BilmemDeynep geçen akşam.kocam diyor ki kadın dediğin etli butlu olur sende ikisi de yok dedi aklıma direk sen geldin acaba neden
Ben de iyiyim teşekkürler, dünkü açlık maceramdan sonra öğlen güzel bir tabak hazırladım kendime, mutluyum yine..Iyiyiz canim sen nasilsin ?
Benim ki uyuz hep ondanBilmem
Bu erkek milletine yaranılmıyor ,kilo alsan göbeğe laf ediyorlar,zayıflasan böyle
Ne yapsın adamceğiz kucağı boş kaldı
Benim D vitamini de eksik aynen öyle küçük,şurupları da düzenli kullanmadım ,2 hafta sonraya kontrol varBende de eksikti d vitamini 5 di , 4 ampul kullandım 17 ye çıktı, şimdi damla kullanıyorum. Kesinlikle beni etkiledi. Yükselince daha iyi gitti kilom.
Tamam canım az bir geçmişe bakayımAz önce bu sorunun cevabını vermiştim 2 sayfa öncesinde
Henüz o kıvama gelemedim ama inşallah diyeyim bi 5 lerin altina dusmeyi becersem olacaktı yok dusemiyorum
45 kilo mu?Keşke listeden cikmasaydim şimdiye 45 olmustum
Çok istiyorum banu ya 48 -49 gormeyi bende boy yok olur bana ama beceremedim 52 55 arası kaldım
ay saçmalama wayt ya 48-49 mu olacaksın
Canım multivitamin alsan doktora kadar belki idare eder seniHiç gitmedim ada zaten hep düşüktü ve yükselme ihtimali de yoktu canım özellikle kansizligim bilmiyorum ama bi diyetisyene gitmek istiyorum kas yag oranı baktırmak ve kansızlık ıvır zıvır dahlillerini yaptırmak lazım ama yaza dogru artık şuan kızımı bırakacak kimsem yok hastanelerde virus yuvası o yüzden bekliyorum
Bence artik saglikli kilo vermeye bak.. valla bak yanlis anlama mortimsin diye demiyorum yine birinci ol ama ac birakma kendini..Hiç gitmedim ada zaten hep düşüktü ve yükselme ihtimali de yoktu canım özellikle kansizligim bilmiyorum ama bi diyetisyene gitmek istiyorum kas yag oranı baktırmak ve kansızlık ıvır zıvır dahlillerini yaptırmak lazım ama yaza dogru artık şuan kızımı bırakacak kimsem yok hastanelerde virus yuvası o yüzden bekliyorum
Brn de 48 gözüme kestirdim :)Çok istiyorum banu ya 48 -49 gormeyi bende boy yok olur bana ama beceremedim 52 55 arası kaldım
Çok istiyorum banu ya 48 -49 gormeyi bende boy yok olur bana ama beceremedim 52 55 arası kaldım
Canım.benimki genetikmis işlemiyor bana ama zararida yok ne güçsüzlük ne baş dönmesi öyle şikayet cekmiyorum alışmış vücudum böyle yasamayaCanım multivitamin alsan doktora kadar belki idare eder seni
OHHHHH Ellerine sağlık
Biz ne diyoz vayt ne diyorrr tey tey teyKeşke listeden cikmasaydim şimdiye 45 olmustum
İhmal etme canım, kemik ağrısı yapıyor çok fenaBenim D vitamini de eksik aynen öyle küçük,şurupları da düzenli kullanmadım ,2 hafta sonraya kontrol var
156 boy kısa banu tamam 52 güzel duruyor ama bence 49 48 kaldırır
kaçboyunn
Öğlen sadece bunu mu yedin? Olur mu hiç sen emziriyorsun, yanında küçük pakete koyup kuru yemiş kuru meyve götürseydin keşkeEki Görüntüle 2091302 millet icerde mercimek kofteleri borekler tatlilar goturuyo,
Bende canim yogurdumla takılıyorum: D
1 mercimek koftesi yedim ama cok canm istedi sütüm cekmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?