Gel çekim kuluncunu diyo da güvenemiyom, en son belimi sakatladığımda dediki bak beline iyi gelcek bişey biliyom dedi bi hafta kalkamadım yataktan, çok pis kandırdı benikütürdetsene kasaba
İliğimi söker değnek
Ortim gayet güzel sen bu cuma esip geçeceksin. Hani kilo alacaktın benim için
Evet kaptanım bilerek ara koymuyorum muzu o yüzden yemeğe ekledim ara öğünsüz daha az acıkıyorum onu farkettim
yaaaaaaaaaa begümmmmmmmmmmmmm harika yapıyorsun bunları yaaaaaaaaaaa
menü harikaaaa
sen de kahvaltı yapamayangillerdensin hafta içi.. olsa iyi de ..
valla tertemiz menü
evet almam dedim tamam demişti
nasıl canım çekti oyyyyyyyyyyy
kuzum muz u ara olarak koymadın dimi bilerek.. çok açlık hissediyor musun? menün az sade.. sana yetiyorsa benimiçin güzel menü.. yarın ve perşembe artık nohut tarzı ve karbonlu ödem yapacak şeyler tüketme emi yakamozum..
sen nasılsın bakayım? yavrucun sen iyi misiniz?
çok az görüyorum seni enerjin eksik sanki he? gel de enerjinden faydalanak
kızarmış tavuk
gerisi gayet güzel kuzucum
ahahaha nefsini köreltmeni yerim senin
ama yapma kajum gerek yok paket gıdalarla yapma en azından
ne diyim ki ha ri kaaaaaaaaaaaaaa
öğleni atlaman kötü oldu kuzum.. menü aslında güzel ama saati işte
hrikasın nevom
çok özletiyorsun çoooookkkkkk
daha çok gel emi
Kuzum okuldayım bugün ben salıları giremiyorum okuldan
Çakıl gruplarda ya olması lazım birinciliği vardı hatta
Ultrstarlar değil de bir üst grubuna çıkmıştı
cakil80
Günaydın büşraaa
Dün akşam evdeydim ama yorgundum uyuyakalmışım
Ya hahahahaha kelebek hahahahah
Kıyamam ya
Olsun o bey bilsin napak:)
Gel çekim kuluncunu diyo da güvenemiyom, en son belimi sakatladığımda dediki bak beline iyi gelcek bişey biliyom dedi bi hafta kalkamadım yataktan, çok pis kandırdı beni
Güvenip yapsak geri 100 kilo yapcak bizi
Valla altına bu bir mesaj yazacaktım çok üzmek istemedimayy ben senin bi yerde kilo geçmişini okudum mesajda....
veeeeeeeee
demişsin ki 18.haftada 69 ken 89 la doğuma gittim
bende geçen cuma 19.da tam 69.1 çıktım ...77 ye kadar yolu var diyordum amaayyyyyyyyyy 90 mı geliyoooooooooooooooooooooooooor
Hadi atma agzina bak novzaradan bile dedi caninizin istediği şeyleri yemeyin dedi sonra daha fazlasını yerim düşüncesi sagliksizmis yokmuş öyle bişeyakşam ekemgi çıakrttım poşetten bir lokma atacaktım atmadım!!!!
taze fasulyeye ekmek banacaktım bir iki lokma banmadım !!!
çilekli hoşbeş atayım agzıma dedimmm onuda atmadım!!!
gece uyandım wc ardıma bile bakmadan yataga gittim mutfaga ugramadımm
resmen atak geçiriyorum kızlar
@Whiteblacklife beni öyle etkilednki yazılarınla aklıma sen geliyorsun hep
wayt ta söz verdin banu diyorummmm , yapmıyorum yemiyorum
herkesin emegi çok büyük
ama waytım gece yemesinde beni anlıyor
yaşadıgı için özelikle onu düşünüyorumm
Kizlar menuyu yanlis yazdim
Gittim 8.takima yazmisim yaa
Bunadim ben cidden
Ay bi defasında ben 4. Takımıydı neydi kilo bildirimi yapmıştımKizlar menuyu yanlis yazdim
Bunadim ben cidden
Valla altına bu bir mesaj yazacaktım çok üzmek istemedim
Aman benim yaptığım hatayı yapma ausum 79 iyidir iyi. Zaten ödem vs. 1 hafta sonra 71 olursun sonrası çok rahat verirsin
Menünü görünce onlar da insan olmadığına karar vermişlerdir handeKizlar menuyu yanlis yazdim
Bunadim ben cidden
Aşırı hain planlar
Yemezler
aaa aşkolsun.
Gözümüz yollarda kaldı kaptanım. 1. Dönemde bitmiş hayırlı olsun.ada kuzum ekmek wc için yardımcı olmuyor mu sana.. tb ekmek mi yesen çarş perş harici kahvaltıda 1-2 dlim?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa harika haber çok sevindim
harikasın be kuzum benimmmmmmmmmmmmm
harika bi yazı okurken çok keyif aldım saraycam
iradenden öperim gelsin eksiler
@MiuLegoaaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.
Mortim bu kadar ballandırarak anlattın da ava giderken avlanma daaaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.
Zaten öyle adacım ne zaman sağlıklı beslenmisim o zaman kilo vermişim bundan sonra böyle olacak kasmadan kilo vereceğimCanim sen gercekten cook azimlisin buyuk olcude kilolari attin... simdi yerinde olsam saglikli beslenerek geri kalan kiloyu vermete çalışirim boylece hizlica kilo almazsın.. vucunda dusmez...
Anla işte halimi ben bu aralar hep öyleyim.aldım mesajı bacım en acısındanvalla 79.9 da olsa orada kalsın bari ... ya bir de hani aldım aldım vücut alışmadı , resmen diyeti bi gün bozunca 1 kg artı çıkanlar gibiyim ..azıcık cozutsam hooop 1 kg .
Kızanam yiyecek olsam sitenin karşısında pastane var kırk kere gider alırdım ordan bişeyler üç senedir orda ama ben bi su bilem almamışım ordan. Yaniiiii yemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?