Aksam yapabildigim kadar yaparim ama sadece aksam ve kisitli zamanÇok güzel canım çok güzel artır ama üst grup daha zor rakip çok
Bende biseyi merak ettim canim yoksa sen pideleri lavaslari yiyip menuye yazmiyormusun ? Sırf merakimdan soruyorumAdaaa acaba adanayla pide yada lavas yedin misadece merak ettim canım
Floweroflife geçmiş olsun . Öğün arasını o kadar uzat tutma ... tutmayın . Mak.5 saat
Nare83 geçmiş olsun , gün içinde geçiyorsa Bonus hanımın dediği gibi yastıktan olabilir
Melegiimm22 kolay gelsin sana da ....çok yorma yıpratma kendini ... kimseye çok çeşit sundu diye madalya takmıyorlar
Ne güzelsin sen bonusummm
aaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.
Ara ara giriyorum ama sen bence benden daha yoksun deynep :))
Ne güzelsin sen bonusummmDüş sokağı sakinleri hep büyülüdür benim için çok sağol çok iyi geldi
Sen beni görsen oooo şükür yarabbim derdin canimKimlerle aynı kulvardayım ben ya rabbitaşı fiti hep burda
Torpah başınıza
Canım sen dun liste vermedinmiAksam yapabildigim kadar yaparim ama sadece aksam ve kisitli zaman
Esra sende hosgeldin :)) sen kacsinki?Sen beni görsen oooo şükür yarabbim derdin canim
Cok kasma bacimHayirli sabahlar hanimlar hazirmiyiz güne
Bissürü isim var, yarin.misafir gelecek
Borek yapacam
Tatli yapacam
Kurabiye yapacam
Temizlik yapacam
Bide yarin eklemeler yapacam Allah bana kolaylik versin,
Kucakci 4 aylik bi bebeyle yapacam
Uyrda ins rahat rahat yaparm
Banum bi doktora mi gitsen.farketmeden ters bisey yaptin belki bi gevsetici fln verir.günaydınnnnn
boynum feci oluyor sabahları yaaaa
Gayet iyi gidiyor bonuscanimmm , regli siskinligim var sadece ... regli bi gelsede bitse artikkk dua ediyorum...Ada nasil gidiyor kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?