Günaydınlartek kalmana gönlüm razı olmadı
Hadi temizledim yine sayfaları yarın misss gibi domestos kokusuyla yazarizzzz
deynepnaz olmus mu tertemiz
Çarşı o olarak önerdiği n bir video varmi canimediyom arada yasak mı hayal etmek ulan
o da mı paralı
fakirsek hayal de mi edemeyeceğizzzzzzzz
ay neden yükseldim bilmiyom
seni çok seviyom ondandır
daktırım bu aslında senin bedeninle ilgili.. jillian yaptın.. rahat yaptın.. yani abartı bir rahatsızlık duymadın.. yaparsın..
amaaaaaaaaaaaaa
benim şahsi fikrim: jillian kas kütlesi arttrmaya yönelik.. ben öce yağların eritilmesi sonra da kas yapma safhasına geçilmesi taraftarıyım.. vücutta yağ varken kas yapmaya çalışmak olmaz.. kiiiiiiiiiiiiii... kas kütlesi arttıracaksak beslenme çok önemli.. e biz diyetteyiz o beslenmeyi salayamayız şuan.. o yüzden cardio önce, jillian sonra derim her zaman
@begum75
Anam şort güzelde tabi içinde ki de miu gayet güzel bir fiziğin var tabi güzel durmuşAy şort çok fit duruyor ne güzel birsort o öyle fıstık gibi
Böyle bir istikrar görmedim gerçekten idolumsunMenumu vereyim.bugun yemekler hic evde degildi.ekmegimi alip gittim tost yaptim misafirlikte :)
Sabah kalkinca 2 zeytin
Kahvalti 11.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
1 fincan sekersiz cay
Ara 12.30
1 fincan turk kahvesi(sekerliydi ikram olunca geri ceviremedim)
Ara 15.30
10 cig badem
Aksam 18.00
Hamsi(bugulama)
Salata
Ara 19.00
Elma(normalde bu saate meyve birakmam ama canım cok istedi)
Su 2lt
@MiuLego
Bende bu kadar sayfa nerden çıktı dedim gordunmuSayfaları dolduruyum hep ben mi geçmiş okuycam
Evet katılıyorum
kaju keşke
öglen menünü yiyip bozmasaydın
kalori degilde besinler önemli bu diyette cnm
kalorisi aynı olabilir hatta azda olabilir ama içerigi farklı simit ve kekin
Geçmiş olsun canim yeterli ve dengeli beslemiyormuşu n acaba değerlerine baktir istersenHerkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
Cnm markada önemli yayla ve yeniden çok güzel yoksa cinsi farklı farklı oluyor yarışı çiğ yarışı hamurHer yemeği güzel yaparım ,bi kuruyu tutturamıyorum ,birinde tutsa birinde tutmuyor
Akşamdan ıslatsam da ,haşlasam da neden bilmiyorumKabuğu çıkıyor bazen ,bazen de kimi eriyor ,kimi çiğ kalıyor Fasulyesinden olsa şeker fasulye alıyorum iyisinden ,aksi gibi bizimkiler de çok seviyor
Günaydın canimHayirli sabahlar hanimlar hazirmiyiz güne
Bissürü isim var, yarin.misafir gelecek
Borek yapacam
Tatli yapacam
Kurabiye yapacam
Temizlik yapacam
Bide yarin eklemeler yapacam Allah bana kolaylik versin,
Kucakci 4 aylik bi bebeyle yapacam
Uyrda ins rahat rahat yaparm
Hayirli sabahlar hanimlar hazirmiyiz güne
Bissürü isim var, yarin.misafir gelecek
Borek yapacam
Tatli yapacam
Kurabiye yapacam
Temizlik yapacam
Bide yarin eklemeler yapacam Allah bana kolaylik versin,
Kucakci 4 aylik bi bebeyle yapacam
Uyrda ins rahat rahat yaparm
Yesem yazardım canimAdaaa acaba adanayla pide yada lavas yedin misadece merak ettim canım
Liste emin ellerde nasılsa diye fazla gelmiyor..eli boş gitme he miiiiiiiiiiiii ?
sonuçta hepsi rrakip takım
var mı diyosun bi bağlantı
Liste emin ellerde nasılsa diye fazla gelmiyor..
Eki Görüntüle 2091454 Eki Görüntüle 2091455
Bu öncesi olarak şuracıkta dursun
Çok yakında kaslarla inşallah
günaydınnnnn
boynum feci oluyor sabahları yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?