Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ortim gayet güzel sen bu cuma esip geçeceksin. Hani kilo alacaktın benim için

Evet kaptanım bilerek ara koymuyorum muzu o yüzden yemeğe ekledim ara öğünsüz daha az acıkıyorum onu farkettim
Bu ara moral olarak pek iyi değilim birazda yoğun geçen bi hafta sonu yaşadım toparlamaya çalışıyorum

varım dimi sporlarimi biriktiriyorum Vip olcam

Valla altına bu bir mesaj yazacaktım çok üzmek istemedim

Aman benim yaptığım hatayı yapma ausum 79 iyidir iyi. Zaten ödem vs. 1 hafta sonra 71 olursun sonrası çok rahat verirsin

Hadi atma agzina bak novzaradan bile dedi caninizin istediği şeyleri yemeyin dedi sonra daha fazlasını yerim düşüncesi sagliksizmis yokmuş öyle bişey

Valla altına bu bir mesaj yazacaktım çok üzmek istemedim

Aman benim yaptığım hatayı yapma ausum 79 iyidir iyi. Zaten ödem vs. 1 hafta sonra 71 olursun sonrası çok rahat verirsin

aldım mesajı bacım en acısından valla 79.9 da olsa orada kalsın bari ... ya bir de hani aldım aldım vücut alışmadı , resmen diyeti bi gün bozunca 1 kg artı çıkanlar gibiyim ..azıcık cozutsam hooop 1 kg .

Gözümüz yollarda kaldı kaptanım. 1. Dönemde bitmiş hayırlı olsun.

aaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.
@MiuLego

goooooooooooooooooooooooooooooooooooş mali dr dedi napim diyecek valla

aaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.
Mortim bu kadar ballandırarak anlattın da ava giderken avlanma da

Canim sen gercekten cook azimlisin buyuk olcude kilolari attin... simdi yerinde olsam saglikli beslenerek geri kalan kiloyu vermete çalışirim boylece hizlica kilo almazsın.. vucunda dusmez...
Zaten öyle adacım ne zaman sağlıklı beslenmisim o zaman kilo vermişim bundan sonra böyle olacak kasmadan kilo vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…