Ben onu çooook yaşadım tüm dietlerim öğlen e kadardıGunaydin kizlar ya ben toparlayamıyorum ya benım derdım ne boyle her sabah baslıyorum sonra bısı oluyor yiyorum nefret ediyorum kendimden artık
Ay benden uzak olsun birdaha da görmeyim 59 falan amiişnnnnn57.3 mu hanı 59 neredeeee
bilmiyorum ki DeynebimOyy kıyamam,ne kadar çok tutuyor migreni,acaba migren mi sanılıyor,başka sebepten mi ağrıyor yoksa başı
Az reklam arasında baktım o diziye de,güzel diziye benziyorBurdayım kiiiiiiiiii2 gündür telefonum bozuktu anca girebuldim.kadin dizisini izliyodum
yemicem işteeeAfiyet olsun morticim elini korkak alıştırma ye bol bol
ye ye asıl sen korkma beybisiOlmazmı kız yiyorum tabi
Olur baklava iyi fikir yaşpasta daha yağlı onu da götürürüzDaha kalorili olsun baklava neyim görür
AçlıktandırOyy kıyamam,ne kadar çok tutuyor migreni,acaba migren mi sanılıyor,başka sebepten mi ağrıyor yoksa başı
Deynebim en basindan beri izlemeni tavsiye ediyorum o kadar guzel dizi ki..icerde den sonra izlediğim tek dizi.cok anlamli bi diziAz reklam arasında baktım o diziye de,güzel diziye benziyor
Bak elim dolu giderim,kızarsalar Aus dedi derim
Onlara götürelim diye plan yaparken bizim canımız isterse ya gecenin bu saatinde ,aklımıza düşürme ,benim aklıma da kola geldiOlur baklava iyi fikir yaşpasta daha yağlı onu da götürürüz
Sizin bildiğiniz Aus değil O,çok değişti artık derim ,görümce menünden ,yediğin cevizlerden bahsederimdemez o derler
Biz anca miudan çiviliyi yeriz bu kadar cıss söylemeye anca o paklicak biziOnlara götürelim diye plan yaparken bizim canımız isterse ya gecenin bu saatinde ,aklımıza düşürme ,benim aklıma da kola geldi
Hangisindeyim kimseyi sporlarimi yazdım hep not aldım bu seferOlsun kuzum @MiuLego kaptana da söyleyelim seni eklemesin istemiyorsan tabi ki listesiz devam et
Çakıl sende olur bu durumda
Can bu çeker, biz gene eli boş gelmeyelimYok yok benim kızlar yemez
Hani misafirliğe gittiğinde Anneler Evsahibi bir parça daha vereyim diye çocuklara sorunca hemen atlarlar ya yok yok yemez o diyebenimki de o hesap oldu
O gelmiyor nasıl olsa dersler boş geçiyor,biz de yaramazlık yapıyoruz ,çalışkan öğrenci etiket yapmazsa,ispiyonlamazsa haberi olmazBiz anca miudan çiviliyi yeriz bu kadar cıss söylemeye anca o paklicak bizi
Ne yiyoruzO gelmiyor nasıl olsa dersler boş geçiyor,biz de yaramazlık yapıyoruz ,çalışkan öğrenci etiket yapmazsa,ispiyonlamazsa haberi olmaz
Sizin bildiğiniz Aus değil O,çok değişti artık derim ,görümce menünden ,yediğin cevizlerden bahsederim
Cooookk teşekkür ederiiiimmm bilgi icin bilmiyodumAz once karsi komsuya gectim cauin yanina tabak getirdiler tabikisi elimin tersiyle itiverdim
Melegiimm22 canım sporu yanlis yapiyosun bence.once yag yakman lazim jillian cok daha sonranin isi.bak ben neredeyse 18 kg verdim hala baslamadim hedef kiloma iyice yaklasmayi bekliyorum sobra jillian yapcam.sen leslie ve cardio ile baslamalisin.bi de o jillian bi gun 1 bi gun 2 olsrak yapilmiyo 1 aylik program 3 leveli 10ar gun yapıyorsun
@MiuLego kuzum biliyosun memleketteyim habire bi yerlere gidiyorum.bu evde pc masaüstü ve oglumun uyudugu odada.tv zaten ev halki bakiyo.tel de diger odalarda wifi cekmiyo.bi de babam yarin goreve gidecek birazdan yatarim yanımda kal modunda.firsat bulursam yapcam söz ama cidden zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?