Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın saraycammmm iyi gidiyoruz dimi ?

afiyet olsun canım

Çiçeğim geçmiş olsun

Gidemedim aşırı yorgunum ya sandalyeye yapışmış gibiyim sen napion toplanti var diyodun sanki?

@ada81 kuzum alıntı yapamamışim geçmiş olsun kuzuna

evet cnaım topalntı var kulagımın dibinde konuşuluyor ama anlayamıyorum

Ayyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takildi tartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen

Ayyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takildi tartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen

hergün tartılma işte
bak ben bu hafta tartılıyorum ama haftaya
sadece çarşamba ve cuma tartılcam
veya salı-cuma listede oldugum için oda

nilişkom bildiğim kadarıyla şöyle, en üstten başlayarak yazıyorum

hiperstarlar
megastarlar
süperstarlar
ultrastarlar

bardak daya duvara masumm

ay valla yaa, merak ediyorummm

Gunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum  nefret ediyorum kendimden artık

ahh makbuş ne desemb ilemiyorum ya
o süreç çok zor bende şöyle 1 ay adam gibi diyet yapmadan ohh toparladım diyemiyorum yani
heran tetikkte gibiyiiz

Günaydınlar efenimmm

Çok aç ve halsiz olarak uyandım
Eşim simit almış içim gitti
4günlük diyetin karşılığını biraz almış olmasam yerdim kesin ama daha 1. Gündeyim bugün 2.
2 haşlanmış yumurta yedim ama resmen yutmakta zorlandm çiğne çiğne çiğne inmiyor aşağı
Neyse ki bitti.
Bakalım yarın nasıl bi sonuç çıkacak tartıda şimdilik iyi gidiyor

Gunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum  nefret ediyorum kendimden artık
Ben de öyle yaptım taa ki sistem bozulana kadar.
Kötü ve şekerli yiyince bütün gün başdönmesi şeker dalgalanmları yaşayınca tmm dedim yeter artık.
Reaktf hipoglisemi dikkt edilmezse sonu şeker hastalığı.
Korktm valla

Geçmiş olsun canım kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…