- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Geçmiş olsun canım doktora bi git lutfenHerkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
Arada kendimi çok aç bıraktım o yüzden diye düşünüyorum, eğer devam ederse bu durum giderim muhakkakGeçmiş olsun canım doktora bi git lutfen
Herkese merhaba, ben bu akşam çok fenalaştım.
Birden başım dönmeye başladı, üzerime bir yorgunluk çöktü kafamı bile tutamadım,ayağım ellerim hissizleşti
Önce kayısı attım ağzıma fayda etmedi, Bir parça çikolata yedim sonra ayaklarımı kaldırdım duvara yattım öylece baktım olmuyor kendimi zorladım yürüdüm azıcık kendime geldim.
O kadar korktum ki anlatamam, kendimi çok zorlamamaya karar verdim, yaramıyor bana çok zorlamak, allahım umarım tekrarlamaz bu durum, sağlıktan da olmayayım.
@MiuLego liste falan istemiyorum, azar azar zorlanmadan uzun zamanda vereyim ben, listeyi bozarım çok eksiler getiremem sanırım..diyete devam edicem ama çok zorlamayacağım kendimi..
Bu hafta 700 gram gitti zaten..
Ben her hafta 500 gramla devam edeyim
Allahım allah kimseyi sağlıkla sınamasın..
Geçmiş olsun canım kuzuya umarım o da iyileşir bir an önceAkşam.oglum birden ateşlendi bu saate kadar nobetteydim hala bekliyorum çıkmadı bir daha ama işte emin olmak için bekledim şimdi 1 2 saat oraya şuraya kivrilayim
Çok erken de yemedim aslında, 21.30 da yedim ama gündüz 12.00 den akşam 21.30 a kadar arada birşey yemedim dün de çok yorulup yine çok ara vermiştim iki öğün arasında.. birikip böyle bir etki oldu sanırım, dün de akşam yemeğinden önce fenalaşmıştım ama bu kadar değildi..Cokmu erken yemistin?
Cok erken yiyip cok gec yatiyosan dengeli olmaz.
Bir de canım tatlı çekmişti deli gibi , şekerim mi düştü acaba o an,ben de boool tarçınlı çay yaptım içtim, ondan sonra Leyla oldum, belki tarçın şekerimi daha da düşürdü bilemiyorum..
Evet bu gece bana iyi bir ders oldu, ara öğüne devam edeceğim, tokluk fenalaşması nasıl oluyor? Çok aç kaldıktan sonra yemek yendiğinde mi oluyor?Ara ogununu ye mutlaka.
Iki ogun arasi cok uzun olunca sorun oluyor.
Aclık ve tokluk fenalasmasini iyi bilirim.
Evet bu gece bana iyi bir ders oldu, ara öğüne devam edeceğim, tokluk fenalaşması nasıl oluyor? Çok aç kaldıktan sonra yemek yendiğinde mi oluyor?
Çok soru sordum kusura bakma ama çok korktum, internetten de semptom aramak istemiyorum, kanser+diyabet çıkarırım kendimi okursam
Amin canım, sağlık kaybedilince değeri anlaşılıyor, emin gibiyim benimki de tokluk fenalaşması oldu :):)) birden sekerin dusmesi gibi birden yukselmesi iste ben onada fenalasma diyorum.
Benim basim cok agriyordu uyku halim oluyodu bide.
Allahim kendi elimizle kendimizi hasta etmekten bizi korusun.
Sen korkma bak netten :)
Gunaydingununuz guzel olsun aydinlik olsun
GünaydınlarAh canım seninde olsun sanada gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?