Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha uykusu pek düzen li olmaz canım sen suyu k3sme herşeyden önce su süt yapıyor. Maşallah gazi falan yoksa .
3 lt kesin iciyorum canim.suyu bazen 4.5 oluyo, evet daha tam.düzenli degil uykulari 4 ay 9 gunluk suan artk.ne zaman duzelir biliyorum, kipramalar acaba gazdan mi diyorum ama gazini cikarityo masaAllah aglamasi mizlanmasida yok, ama gece uyuyo ya kipir kipir sürekli donderiyorum saga sola uyammasn diye yoksa uyaniyo emzigi düşüyo en az yarim saat uğraşıyorum resmen iyice kıpırdamadan uyusun diye
Senin kizinin ne zmana girsi uykusu duzene canim

Hastalık dönemlerini saymazsak canım benim kız 7 ayın sonunda düzene girdi uykusu ondada gece uyanmaları oluyordu ama genelde sallayınca geri uyuyordu.benim kız sessiz ortamda uyuyamaz cnm keşke sende öyle alıştırsaydın

Bu sestede uyuyo sessizliktede
Kipirdamadan deliksiz uykuya uyuduktan 1 saat sonra geciyo bazen cidden abartmıyorum 1. 1.5 saat kiprasiyo uyurken
Senin bebeginde olmadimi hic
Bi benm.bebemmi cins
Buda sallarsam uyuyo geri
Ama 3 saat sonra geri uyaniyo emmeye
Emiyo geri uyuyo

Saat baya geç olmus ya çocukları anca unuttum tam yapcaz oğlan tost istedi babası sagol sun ben yapiverdi mis gibi yediler tabi ben gormedimde kokusu geliyor yani
Şuan yatmak üzereyim çok acıktım koca bir tost yapıp YEMEDİM TABI kocaman bir bardak süt işittim tarçın ektim üzerine ohh mis 5 sayfa geçmişim var hemen okuyup yatıyorum ins.

Tarhana çok süt yapıyor ama ekmek falan yemem çorba yeşillik yaparım bende

Bende birazdan yatacam inşaAllah kiz yeni uyudu
Bende com aciktim ama bise yiyip icmicem
Su ictim sadece
Suan iyi bi kilodaym 100 gr alasm bile yok

Canim ya zor evet ama ne yapalım böyle buyucez play şifa versin

Gunaydin kizlaar,
Cok pis imtihan olucam.ya bu gün misafirlige gidicemm millet tıkınirken kizi emzirmeye girecem inşaAllah az kalorili bise olur yicekler arasnda
Bide persembe gunu benim misafirm var aksam yemekli
Hemde persembe aksami ertesi günü tarti
Allah'ım nolur sen nefsime hakim olmama yardim et. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…