Bugün wayt için paylaştığım görseli gördün mü?
Hala boyum kısa 45 iyi olur diyor
Deynebim en basindan beri izlemeni tavsiye ediyorum o kadar guzel dizi ki..icerde den sonra izlediğim tek dizi.cok anlamli bi dizi
Nasıl yok sürpriz olsun diye yazmadim ay yazım hemen
Çok guzel yaa cok anlamli cok seviom bu diziyyi herkese siddetle tavsiye ediyorumEvet gerçekten öyle bende iki haftadır fena takıldım kadın a
Anlaştıkekmek vücutta su tutuyo unutma ,yani içinde un olan herşey.ekmeği görünce bu gelsin aklına hep
Çok guzel yaa cok anlamli cok seviom bu diziyyi herkese siddetle tavsiye ediyorum
Psikolog da etkili dietisyenden ama yeme bozukluğu olanı
Bizim dememizle ne olacak ki.
Bak ben üç ay önce ekmekli besleniyodum gene. Karataya başladım tekrar, sıfır ekmek sıfır un, 4 günde iki kilo gitti hepsi ödemdiAnlaştık
Herif bourbonla biraya vuruyo ben dukana vuruyom adalet mi lan bu
Saol cnm kızım keyifsiz tüm gün onunla uğraştım giremedim burayaafiyet olsun canım , güzel temiz menü olmuş ..
Kızın nasıl oldu ?
Çok sandim dietisyen daha iyiBu sabah tam 61 dim  56 hedef yanı 5 kilo
Şiddetle nasıl tavsiye ediyorsun ,izleyin diye dövüyor musun?Çok guzel yaa cok anlamli cok seviom bu diziyyi herkese siddetle tavsiye ediyorum
Geçmiş olsun ablacim,begendin diymi diziyi :))bende geçen gün belim tutulunca sıkıntıdan 2 günde izledim tüm bölümlerini ..
bugün de kaydettim yarın izlerim
Bizim dememizle ne olacak ki.
Yapımcılar KKya reklam için görüşmüştür,o yüzden gelmiştir bildirim
Yoksa o kadar dizinin içinde sadec o niye olsun
Geçmiş olsun ablacim,begendin diymi diziyi :))
KK sahnesi mi,nasıl yani,buranın reklamı mı varmışolsun canım , isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü .... ben istedim bileçukura bildirim istiyoruuz
ha evet , kk sahneside varmış cinayetlerde
olsun bu da bize amme hizmeti olur
bu dönem hastalıklar hep uzun sürüyor .. bağışıklığını güçlendirecek şeyler vermeye bakSaol cnm kızım keyifsiz tüm gün onunla uğraştım giremedim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?