kasapı boşaKARIIIIIIII
Kız onu ben zor opuyomSeni de öpem mi
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ayaklarına sağlıkkkkkkkkkkkTenku @MiuLego kapitan.
1 saat kadarda yürüdüm.
Takıma.girdim.anammm nerdeyim dedim baktim yanlis degil bizim takim ama öpen öpene
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKizlar benim.Küçük kivircigin resmini koysam hele bide ses kaydi kesin takimda bebe patlamasi olur
gene başladı bakAy şort çok fit duruyor ne güzel birsort o öyle fıstık gibi
öğlen yemediysen yekizartma degil Izgara. oglende yiyemedim Miu. izin verirsen yiyeyim yanibence sopalik bi durum yok
Bence o meta hizlandirayim derken başka etkili bisey yedi zencefil gibi meselaeflal coştu da azcık durduramıyoruz eceee
sen nerdesinnnnnnnnAllah rahmet eylesin
ahahahahahahaha doğru dedin daktırımBence o meta hizlandirayim derken başka etkili bisey yedi zencefil gibi mesela
Miu benim kızların yazılıları var ve biri pcde biri tablette bana sıra gelmiyor.Şimdi kalktılar pcyi ele geçirdim.Cepten sürekli okuyorum ama yazmıyorum...sen nerdesinnnnnnnn
şuan geçmişten geliyorum ve hiç yoktun
aynı şekildedeynepnaz de bu ara gelmiyor
Yok hiç yemedim ot çöp. Çorba sadeceBence o meta hizlandirayim derken başka etkili bisey yedi zencefil gibi mesela
Spor yok bende hala fena çarptı sendeeegene başladı bak
Seni de öpem mi
Eflale ne oldugu konisunda birkac fikrim var ama neyseeflal coştu da azcık durduramıyoruz eceee
Yooooo durur benim arkadaşım.bir anlık dağıttı.daha çok dağıtmaz.dimi cici eflalahahahahahahaha doğru dedin daktırımanaammmmmm eflali sakinleştirelimmm durmayacak belli
Ne yapıyorsun bize de söyleCuma toptan yazıcam menüleri, her menü sonrası verdiğim kilo ile beraberhaftaya izinn kilomda olurum ki
Takıma.girdim.anammm nerdeyim dedim baktim yanlis degil bizim takim ama öpen öpene
Neymiş. Koca diyorsan hiç alakası yokEflale ne oldugu konisunda birkac fikrim var ama neyse
Sisssssttt kızlar ağır abla geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?