KARIIIIIIIIEki Görüntüle 2091454 Eki Görüntüle 2091455
Bu öncesi olarak şuracıkta dursun
Çok yakında kaslarla inşallah
harika tabakBen daha yeni kahvalti ediyoeumEki Görüntüle 2091133
sen listedesin fit! motive kaybı diye bir şansın yok.. çözüm bulmak gibi bir sorumluluğun ve sorumluluğum var.. sporların yeterli mi? neden takılmış olabilir?Ayyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takilditartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen
Pusuya yatcam bir ceylan gibi yakaliycam onuAaaa ne yedirsen kı kasaba, hep yorgun
makbuş bu kadar mutsuz olup olup neden yiyorsun be kuzum? nedeni nedir? yememek bu kadar zor olmamalı ya.. hani tadını özledin desem uzun süredir yemiyordun desem..Gunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum nefret ediyorum kendimden artık
Malinin fazla belgesel.seyretmis haliPusuya yatcam bir ceylan gibi yakaliycam onu
ediyom arada yasak mı hayal etmek ulan
Aaahahah kız sen beni neden hayal ediyorsun kiii
..aç aç nur cemalime bak
daktırım bu aslında senin bedeninle ilgili.. jillian yaptın.. rahat yaptın.. yani abartı bir rahatsızlık duymadın.. yaparsın..Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruz
@MiuLego kaptan soz sirasi sende de hele jillian ne zaman yapmak dogru
Cevabina kelebegide etiketle. Begumude lutfen
Ay şort çok fit duruyor ne güzel birsort o öyle fıstık gibiEki Görüntüle 2091454 Eki Görüntüle 2091455
Bu öncesi olarak şuracıkta dursun
Çok yakında kaslarla inşallah
bende 58lere bir geleyim ilk olarak tekrar yapacagim jilliani insaallahediyom arada yasak mı hayal etmek ulan
o da mı paralı
fakirsek hayal de mi edemeyeceğizzzzzzzz
ay neden yükseldim bilmiyom
seni çok seviyom ondandır
daktırım bu aslında senin bedeninle ilgili.. jillian yaptın.. rahat yaptın.. yani abartı bir rahatsızlık duymadın.. yaparsın..
amaaaaaaaaaaaaa
benim şahsi fikrim: jillian kas kütlesi arttrmaya yönelik.. ben öce yağların eritilmesi sonra da kas yapma safhasına geçilmesi taraftarıyım.. vücutta yağ varken kas yapmaya çalışmak olmaz.. kiiiiiiiiiiiiii... kas kütlesi arttıracaksak beslenme çok önemli.. e biz diyetteyiz o beslenmeyi salayamayız şuan.. o yüzden cardio önce, jillian sonra derim her zaman
begum75
ada kuzum ekmek wc için yardımcı olmuyor mu sana.. tb ekmek mi yesen çarş perş harici kahvaltıda 1-2 dlim?gelleim bana bende yorgun bir gece geçirdim kızıma çok uyandım , şuan çok halsizimmmm amaaaa spor yapacammmmbugun sabah gögüs ve karın şişmeleri başlamış regli 6 güne gelir benim bu sefer bayağı gecikti.....
neyse başlarım soğan suyuna artık
wc sıkıntısı yaşıyorum pofff pro yiyince hep böyle oluyorum ama alışssın artık pro önemli benim için....reglinin gelmeyişi ve wc nin olmayışı pazar sabahı gördüğüm rakamının aynısını gösteriyor tartım.. tek cıs cos yokk şükür ona rağmen yerinden oynamıyor.....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa harika haber çok sevindimbugün rahim kanser taramanın sonucunuda aldım çok şükür temiz çıktı... 5yıl sonra tekrarlayın dedi hemşire
harikasın be kuzum benimmmmmmmmmmmmmYine bir kahvaltı sofrasını geride biraktim.pogaca borek simit kizartma kuymak...ama su anki ic rahatligi hepsinden tatli
Üzerimde çeşitli deneyler yapmaktayımcuma günü toptan menü spor yazıcam, hangi listede ne kadar verdim onu da
harika bi yazı okurken çok keyif aldım saraycamkızlar bu aralar eski günlüğümü okumaya başladım belki yeniden motive olurum dedimhep yazmışım spor spor spor bu 1. si ve hemen hemen her gün mutlaka yürümüşüm sabahın köründe ya da iş çıkışında...
, jillian için yazdıklarımı paylaşmak istedim tarih 29. mayıs 2013 kilom 66 civarı paylaşımım aşağıda :))
29.05.2013 ----şu jillian bir harika, daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum , jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor) , sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum , inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki :) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor , kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor ...
artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???bana kolay gelsin,....
iradenden öperim gelsin eksilerMisafirlige geldim borekler tatlilar mercimek köfteleri havada ucuyo
Ama ben tarcinli yogurt yicem mutluyumm
Pusuya yatcam bir ceylan gibi yakaliycam onu
Seni de öpem miTakıma.girdim.anammm nerdeyim dedim baktim yanlis degil bizim takim ama öpen öpene
kizartma degil Izgara. oglende yiyemedim Miu. izin verirsen yiyeyim yaniahahahahahah maliiiiiiiiiiimalipina bak neler diyorlar aaaaaaaaaaaa
ama nedense ben de aynısını düşünüyorum
saydınbu saatte akşam olmaz ki ama aaaaa
hayır yeme
hele kızartma falansa asla
ama yeme yani
eve git bi yoğurt ye bir çorba kasesi başka bişey yeme geç oldu kuzum
akşam 21:30 da mı yicen yemek
Allah rahmet eylesin aeben mekanı cennet olsun inşallahİyi akşamlar
Yazamıyorum kaç gündür.
Dün abla dediğim komşumuzun kp vefat etti ... evde yanlızdı direk beni çagırdı beraber dr. Bekledik gittiğimde rahmetli
Olmuştu zaten nefes almıyordu ..
Bugun memleketinde defnettik , rabbım rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesinİyi akşamlar
Yazamıyorum kaç gündür.
Dün abla dediğim komşumuzun kp vefat etti ... evde yanlızdı direk beni çagırdı beraber dr. Bekledik gittiğimde rahmetli
Olmuştu zaten nefes almıyordu ..
Bugun memleketinde defnettik , rabbım rahmet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?