çok sevindimm zayıflayıncada bir başka duruyoomuş heee
çook acıktım yaaaasaat 16,15 te yiyecem bekliyorum kedi gibi
Ben bu mesajı yazarken çaldı kapıyı geldibenimkide gelmedi ama belirtide yok
oyy fena olmuşsun ördekim
cumaya artı gelmede nilişkom çiğ çiğ yir seni
Eki Görüntüle 2090824 fena takipte seni benden söylemesi
Anananaa Ördek küçücük kalmış ama cumaya tam tersi olabilir evet yiyebilirim canımda ördek çekiyorduMunzevi Zencefil
Eki Görüntüle 2090829
Neler görüyorum neler
Valla o lafın arkası genelde iyi olmuyo ama morti oldunuz bi kerehee acımicak falan diyo baksana
bu hafta bi geçsin sonra düzene sokacam
boşa eziyet çektiriyon güzelim metana
Sen daha az hayal etmissin kızım emerken totomdan ter akıyor benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?