Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet izleyelim de reytingi azalip bitmesin dizi deynebim,malum rakip diziler cok izleniyor uzun sure sonra izledigim tek dizi nolur izle nolur nolur
Ben baktığımda diziye ,babası kızına okkalı bir tokat attı ,kızı dışarıya götürdü konuşmak için .
Ben de saf saf diyorum ki erkek arkadaşını eve getirdiğinden kızdı herhalde babası
sONRADAN CİNAYET FALAN

Dizinin tamamini izlesen o tokata bi ohh cekerdin öyle gıcık edici bi kız yani sen düşün

Yine kolay gelir ins. Canim bende azıcık zayiflayim jillian yapicam
Tutamıyorum ki kendimi

Yaaaa ama jilian çok hopluyo zipliyo
Offf ilk günümdü yaptim varya heryerim tutulmuştu am

@deynepnaz 1.40 dk
Kazen bu videoyu koymuştu,1.40 a dikkat çekerek te filmle alakalı sahne sandım ,ünlü olduk
Nevreste yemek bölümlerine de bakarlar mı acaba ,deynepnaz iNevreste bir yemekler yapmış derler mi
Bir de bütün ergenler burda toplanmış diyor kız,ergen olduk iyi mi?

Poz ver çekiyorlarYok canım ne ergeni gayet ciddi takılıyoruz

senin tariflerinden birini seçip , kızın biri sevgilisine masa hazırlarken ordan tarif alacak dizide ..

Ben de kestirdim dün kısacııık.Ama herif beğenmedi
beslemelere dönmüşün dedi bana
alenen hakaret
Daha kotusunu soyleyim sabah ise gidiyom geç kaldim at kuyruğu yaptım üstüme de sıradan şeyler giydim eşim baktı bu nasıl ise gitme ben bu kilikta bırak ise almayi evi temizletmem dedi. Şaka gibi. Kaşındi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…