- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Amannn salağın tekiyim 58 e kadar görmüştüm dikkat etsem sımdılerde Cok tan 55 dim ama Bı toparlayamıyorum 61 e kadar cıktım tekrar Bı de insanın gozu alısıyor Bı ara 59 dum sureklı sımdılerde 61 e alistim
ayyy makbuş tabikide hayır 5 kilo için diyetisyene gitme
Amannn salağın tekiyim 58 e kadar görmüştüm dikkat etsem sımdılerde Cok tan 55 dim ama Bı toparlayamıyorum 61 e kadar cıktım tekrar Bı de insanın gozu alısıyor Bı ara 59 dum sureklı sımdılerde 61 e alistim
Benim sağım solum belli olmuyo mortim.bi -2 gelir bi -500.rahat ol senşimdiiii adım malidaktır mortim MALİpina @malipina burdan bişey çıkarmam gerekirmi acaba.yoksa yoksa onu alaşağımı edeceğim.
canım bence sorunumuz tam olarak yarın başlarım bu günde yiyeyim.. ikimizde böyleyiz, bunu kafamızda bitirdik mi gerisi gelecek, yoksa bizde nasıl sağlıklı bir şekilde diyet yapılır çok iyi biliyoruz. diyetisyene motive amaçlı yağ kas oranları için ayda bir gitmeni tavsiye ediyorum, ben bir ara öyle yapıyordum bana iyi geliyordu. Ayrıca çok kasmadan yolumuza devam etsek bile istediğimiz yerde oluruz bence. ikimizinde aman aman aşırı kilosu yok, vereceğimiz 5-6 kg onuda başaracağız
Ben de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmediNare83 bu olay canım o mesaj
ya bende hamilelikte daha çok dökülüyor diye geçen ay kestirdim kısacık ....
tamam bi rahatladım , bi dökülme durdu da .... geçen sabah kalkınca aynada gördüğüm manzara
eşime dedim , pompacı kartalla evli olmak nasıl bir duygu
şimdi kardeş payı izlemeyip pompacı kartalı tanımayanlara bi fotosunu koyayım da , eşimin kiminle uyandığını anlasınlar
Asil.surprizi 5.gunun sabahi gorecen:)Günaydınlar efenimmm
Çok aç ve halsiz olarak uyandım
Eşim simit almış içim gitti
4günlük diyetin karşılığını biraz almış olmasam yerdim kesin ama daha 1. Gündeyim bugün 2.
2 haşlanmış yumurta yedim ama resmen yutmakta zorlandm çiğne çiğne çiğne inmiyor aşağı
Neyse ki bitti.
Bakalım yarın nasıl bi sonuç çıkacak tartıda şimdilik iyi gidiyor
Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruzKilo vermden yapilirsa nolirki ? Ben yapiyorum yapmaymmi henüzjillian?
Eniste ile diyalog superBen de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret
aşırı kiloluysa başlangıçta leslie tavsiye ediyolarAsil.surprizi 5.gunun sabahi gorecen:)
Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruz
@MiuLego kaptan soz sirasi sende de hele jillian ne zaman yapmak dogru
Cevabina kelebegide etiketle. Begumude lutfen
sorma yaEniste ile diyalog super
canım bende ondan süphelendim onun için film çekilmesi lazımmış aile hekimine götürdüm .... ama dr bu dönemde olur normal dedi ilac verdi eğer 10 gün içinde bitmezse bu sefer kulak burun boğaza götürün dedi ...Ada sinüzit mi var? Benim büyük oğlan da var ve hep o yüzden öksürüyor. Saçını kurutuyorum bere bile takıyorum banyo sonrası, en ufak üşütme de sinüzit oluyor
canım , hani saç uzun olunca kurumazsa sünizt olur derler ya aklımda o kalmış
teşekkürler triplim
Canım kalpteki bi türbülans gibi sanki :) ben öyle anladım .
Dur atıcam sana o mesajımı bulup
Vallamalipina bu haftanın en iddialısı mıdunda mı bilemem ama iddialı olmazsa miu un ona yapacaklarını bilirim
Saçın etkisini bilemedim kuzumm .. sonuçta yusufta da saçlar 3 numara :)
sağol canım , dr da burun spreyi verdi birde balgam sökücü verdi.. bu dönemlerde kreşe giden çocuklarda olur normal dedi... böyle böyle büyüyecek dedi ....ada81 canım malesef bircok cocukta bu durum sıkıntı seninki anasınıfınada başladıya oda cok etkili.burun tıkanıklıgı geniz akıntısı öksürük.
alerji gelişebiliyor,akıntı sonra balgama dönüşüyr oda sinüzit bronşit vs vs.
işte bu konuda aciziz koruyucu diye verdikleri ilaçlar iki ucu keskin bıcak ama en azından bi dönem allerjik rinitte kullanılan burun spreylerinden kullanabilrsin.geniz akıntısını kesiyor.
teşekkürler canımÇiçeğim geçmiş olsun
Gidemedimaşırı yorgunum ya sandalyeye yapışmış gibiyim sen napion toplanti var diyodun sanki?
ada81 kuzum alıntı yapamamışim geçmiş olsun kuzuna
sağol canım , senin kuzun nasıl oldu ateşi nasıl keyfi nasıl gece aklıma geldii valla...Geçmiş olsun canım kuzuya
Gece gündüz hemde senin tartın ne alemdeTartın ne durumda kız tartılıyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?