Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Floweroflife geçmiş olsun . Öğün arasını o kadar uzat tutma ... tutmayın . Mak.5 saat

Nare83 geçmiş olsun , gün içinde geçiyorsa Bonus hanımın dediği gibi yastıktan olabilir

Melegiimm22 kolay gelsin sana da ....çok yorma yıpratma kendini ... kimseye çok çeşit sundu diye madalya takmıyorlar

Resmiyeti sevmiyorum yav hanımı okuyunca bile gerineyşın

aaa aşkolsun.
Şimdi karbon ağza deyince ağızda bi dağılır beyne kadar uzanan bi haz.butun kaslar gevşer.hele bu yogunnnn bi cikoysa.mmmmmmm.sonra kulunç mulunç kalmaz.buda bilimsel kanıtı.
Ben yazdım oldu.

ben ikna oldum valla

Ne güzelsin sen bonusummm Düş sokağı sakinleri hep büyülüdür benim için çok sağol çok iyi geldi

Çagrisim yaptin :) nasil oldu basin?
Adet sendromumu acaba ayni anda migren tesaduf degil saniyorum.
Lutfen hacamat yaptirmaya calis keske daha once yaptirsaydim diyceksin ordek oyle boyle degil.
Insanin kapali gozu aciliyor baştan yapilan hacamatla.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri nasıl bir enerji yaydıysanız bizim takım da baya bir gaza geldi
Bende şükür bu sabah hem erken hemde çok az bir ağrıyla dinç bir şekilde uyandım
Kahvaltımı ettim şimdide çayımı içerken sizlere bir bakayım dedim
Hesapta bir kaç alıntı yapmıştım nasıl becerdiysem hepsi uçtu

Kuzusu hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin...Aminnn

Bu arada hakikaten çok tatlısınız muhabbetinize doyum olmuyor
Bizim kızlarada güzel enerjileriniz yansıdı Hepinizi her zaman bekleriz yeşil çay yada şekersiz Kahve içmeye biz cısları ikram etmiyoruz yoksa buyrun misafirler davranın bizimkiler olmasın diye

Hepimize bol eksili kaçamaksız bir gün olur inşallah
Ben kahvaltımı ettim gerçi ama KV ve kızları bugün eşimin teyzesinin kızına kahvaltıya gideceklermiş bana sende gelsene dediler nasıl olduysa bende hadi gideyim de rahat gıybet edemesinler diye düşündüm
Yanıma yeşil çayımıda alır içerim onlar kahvaltı ederken üstüne de şekersiz bir Türk kahvesi içerim sonrasında oooohhhhh misssss

Cok kasma bacim
Doğumdan sonra annem benim buzlugu doldurup gitmisti.misafir gelcek boregi firina verdim benim firinda bi rafin üstünde duvarda bakmak icin sandalyeye cikmak gerekiyo.kontrol etcem inan cocuk ona bile musade etmiyo daha 2.5 aylik fln.en son battaniyelere sarip mutfaktaki masanin ustune koymustum cocugu
günaydınnnnn
boynum feci oluyor sabahları yaaaa
Banum bi doktora mi gitsen.farketmeden ters bisey yaptin belki bi gevsetici fln verir.

Esra_4378 sagol canım buradaki cogu arkadasim benim gibi zaten bu hafta memlekette olunca reddettiklerim cok oldu :) sen de boyle olacaksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…