- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Ben bilmediğim için acıdım kıza
maşallah canım tebrik ederim çok iyi vermişsinOcağın 12sinde üç ay doluyo kuzum
Adanın sende bilinç altındaki yeri olsa gerekay rüyamdaada81 gördüm
ada bize gelmiş eşiyle ama bizim ada yaşlı bi teyze yani orta yaşlı 55 filan
ay diyorum böyle ada mı olur
ne yani biz aylarca bunla mı yazıştık diyet yaptık
böyle ada olmaz olsun diyorum ahahahahah
sonra valizle bana birşey getrimiş diyorki
bi ben bakayım , ,içinde işime yarar birşey var mı ?
diyorum hem yaşlı, hem cimri
Bende özledim kuzum nasılsın görüşemedik hiç sen mi girmiyorsun yoksa ben 2 haftadır seyrek girdiği için mi denk gelemiyoruzGünaydın güzel bayan özlendin
Point ne acaba nete baktım bulamadım birsey
Sagol canim denerim1 tatlı kaşığını bir bardak suda beş dk kaynat canım. İki üç kere iç bir günde. Tadı pek hoş değil limon sıkarsın. Benim hemen getiriyor.
Bence şizofren de değil Merak ediyorum ama ürkütücüBence şizofren çünkü olmayan şeyleri hayal ediyor
Canim ya ben senin kilonu bilmiyordum bende boyuma göre çok kiloluyum sarkık da bi karnım var ondan dedimYa rabbi benden zayiflari furup gencligimi mapusta gecirmeme izin verme amin.
Ben 84 olunca 25 kilo vermis olucam
Hahahahaay rüyamdaada81 gördüm
ada bize gelmiş eşiyle ama bizim ada yaşlı bi teyze yani orta yaşlı 55 filan
ay diyorum böyle ada mı olur
ne yani biz aylarca bunla mı yazıştık diyet yaptık
böyle ada olmaz olsun diyorum ahahahahah
sonra valizle bana birşey getrimiş diyorki
bi ben bakayım , ,içinde işime yarar birşey var mı ?
diyorum hem yaşlı, hem cimri
Miu gelmiş hoş gelmiş geçmişe bakarsan yazıyor ama seni yormayim bida yazayım bütün gün temizlik yaptim sonra hemen yemek sofradan kalk misafirlik menümü geç yazdım sen görmemişsin sporumuda az dahi olsa yaptim
Yok kiz gordu beniii fotoAdanın sende bilinç altındaki yeri olsa gerek
Gayet iyi gidiyor bonuscanimmm , regli siskinligim var sadece ... regli bi gelsede bitse artikkk dua ediyorum...
Sen nasılsın canim ?
Ya sarp onu sevmiyor mesela öyle sanmış gecmise donuyorya ama yalan değil o kızın söylediği dediğin gibi ürkütücü bi tarafı var o sebeple dedim ve çok acıklı gerçekten gündüz denk gelince izledim arada o kadarBence şizofren de değil Merak ediyorum ama ürkütücü
Hahahahakoptum canimmmm hayır olsun diyelim...
Kiz hic cimri degilim ama esimmm oooo cimrilikte 1 numara
Allahım çok safım ölçen saflıktan gülmekten yazamiyom bende plank gibi birşey sandım onuda deniyim eksik kalmasın dedimBende özledim kuzum nasılsın görüşemedik hiç sen mi girmiyorsun yoksa ben 2 haftadır seyrek girdiği için mi denk gelemiyoruz
Vallahi herkes yazıyordu bende yazdım özenti gençlikpuan demek canım öyle oluyor herhalde bizim öyle tatlış kelimelerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?