Bazlama yapsınsenin tariflerinden birini seçip , kızın biri sevgilisine masa hazırlarken ordan tarif alacak dizide ..
Benim de öyle suan sinüzit lerim dolu çok rahatsız ediyorGeçmiş olsun canım. Benim oğlan hep öksürüyordu. O dönem sürekli burnunu çekiyordu ama akmıyordu burnu. Ağzında da koku oluyor o dönem. Eşime dedim bak bununki sinüzitten, onun yüzünden öksürüyor hep diye. En son bir doktor dedi. Alerjik birde bünyesi zaten. Serum fizyolojik kullanıyorum sürekli o dönemde. Çoğu zaman kulağına da vuruyor, o zaman da iliadin var üç gün kullanılıyor sadece burun spreyi , ondan kullanıyorum. Çoğu zaman doktora gitmiyorum artık, verdiği ilaçlar belli çünkü.
Bazlama yapsınAman benim tarifim olmasın ,rezil olurum ,Nevoşun tarifi varken üstat,benim ne haddime
Kiz birinciler bizede ugruyo ne mutlu yazmislar ya
Motive etmişsindir onları farkına varmadan
Ben de böyle derimnevoş teklifi reddetti ... ünlü olursam kamera önüne çıkamam henüz .. hedef kiloma gelmedim ... hedef kilosuna gelmiş bir arkadaş seçin dedi
Ben de böyle derim
İşte bu olmadı ,beni beğenmezler 1.olamadım yaKiz birinciler bizede ugruyo ne mutlu yazmislar ya
Yok bence o takimdan bahsetti.E iki hafta ust uste birincilik bu demi.İşte bu olmadı ,beni beğenmezler 1.olamadım yaBen de gideyim diyordum
Nevreste benden 2 kilo daha zayıf oldu
ben dediydim ama deynep tamam fit , hedef kiloda nevo gibi şişko değilama enişte izin vermeeeeeeeeez
Nevreste benden 2 kilo daha zayıf oldu
Ay onu ben sevmiyorum bazen kahvenin yanınaTadelle de var
2 haftaya kalmaz mezun olurönemli olan mezun olmak
Ben bu ara pınarı seviyorumkızlar ya bişey soracagım ben ton balıgını bimden veya şoktan alıyorum kendi markalarını
dardanel veya süper fress alsam farkı varmıdır ?
yiyebilirmiyim yiyebilsme benim için joker olur aslında
2 haftaya kalmaz mezun olurMaşallah güzel diyet yapıyor kerata
Geçen gün markette kızım çikolataların önünde durdu .Anne kahvenin yanında koyarsın ,evde bitmişti al dedi,kendisi yediğinden değil yaniAy onu ben sevmiyorum bazen kahvenin yanına
Evet kimse beni etiketlemedi ben de spor yazmadım biriktirdimYok kuzum beni de etiketlemedi bende görmeyince sadece merak etmiş listeye etiketlemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?