Yogurt icine 2 kayisi koy sonra robottan gecir uzerine biraz tarcin ekle 1 de ceviz kir al sana tatliFicutum sis adet olcam 1 2 güne allamm canım nasıl yemek tatlı istiyor hele tatlı karnım şişiyor abowww olsam da rahatlasam . Miu nirde acaba oda yok neyse ben yatiyoreee
Tam buğday yiyiyorum cnm ama yanlislikla kepekli almışım şuan onu yiyorumEkmekler tam buğdaymi nromal ekmekmi?
Teizlik8te bi spor bence
Bulacaklar bir çözüm bulacaklar inanıyorum
HeeSen benimi takip ediyon hep gizli gizli.Ne tur planlarin var uzerimde.Gittin orayadami yazdin deliii
Acıma ona kaşı sen deDaha kotusunu soyleyim sabah ise gidiyom geç kaldim at kuyruğu yaptım üstüme de sıradan şeyler giydim eşim baktı bu nasıl ise gitme ben bu kilikta bırak ise almayi evi temizletmem dedi. Şaka gibi. Kaşındi resmen
Ocağın 12sinde üç ay doluyo kuzumSen 106 kg ilemi başlamıştın güzel vermişsin maşallah ne kadar oldu mali başlayalı
Teşekkür ederimOoo menüye geeelll miis miss
Benim bi spor hocam vardı. Çok yağlı yediğin zaman yeşil elma ye bol bol demişti . Bi de limonlu su iç diyodu hiç yapmadım gerçiBulacaklar bir çözüm bulacaklar inanıyorum
Kavgada soylenmezDaha kotusunu soyleyim sabah ise gidiyom geç kaldim at kuyruğu yaptım üstüme de sıradan şeyler giydim eşim baktı bu nasıl ise gitme ben bu kilikta bırak ise almayi evi temizletmem dedi. Şaka gibi. Kaşındi resmen
Digiturk de var sabahlarıLeslie ve jillianda başkaca evde cardio tarzı ne yapsam
Hiit de istemiyom ama
Var mı fikri olan?
Bence şizofren çünkü olmayan şeyleri hayal ediyorKız tam bir psikopat
Misafirlikte teli alamadim geç uazdimmenüleri topladııııımmmmmm
eksik menüler nerdeeeeeeeeeeeee
menü yorumlarımla geliyorum
Ne güzel canlarım iyi niyetliler biz de burda hain planlar yaptık o kadar, utandım kendimden..Kiz birinciler bizede ugruyo ne mutlu yazmislar ya
Ay ben ona sarımsak ekleyip ekmekle yiyomcakil80 bikaç ay önce tvde bişey gördüm, akşam bi kase yoğurt mor lahana ve karabiber karışımı yemek çok etkiliymiş zayıflamada. Videosu da var youtuba mum gibi eritecek tüyolar yazınca çıkıyo video zahide yetişin videosu. Ben yapmayı düşünüyorum
Çok güzel canım çok güzel artır ama üst grup daha zor rakip çokNasıl yok sürpriz olsun diye yazmadim ay yazım hemen
Pztesi
30 dakika salsa =105
60 dakika yürüyüş hemde hızlı=150
6 dakika merdiven=15
Salı
100 tane ip atladim hem de ilk defa=20
1 mil Leslie=45
117 tane yarım mekik 100 çektim eşim inanmiyorum 17 daha cekeceksin dedi çöktü dizime 17 daha cektirdi.
Sonra bacakları alt karın kası çalıştırdım toplam 30 dakika bölgesel =90
Plank yaptım 45 sn. 50 olmadı yapamadim ama yarın yaparımmmm.=?
@whiteim nasılim olmuş mu bugün
Puanları yazınca az geldi şimdi ip atlayinca çok puan alcam sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?