Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy makbuş tabikide hayır 5 kilo için diyetisyene gitme
Amannn salağın tekiyim 58 e kadar görmüştüm dikkat etsem sımdılerde Cok tan 55 dim ama Bı toparlayamıyorum 61 e kadar cıktım tekrar Bı de insanın gozu alısıyor Bı ara 59 dum sureklı sımdılerde 61 e alistim

ya ben napam 63 tüm
sonra 63 dışınd abütün rakamları gördümm makbuş
şimdi monti tarzında yapıyorum
yavaş yavaş düzene giriyorum 5. günüm henüz..
kendine haksızlık etme lütfen

Bı diyetisyene mı gitsem ya Sarayca Nare83 sizce faydası olur mu bana
canım bence sorunumuz tam olarak yarın başlarım bu günde yiyeyim.. ikimizde böyleyiz, bunu kafamızda bitirdik mi gerisi gelecek, yoksa bizde nasıl sağlıklı bir şekilde diyet yapılır çok iyi biliyoruz. diyetisyene motive amaçlı yağ kas oranları için ayda bir gitmeni tavsiye ediyorum, ben bir ara öyle yapıyordum bana iyi geliyordu. Ayrıca çok kasmadan yolumuza devam etsek bile istediğimiz yerde oluruz bence. ikimizinde aman aman aşırı kilosu yok, vereceğimiz 5-6 kg onuda başaracağız

sana tavsiyem vakit varsa spor yapman, akşamları da dikkat ettin mi oldu bitti bu iş.

Ben de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret

Asil.surprizi 5.gunun sabahi gorecen:)

Kilo vermden yapilirsa nolirki ? Ben yapiyorum yapmaymmi henüz jillian?
Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruz
@MiuLego kaptan soz sirasi sende de hele jillian ne zaman yapmak dogru
Cevabina kelebegide etiketle. Begumude lutfen

Asil.surprizi 5.gunun sabahi gorecen:)

Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruz
@MiuLego kaptan soz sirasi sende de hele jillian ne zaman yapmak dogru
Cevabina kelebegide etiketle. Begumude lutfen
aşırı kiloluysa başlangıçta leslie tavsiye ediyolar
ama daktırımında meleğiminde aşırı kilosu yok diye biliyorum, o yüzden jillan yapabilirler bence

Ada sinüzit mi var? Benim büyük oğlan da var ve hep o yüzden öksürüyor. Saçını kurutuyorum bere bile takıyorum banyo sonrası, en ufak üşütme de sinüzit oluyor
canım bende ondan süphelendim onun için film çekilmesi lazımmış aile hekimine götürdüm .... ama dr bu dönemde olur normal dedi ilac verdi eğer 10 gün içinde bitmezse bu sefer kulak burun boğaza götürün dedi ...

canım , hani saç uzun olunca kurumazsa sünizt olur derler ya aklımda o kalmış

sağol canım , dr da burun spreyi verdi birde balgam sökücü verdi.. bu dönemlerde kreşe giden çocuklarda olur normal dedi... böyle böyle büyüyecek dedi ....

gelleim bana bende yorgun bir gece geçirdim kızıma çok uyandım , şuan çok halsizimmmm amaaaa spor yapacammmm bugun sabah gögüs ve karın şişmeleri başlamış regli 6 güne gelir benim bu sefer bayağı gecikti.....

neyse başlarım soğan suyuna artık

wc sıkıntısı yaşıyorum pofff pro yiyince hep böyle oluyorum ama alışssın artık pro önemli benim için....reglinin gelmeyişi ve wc nin olmayışı pazar sabahı gördüğüm rakamının aynısını gösteriyor tartım.. tek cıs cos yokk şükür ona rağmen yerinden oynamıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…