- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
3 lt kesin iciyorum canim.suyu bazen 4.5 oluyo, evet daha tam.düzenli degil uykulari 4 ay 9 gunluk suan artk.ne zaman duzelir biliyorum, kipramalar acaba gazdan mi diyorum ama gazini cikarityo masaAllah aglamasi mizlanmasida yok, ama gece uyuyo ya kipir kipir sürekli donderiyorum saga sola uyammasn diye yoksa uyaniyo emzigi düşüyo en az yarim saat uğraşıyorum resmen iyice kıpırdamadan uyusun diyeDaha uykusu pek düzen li olmaz canım sen suyu k3sme herşeyden önce su süt yapıyor. Maşallah gazi falan yoksa .
Hastalık dönemlerini saymazsak canım benim kız 7 ayın sonunda düzene girdi uykusu ondada gece uyanmaları oluyordu ama genelde sallayınca geri uyuyordu.benim kız sessiz ortamda uyuyamaz cnm keşke sende öyle alıştırsaydın3 lt kesin iciyorum canim.suyu bazen 4.5 oluyo, evet daha tam.düzenli degil uykulari 4 ay 9 gunluk suan artk.ne zaman duzelir biliyorum, kipramalar acaba gazdan mi diyorum ama gazini cikarityo masaAllah aglamasi mizlanmasida yok, ama gece uyuyo ya kipir kipir sürekli donderiyorum saga sola uyammasn diye yoksa uyaniyo emzigi düşüyo en az yarim saat uğraşıyorum resmen iyice kıpırdamadan uyusun diye
Senin kizinin ne zmana girsi uykusu duzene canim
Bu sestede uyuyo sessizliktedeHastalık dönemlerini saymazsak canım benim kız 7 ayın sonunda düzene girdi uykusu ondada gece uyanmaları oluyordu ama genelde sallayınca geri uyuyordu.benim kız sessiz ortamda uyuyamaz cnm keşke sende öyle jjjjjjjim ujuuuu alıştırsaydın
Tarhana çok süt yapıyor ama ekmek falan yemem çorba yeşillik yaparım bendeAfiyet olsun ben de tarhanayı tek geçerim çorbada. Çarşamba perşembe akşamları karbonlu şeyler yasak dikkat et. Tartıyı etkiliyo çünkü yoksa kaptan merdaneyi çıkarır zulasından
Sebze ağırlıklı beslen o günlerde şişirmicek şeyler kuzum. Afiyet olsun tekrardan
Bende birazdan yatacam inşaAllah kiz yeni uyuduSaat baya geç olmus ya çocukları anca unuttum tam yapcaz oğlan tost istedi babası sagol sun ben yapiverdi mis gibi yediler tabi ben gormedimde kokusu geliyor yani
Şuan yatmak üzereyim çok acıktım koca bir tost yapıp YEMEDİM TABI kocaman bir bardak süt işittim tarçın ektim üzerine ohh mis 5 sayfa geçmişim var hemen okuyup yatıyorum ins.
Canim ya zor evet ama ne yapalım böyle buyucez play şifa versinÖlçtüm canım şuan daha iyi ama kardeşim hemşire sürekli onu arıyorum yani tekbaşına olunca insan tedirgin oluyor korkuyor. Bide ben normalde çok soğuk kanlı biriyimdir kızım ilk hastalandığında kan alacaklar ben bi panik oldum ki anlatamam en sonu bayılmışım
UüuuVe menum geliyor
13.00
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon tavuk sote
1 kase coban salata yaninda brokoli
Saat 17.00
4 de 1 simit
Saat 21.00
Soganli 2 yumurt
2 top papatya ekmek esim almis cok guzeldi.
1 kicucuk elma
45.sn plank
@MiuLego @Sarayca
70 mortilerimMelegiimm22 Esra_4378
Bende varım canim anca uyudu sayfaları okuyup cikicamBuralar sessiz bi uyumayan bebesi olan benmiyim
Boşver çukurmuş sözmüş gel sen beni izle ben sana şov yaparım en erötükünden
Ben 3 sn den yukselttim ama bu ne kaddarrt anlamli benim icin gobegim catladiAfiyet olsun 45 sn plank mi
Bugun daha cok protein yapcam bakalimAz kaldı başarıcan akşam karbonu kestinmiydi tamamdır bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?