Sen önce buraya gel de sonra gidersin onlara kaç gündğr karabatak gibi bi görünüp bi kayboluyonBenim hiç aklıma gelmedi komşu ziyareti
Tanıdıklar da var aslında,bir ara ben de ziyaret edeyim
Mali komşu ziyaretine elii boş gitmek olmaz, pasta börekle gidelim, onlar yesin biz çay içerizHe kızmadılar gelin ziyarete dediler. Arada kahveye gideriz komşulara ayıp gitmemek olmaz
Kuru pasta mı götürcez giderken kilo alsınlar diyeeli boş gitme he miiiiiiiiiiiii ?
sonuçta hepsi rrakip takım
var mı diyosun bi bağlantı
Ben de aynısını diyodum şimdiMali komşu ziyaretine eki boş gitmek olmaz, pasta börekle gidelim, onlar yesin biz çay içeriz
Bak elim dolu giderim,kızarsalar Aus dedi derimeli boş gitme he miiiiiiiiiiiii ?
sonuçta hepsi rrakip takım
var mı diyosun bi bağlantı
portakalim mortim hasta olmus
Daha kalorili olsun baklava neyim görürKuru pasta mı götürcez giderken kilo alsınlar diye
Ben gizliden de okuyorumSen önce buraya gel de sonra gidersin onlara kaç gündğr karabatak gibi bi görünüp bi kayboluyon
Kuru pasta mı götürcez giderken kilo alsınlar diye
Ben de aynısını diyodum şimdi
Bak elim dolu giderim,kızarsalar Aus dedi derim
Hii basıldıkSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İadeyi ziyarete geldimmmmm
Yahu hatunlar maşallahınız var dünden beri bu yana 1000 küsür mesaj ne demekmişvallah harikasınız
Sizdeki çoşkuyu görünce keşkeeeeeeeee benim olsaaaaaaaaa demedim değil yani içimden
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmışdışarı işleri için gittim geldim baktım bizim takımda kaynamaya başlamış bir sevindim bir sevindim anlatamam Özlemişim bende bizim takımda sohbetin akıp gitmesini
Gerçi tehdit de etmedim kızları bakın 7.ci takıma geçerim diye
Şaka bir yana ama enerji cidden çok önemli sizde görüldüğü gibi
İnşallah bizimde sizinki kadar olmasada kızlar daha sık gelip motivasyonu daha yukarılara çıkarırız
Bu arada sizin geçmişi okumaya niyetlenemiyorum bile ama sohbetinizi çok sevdim
Kaç defa kilo verdim ben unuttum. Korumayı beceremedim. Oda olacak ablası akıllanıyor bizim kız
Sarayca aynen öyle, sen bir kere yaptın , kendini tanıyorsun, birdaha yaparsın
Oyy kıyamamportakalim mortim hasta olmusgelemiyor. Migreni tutmus uzuldum
57.3 mu hanı 59 neredeeeeTeşekkürler ortim, bugün sabah baktım yine aynıydım 57,3 dünkü açlık falan hiiiççç kilo verdirmemiş bana, cumaya Kadar spor yapmam lazım
Hii basıldık
Biz de tam pasta getircektik size
AhhaaaaDaha kalorili olsun baklava neyim görür
Burdayım kiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?