- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Evet izleyelim de reytingi azalip bitmesin dizi deynebim,malum rakip diziler cok izleniyorŞiddetle nasıl tavsiye ediyorsun ,izleyin diye dövüyor musun?
Bencede izlemeli herkesÇok guzel yaa cok anlamli cok seviom bu diziyyi herkese siddetle tavsiye ediyorum
KK sahnesi mi,nasıl yani,buranın reklamı mı varmış
Şikayetler başladı zaten, bu ne etler gidiyo olmaz böyle diyekız boşver senin göbiş ona transfer oluyor gibi düşün sonra hatun eridi diye kendi panik yapacak
Aahh ahh benimde abla bugün tokat yedi babasından içimin yağları eridi rolünü de iyi yapiyo kiz yaaevet canım , sakın bugünü deme :)))
o şirinin saçlarını tek tek yolasım var
Istahida yok cnm sadece beni emiyor mama meyve sıktım içmedi bide suyu çok iciyorbu dönem hastalıklar hep uzun sürüyor .. bağışıklığını güçlendirecek şeyler vermeye bak
Sen 106 kg ilemi başlamıştın güzel vermişsin maşallah ne kadar oldu mali başlayalıŞikayetler başladı zaten, bu ne etler gidiyo olmaz böyle diye
Ben baktığımda diziye ,babası kızına okkalı bir tokat attı ,kızı dışarıya götürdü konuşmak için .Evet izleyelim de reytingi azalip bitmesin dizi deynebim,malum rakip diziler cok izleniyoruzun sure sonra izledigim tek dizi nolur izle nolur nolur
Kız tam bir psikopatBen baktığımda diziye ,babası kızına okkalı bir tokat attı ,kızı dışarıya götürdü konuşmak için .
Ben de saf saf diyorum ki erkek arkadaşını eve getirdiğinden kızdı herhalde babası
sONRADAN CİNAYET FALAN
Dizinin tamamini izlesen o tokata bi ohh cekerdin öyle gıcık edici bi kız yani sen düşünBen baktığımda diziye ,babası kızına okkalı bir tokat attı ,kızı dışarıya götürdü konuşmak için .
Ben de saf saf diyorum ki erkek arkadaşını eve getirdiğinden kızdı herhalde babası
sONRADAN CİNAYET FALAN
Ben bilmediğim için acıdım kızaKız tam bir psikopat
Yine kolay gelir ins. Canim bende azıcık zayiflayim jillian yapicamkızlar bu aralar eski günlüğümü okumaya başladım belki yeniden motive olurum dedimhep yazmışım spor spor spor bu 1. si ve hemen hemen her gün mutlaka yürümüşüm sabahın köründe ya da iş çıkışında...
, jillian için yazdıklarımı paylaşmak istedim tarih 29. mayıs 2013 kilom 66 civarı paylaşımım aşağıda :))
29.05.2013 ----şu jillian bir harika, daha önceleri leslie ile yürüdüğüm oldu ama aramızda kalsın çoook sıkılıyordum , jillian ile 1/3 bitti. geçen haftada 3 gün yaptım ama ara verdiğimden yeniden başlamış gibi hesaplıycam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bitiveriyor (zaten toplamda 25 dk sürüyor) , sırılsıklamda terliyorum...:118: ayrıca, duşumu aldıktan sonrada kendimi kuşlar kadar hafif hissediyorum :124:, asıl önemlisi, kol kaslarımı , bacak kaslarımı ve karın kaslarımı çalıştırıyor, bariz farkediyorum , inanır mısınız şimdiden kol kaslarımdaki sarkmalar hafiften toparlanır gibi oldu, diğer yerlerde henüz bir fark göremedim ama daha yolun başındayım... jillian 3 seri halinde level/1 10 gün, level/2 10 gün, level/3 10 gün, yani toplamı 30 gün sürüyor. ben 10 ar günle ölçülerimi alıcam ve burada 1 ay sonra sonuçları paylaşacağım... şimdiden level/2 yi ve hatta level/3 ü heyecanla bekliyorum....bir an önce level1/4 vakti gelsede yapsam, o derece sevdim yani, çok terlemesem iş yerindede yapacam da, yok artık ya şaka tabiki :) zaten kızım oluncada yapabiliyorum artık, tabi babasıda yanında oluyor , kızım gülmekten kendini alamıyor, kollarımı salladıkça gülüp duruyor ...
artık yavaş yavaş sıkılaşma vakti geldi değil mi???bana kolay gelsin,....
Offf ilk günümdü yaptim varya heryerim tutulmuştu amTutamıyorum ki kendimi
Yaaaa ama jilian çok hopluyo zipliyo
Kazen bu videoyu koymuştu,1.40 a dikkat çekerek te filmle alakalı sahne sandım ,ünlü olduk
@deynepnaz1.40 dk
Poz ver çekiyorlarKazen bu videoyu koymuştu,1.40 a dikkat çekerek te filmle alakalı sahne sandım ,ünlü olduk
Nevreste yemek bölümlerine de bakarlar mı acaba ,deynepnaz iNevreste bir yemekler yapmış derler mi
Bir de bütün ergenler burda toplanmış diyor kız,ergen olduk iyi mi?
Kazen bu videoyu koymuştu,1.40 a dikkat çekerek te filmle alakalı sahne sandım ,ünlü olduk
Nevreste yemek bölümlerine de bakarlar mı acaba ,deynepnaz iNevreste bir yemekler yapmış derler mi
Bir de bütün ergenler burda toplanmış diyor kız,ergen olduk iyi mi?
Daha kotusunu soyleyim sabah ise gidiyom geç kaldim at kuyruğu yaptım üstüme de sıradan şeyler giydim eşim baktı bu nasıl ise gitme ben bu kilikta bırak ise almayi evi temizletmem dedi. Şaka gibi. Kaşındi resmenBen de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret
Sen benimi takip ediyon hep gizli gizli.Ne tur planlarin var uzerimde.Gittin orayadami yazdin deliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?