Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harika tabak
ekleme yapalım buna : az daha peynir az daha zeytin :)
Ayyy banu ben de kendimi zor tutuyorum, bi de tartı yine takildi tartı takılınca motivasyon kaybı yaşıyorum resmen
sen listedesin fit! motive kaybı diye bir şansın yok.. çözüm bulmak gibi bir sorumluluğun ve sorumluluğum var.. sporların yeterli mi? neden takılmış olabilir?

Gunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum  nefret ediyorum kendimden artık
makbuş bu kadar mutsuz olup olup neden yiyorsun be kuzum? nedeni nedir? yememek bu kadar zor olmamalı ya.. hani tadını özledin desem uzun süredir yemiyordun desem..
ama yok ara vermeden yiyorsun.. mutsuz olacağını bile bile yiyorsun... zevk alıyor musun yerken peki?

Aaahahah kız sen beni neden hayal ediyorsun kiii
..aç aç nur cemalime bak
ediyom arada yasak mı hayal etmek ulan
o da mı paralı
fakirsek hayal de mi edemeyeceğizzzzzzzz

ay neden yükseldim bilmiyom
seni çok seviyom ondandır
Diyoruz. ve konuyu uzmanindan dinliyoruz
@MiuLego kaptan soz sirasi sende de hele jillian ne zaman yapmak dogru
Cevabina kelebegide etiketle. Begumude lutfen
daktırım bu aslında senin bedeninle ilgili.. jillian yaptın.. rahat yaptın.. yani abartı bir rahatsızlık duymadın.. yaparsın..

amaaaaaaaaaaaaa

benim şahsi fikrim: jillian kas kütlesi arttrmaya yönelik.. ben öce yağların eritilmesi sonra da kas yapma safhasına geçilmesi taraftarıyım.. vücutta yağ varken kas yapmaya çalışmak olmaz.. kiiiiiiiiiiiiii... kas kütlesi arttıracaksak beslenme çok önemli.. e biz diyetteyiz o beslenmeyi salayamayız şuan.. o yüzden cardio önce, jillian sonra derim her zaman

begum75

bende 58lere bir geleyim ilk olarak tekrar yapacagim jilliani insaallah

ada kuzum ekmek wc için yardımcı olmuyor mu sana.. tb ekmek mi yesen çarş perş harici kahvaltıda 1-2 dlim?
bugün rahim kanser taramanın sonucunuda aldım çok şükür temiz çıktı... 5yıl sonra tekrarlayın dedi hemşire
aaaaaaaaaaaaaaaaaa harika haber çok sevindim
Yine bir kahvaltı sofrasını geride biraktim.pogaca borek simit kizartma kuymak...ama su anki ic rahatligi hepsinden tatli
harikasın be kuzum benimmmmmmmmmmmmm
Üzerimde çeşitli deneyler yapmaktayım cuma günü toptan menü spor yazıcam, hangi listede ne kadar verdim onu da

harika bi yazı okurken çok keyif aldım saraycam
Misafirlige geldim borekler tatlilar mercimek köfteleri havada ucuyo
Ama ben tarcinli yogurt yicem mutluyumm
iradenden öperim gelsin eksiler

kizartma degil Izgara. oglende yiyemedim Miu. izin verirsen yiyeyim yani bence sopalik bi durum yok

Allah rahmet eylesin aeben mekanı cennet olsun inşallah

Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…