Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

işte canım kv istediği gibi konuşur lafın nereye gittiğini düşünmez bende iade ederim ) onlar istediki ada dışarda kalsın bizim oğlumuz bizimle bir olur olacak diye düşündüler ama öyle olmadı... ben eşime git ara sor derim hep.... ama senin olmadğın yerde benim işim yok der yazın gideriz 15 günlüğüne memlekete sadece 2 saatliğine bir kere uğrar elini öper gelir bu kadar.. giderkende müsaitseniz gelirim der kardeşi oradaydı bu yaz eşim konuşmuyor iyi ozaman ben dönüyorum dedi...
onların istediği ada dışarda dursun ama oğlumuz bizimle kakiri kikiri yapsın istediler...

eşim kızımı dahi götürmüyor 3 yıldır kızımı göremediler... ben götür diyorum hayır diyor gerek yok diyor...zaten kp 3 yıldır bir kez olsun eşime kızımı sormadı kv de son bir yıldır soruyor telde eşimde iyi deyip geçiştiriyor ....

ooo deynep hanımlar gelmiş hoşgelmiş
anacım bu hakmar ankarada yok görmedim hiç
bende bimden alacagım şeker 0 mış içindeki

ayrıca bütün geçmişi okumuşsun eferim sana
İstanbul da bile her semtte yok Hakmar,ben ekmek alırken şekerine değil de karbonhidrat miktarına bakıyorum genelde

eflal, ilk gittim ne konuştu ne sofraya oturdu
artık konuşsa konuşa sofraya getirebildim, sorduğum sorulara cevapta veriyo artık, bitkisel hayattan çıkardım tam olarak yaşama dönmesini bekliyorum
Ama sen böyle yaparsan kendini haklı görür,naza çeker kendini,sözde sana ceza vermek için konuşmaz.
Sonra ne olur,burnunu sürttüm konuşmadım ,gözünü korkuttum diyerek,artık birşey demez diye hafta sonuna yine çağırırKonuşmazsa konuşmasın ,sen de oralı olma ,illa ki konuşacak.

E yani çocuğumu sormayan kişiye ne diye götüreyim ki. Doğru yapıyor eşin. Çocuk söz konusu olunca insan daha farklı oluyor, kendine yapılana yine hadi bir şekilde eyvallah diyorsun bazen ama çocuğuna yapılana göz yumamıyorsun.
Hayır sen dışarıda olunca ne olacak acaba, ellerine ne geçecek. Bazı insanlar çok cins.

Eflal sikilmamak icin arada ara vermeli 3 ayda bir bi ay koruma gibi gecerse sonra baslamasi daha kolay olur sanki

işte nasıl bir akılları varsa şimdi dışardayım çokta rahatım şükür kafam rahat onlar zannetiler ki ada hemen unutup oyyy anne baba diyecek görmezden gelecek zannettiler ...yok artık herkes ederi kadar....

Eflal sikilmamak icin arada ara vermeli 3 ayda bir bi ay koruma gibi gecerse sonra baslamasi daha kolay olur sanki
Canım izne çıkınca bu ili hafta rahat takıldım zaten. O mola yetti. Devam etsem ipin ucu kaçacak yoksa. Bakalım belki hızlanır metam

Selam miu huuhuuu
Özlendin canım...
Çorba patatezsiz sebze çorbasıydı, evde olmadığımdan dışarda yedim, yer arıyorduk yazdığımda, parttissiz çorba arıyordum..
Bir de o çorbanın yanında bir dilim sebzeli turta yedim(o da patatesiz)

Ayyy masum yaa boyle yuzlerine guluyo arkadanda laf ediyo ya ifil oluyorum resmen
Ha ha aynı benim kaynana. Bir kere bu eltime onun hakkında demediğim bir şeyi demişim gibi söylemiş. Eltimde direk bana sordu. Dedim ki söyle ona eflal ağzını bir açarsa yer yerinden oynar ağzımı açtırmasın. O korku ona yetmiş susmuş. Çünkü bende kim hakkında ne dedi biliyorum, eğer ki direk duyayım hakkımda bir şey dediğini, o dedikodumu yaptığı kişilere, sizin hakkınızda da bunları söylüyor haberiniz olsun diyicem

benimkide gelmedi ama belirtide yok
Ben bu mesajı yazarken çaldı kapıyı geldi

oyy fena olmuşsun ördekim
cumaya artı gelmede nilişkom çiğ çiğ yir seni
Eki Görüntüle 2090824 fena takipte seni benden söylemesi

Anananaa Ördek küçücük kalmış ama cumaya tam tersi olabilir evet yiyebilirim canımda ördek çekiyordu Munzevi Zencefil

Eki Görüntüle 2090829

artı gelirse cumaya menüde ördek yapalım
Eki Görüntüle 2090830

Pek bir güzel olur Portakal sulu Munzevi Zencefil
Neler görüyorum neler Bu hafta güzel bir eksi bekliyorum inşallah hiiiiçççç heveslenmeyin tetikten çekin parmağınızı saydin78 i ekmek arası yapacağız iiiinşallahhh sarı papatya ekmek : D

Kabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....

kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az daha hele dedim sabah ola hayrola ....

kardiyolojiye gittim bugün .

hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarek bi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.

yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

artık yediklerime dikkat edeceğim kısmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…